Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Steamworldu ben begenmistim .. Dikkat o yuzden :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 steamworld guzel zor ama :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 SteamWorld Dig'i ben de bekliyordum almak için. Steam indirimi %25 gelince bekleyeyim demiştim. Şimdi 3DS'te alırım artık. İndirimleri yalnızca e-shop'tan mı takip edebiliyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 steamworldu adam giib diğer platformlarda alsanıza abi steamde var. hd oynarsınız daha güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 SteamWorld Dig'in orijinali 3DS oyunu çünkü, ki öyle olmasa da benim ana oyun cihazım 3DS olduğundan buradakini tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 SteamWorld Dig'i aldim simdi, acildi market. Yavas calisiyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 zelda a link between worlds cok guzelmis. sanirim bunun ilk versiyonunun yeniden duzenlenmisi bu oynadigim. 1992 yapim olanin. oyunun sonunda direk fringe dizisi aklima geldi. senaryonun ana temasini oyundan araklamis adiler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 ocarina ya basliyim simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Ilk oyunun devami bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Sunu tavsiye ederim bak. en sevdigim Zelda oyunu, cok da ucuz: http://www.nintendo.co.uk/Games/Game-Boy-Color/The-Legend-of-Zelda-Oracle-of-Ages-266252.html http://www.ign.com/articles/2001/05/14/legend-of-zelda-oracle-of-ages Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Ocarinadan sonra ona baslarim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 advance wars gelir mi 2014'te, intelligent systems en son aptal bir tane rhythm oyunu yapti, suan bostalar sanirim. http://i.neoseeker.com/ca/advance_wars_days_of_ruin_conceptart_hTw53.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Gelir bence. Ama gec kaldigi da dogru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 yok ya adamlar fire emblem iyi satmasına rağmen hala yenisini duyurmadı. ancak paper maryo, cardboard luci filan. zelda overall goty aldı gamespot'tan bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 3ds zelda oyunları hem çok kötü hem kısalar overrated ötesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Fire Emblem normal. 2-3 yılda bir çıkar onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Sam said: yok ya adamlar fire emblem iyi satmasına rağmen hala yenisini duyurmadı. ancak paper maryo, cardboard luci filan. zelda overall goty aldı gamespot'tan bu arada. Abi adamlar zaten bu fire emblem sattığı için fire emblem titleını devam ettirme kararı aldılar çok sattı hemen yenisini çıkaralım değilde iyi bari sattı bir ara bir tane daha çıkartırız artık havasında. 2014'de çok oyun yok şimdilik 3ds için 2013'e kıyasla tabi. Level-5'in fantasy life diye bir oyunu var real life simulation sims türünde işte onu bekliyorum çevirirlerse diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Bu sene super smash bros akıcak ama tabi o kurtarır yine 3DSi bu senede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Fin said: 3ds zelda oyunları hem çok kötü hem kısalar overrated ötesi 50 saatten fazla surdu benim ama her bir seyi yapmaya calistim.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 50 saat az abi hani acemisin + full objective gitmişsin 2-4 speedrun streamleyip bitirdiler falan yani adventure oyunu kısa olunca ben zevk almıyorum. luigi's mansion2 kısa mesela ama puzzlelar trackler falan müzikleri keyifli baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Zelda oyunları aslında güzel ama nedense benimde hep bir oturuşta saatlerce oynayasım gelmiyor, açık bakıyorum biraz kapatıyorum hemen, yoksa kalite açısından güzel tabi oyunlar müzikleri oynanış felan çok güzel bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Begendim ben acikcasi kabiliyetimde speed runin cok gerisinde :) Bide tarz tam el konsolu isi gibi geliyor bana. Ocarina 3d misal pek sevmedim bunu an icin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 ocarina çok güzel bence ama zor zorluğu biraz platform oyunu becereisi gerektirdiği için, o tavuk görevini yapan adamı gördüm speedrunda ben üzüldüm adamın haline ama herif gayet memnudu. Bırak speedi ben onun nasıl yapılıcağını wt bakmadan hayatta çözemem. bu arada tabi elinizde tavuk varken zıplayınca slow fall oluyormuş onuda öğrendim sonra gittim yaptım tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Ocarina 3d beni de bağlayamadı ya kendine, nerde ne yapcağıma kafam basmıyo gibi çok. Bir de el aleti olduğu için koltukta yatmış ve oyunda bir süredir mal mal tıkanıp kalınca konsolu kenara koyup; bi sigara içeyim, az tvye bakayım, forumu f5'leyeyim derken konsolu uzun süredir koltukta unuttuğumu farkediyorum ve kapağını kapatıp şarj dockuna oturtuyorum aleti. Zelda maceram böyle oldu hep :D Ama covenant of the plum oynuyorum mesela akıyo, elimden iki dakka bıraksam bile hep bir sonraki mapte napcam, neler neler olcak acaba diye oyun aklımda ve unutup sağa sola gitmiyorum zeldadaki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Abi ben oyunumu buldum rune factory 4 herkes severmi bilmem ama beni şuana kadar en çok tutan oyun oldu, daha kartuşu çıkarmadım taktığımdan beridir. ntsc cihazı olanlar koşarak alsın dicem ama bu ne lan farmville aldırdın bize diye gelip kızabilirler sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar