Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nintendo 3DS?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
SteamWorld Dig'i ben de bekliyordum almak için. Steam indirimi %25 gelince bekleyeyim demiştim. Şimdi 3DS'te alırım artık. İndirimleri yalnızca e-shop'tan mı takip edebiliyoruz?
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
SteamWorld Dig'in orijinali 3DS oyunu çünkü, ki öyle olmasa da benim ana oyun cihazım 3DS olduğundan buradakini tercih ederim.
Mesaj tarihi:
zelda a link between worlds cok guzelmis.

sanirim bunun ilk versiyonunun yeniden duzenlenmisi bu oynadigim. 1992 yapim olanin.

oyunun sonunda direk fringe dizisi aklima geldi. senaryonun ana temasini oyundan araklamis adiler :P
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Sunu tavsiye ederim bak. en sevdigim Zelda oyunu, cok da ucuz: http://www.nintendo.co.uk/Games/Game-Boy-Color/The-Legend-of-Zelda-Oracle-of-Ages-266252.html

http://www.ign.com/articles/2001/05/14/legend-of-zelda-oracle-of-ages
Mesaj tarihi:
advance wars gelir mi 2014'te, intelligent systems en son aptal bir tane rhythm oyunu yapti, suan bostalar sanirim.

http://i.neoseeker.com/ca/advance_wars_days_of_ruin_conceptart_hTw53.jpg
Mesaj tarihi:
yok ya adamlar fire emblem iyi satmasına rağmen hala yenisini duyurmadı. ancak paper maryo, cardboard luci filan.

zelda overall goty aldı gamespot'tan bu arada.
Mesaj tarihi:
Sam said:

yok ya adamlar fire emblem iyi satmasına rağmen hala yenisini duyurmadı. ancak paper maryo, cardboard luci filan.

zelda overall goty aldı gamespot'tan bu arada.

Abi adamlar zaten bu fire emblem sattığı için fire emblem titleını devam ettirme kararı aldılar çok sattı hemen yenisini çıkaralım değilde iyi bari sattı bir ara bir tane daha çıkartırız artık havasında. 2014'de çok oyun yok şimdilik 3ds için 2013'e kıyasla tabi.

Level-5'in fantasy life diye bir oyunu var real life simulation sims türünde işte onu bekliyorum çevirirlerse diye.
Mesaj tarihi:
50 saat az abi hani acemisin + full objective gitmişsin
2-4 speedrun streamleyip bitirdiler falan

yani adventure oyunu kısa olunca ben zevk almıyorum.
luigi's mansion2 kısa mesela ama puzzlelar trackler falan müzikleri keyifli baya.
Mesaj tarihi:
Zelda oyunları aslında güzel ama nedense benimde hep bir oturuşta saatlerce oynayasım gelmiyor, açık bakıyorum biraz kapatıyorum hemen, yoksa kalite açısından güzel tabi oyunlar müzikleri oynanış felan çok güzel bence.
Mesaj tarihi:
ocarina çok güzel bence ama zor zorluğu biraz platform oyunu becereisi gerektirdiği için, o tavuk görevini yapan adamı gördüm speedrunda ben üzüldüm adamın haline ama herif gayet memnudu. Bırak speedi ben onun nasıl yapılıcağını wt bakmadan hayatta çözemem.

bu arada tabi elinizde tavuk varken zıplayınca slow fall oluyormuş onuda öğrendim sonra gittim yaptım tabi.
Mesaj tarihi:
Ocarina 3d beni de bağlayamadı ya kendine, nerde ne yapcağıma kafam basmıyo gibi çok.

Bir de el aleti olduğu için koltukta yatmış ve oyunda bir süredir mal mal tıkanıp kalınca konsolu kenara koyup; bi sigara içeyim, az tvye bakayım, forumu f5'leyeyim derken konsolu uzun süredir koltukta unuttuğumu farkediyorum ve kapağını kapatıp şarj dockuna oturtuyorum aleti. Zelda maceram böyle oldu hep :D

Ama covenant of the plum oynuyorum mesela akıyo, elimden iki dakka bıraksam bile hep bir sonraki mapte napcam, neler neler olcak acaba diye oyun aklımda ve unutup sağa sola gitmiyorum zeldadaki gibi.
Mesaj tarihi:
Abi ben oyunumu buldum rune factory 4 herkes severmi bilmem ama beni şuana kadar en çok tutan oyun oldu, daha kartuşu çıkarmadım taktığımdan beridir.

ntsc cihazı olanlar koşarak alsın dicem ama bu ne lan farmville aldırdın bize diye gelip kızabilirler sonra.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...