Sam Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Pinkie pie çıkartması yapıştırırsan kurtarırsın ancak. Yoksa feci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 hop! kaptim 4.3 versiyon 3ds normal. XL bulamadim zaten vardi ama keske o olaydi. neyse simdi karti bulalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 come to papa http://thepiratebay.pe/torrent/7686237/[3DS]_Romset._Games_0001_-_0150_[2011-2012] :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Bakıyorum bana oyunların fiyatları normal diyenler korsanın önde gidenleri. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Yuh yuh.. Alintilatma kendimi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Pahaliligindan yapmadim bunlari aslinda. Oyun oynamiyorum bilindigi gibi , cok nadir hemde cok. Anca mmo. Merak ana etken.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 puahaha geldi 3ds, abi ne kadar sersefil kalitesiz bir seymis bu. 3ds xl i daha fazla begendim buna nazaran. gatewayde geldi deniyim bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 3DS daha iyi bence. Cebe rahat sığması, Nyko'nun çıkardığı süper Charge Base'i ve yüksek PPI'si ile tercihim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 evet modulerlik cok daha iyi tasima acisindan ama benim gibi buyuk elliler icin iskenceye donusebilir ama neyse neden aldigim belli zaten buyugude var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 supermis bu olay. direk calisiyor ki zeldanin en sonuncusu ornegin. maviyi tak yukle sonra oyunu tak calistir. poke x/y ve new leaf harici her sey calisiyor an icin.. calismayanlarda bende zaten vardi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Bravely Default oyna. Çıkan en iyi oyun oldu sanırım şimdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 ofc da zelda ilgimi cekti once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Bravely Default'ta yanında arkadaşlarının da oynaması önemli. Üç kişi oynuyoruz şu anda, sonra gelirsen tek kalırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 abi turn based combat cekemem simdi :( eglenceli seyler istiyor gonul. mario zelda zart zurt gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Ben XL de kullandım, sonra satıp normalini aldım. Bence biri küçüklüğünden, diğeri de büyüklük ve ağırlığından dolayı elde göz hizasında tutunca üzün süre yoruyor. Circle pad pro aldım 3ds için, o biraz daha durumu rahatlatıyor ama onla da nyko'nun extra baterisi beraber kullanılamıyor >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 ben kanepeye uzanıyorum, göbeğime de yastık koyuyorum, üstüne yerleştiriyorum xl'i. yoksa elde tutulacak alet değil saatlerce. düz halinin ekranı da gameboy büyüklüğünde filan tam facia. 3" nedir. ayfonda oyun oynamak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Kanuni said: ofc da zelda ilgimi cekti once. zelda'nın yenisini seversin abi sen keyifli epey puzzlelar kolay ama bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Darqainu said: Ben XL de kullandım, sonra satıp normalini aldım. Bence biri küçüklüğünden, diğeri de büyüklük ve ağırlığından dolayı elde göz hizasında tutunca üzün süre yoruyor. Circle pad pro aldım 3ds için, o biraz daha durumu rahatlatıyor ama onla da nyko'nun extra baterisi beraber kullanılamıyor >.< senin ilacin 2ds gibi http://i.imgur.com/eMwFzjs.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Xl buyuk guzel de ilginc bi sekilde normalinde gozum agrimadi.. Hersey daha net diyemi ki ? Zelda guzelmis bu arada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Dijital oyundaki save'i bi hafiza kartindan oburune atmak mumkun mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 @knox Sahiden paticikte çok aşağılandı diye almadım yoksa 2ds'e içten içe inanmıştım 3ds'in siparişini verirken. 3d'yi hiç açmıyorum çünkü resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 evet, geçen gün yaptım. lart okuyucuyla pc'ye atıp, gene pc'den yeni karta yüklüyorsun. sadece klasör yapısının aynen korunması lazım. nintendo sağolsun yan sanayiye çalışıyor, 3 tane savegame için adamlar kart okuyucu aldırdı. PLEASE UNDERSTAND!!! 2ds ngage-tier ya. ben alsam mezarıma taşırım o sırrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 hamsilipilav said: Dijital oyundaki save'i bi hafiza kartindan oburune atmak mumkun mudur? evet mümkün bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 @Sam Ehuasd evet alirsam burdan kimseye caktirmicam :) 3d'yi hic acmayisim cok durtuyor beni bu konuda sanki yatarak yuvarlanarak 2dsi daha rahat tutup oynarmisim gibi geliyor. 3dse biri iyi fiyat verirse bir cilginlik yapabilirim korkuyorum kendimden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Shin Megami Tensei: Devil Survivor Overclocked - $19.99 Shin Megami Tensei: Devil Summoner Soul Hackers - $19.99 Shin Megami Tensei IV - $29.99 Etrain Odyssey: Untold The Millennium Girl - $29.99 Etrain Odyssey IV - $19.99 Code Princess - $19.99 Atlus indirimleri mmhhh Üstüne: http://www.bestbuy.com/site/regularcatpcmcat295100050012/regularcatpcmcat295100050012/pcmcat295100050012.c?id=pcmcat295100050012 us'de bir tandıgın varsa kargolatıyorsun yüzde 20de ordan. amerika ya canım benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar