Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 benim xl mh 3 ile geldi tiksindim. abi 3d oyun mouse suz cok zor.. zelda ocarina of time var n64 emulatorden oynuyorum nvidia shieldde felegim sasiyor. daha cok izometrik, 2d, 2,5d oyunlar nefis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 the world ends with you. DS oyunu ver gazı gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 3ds kirdilar diyorlar http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=645315 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 inşallah. nintendawg zorlansın da lezyon lock dayatması bitsin. korsana karşıyım ama bunlara sopa lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 aynen bu sirada persembeden itibaren zelda yeni oyunu ile sari ozel 3ds xl targetta 150 dolarmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 4 aylik nerdeyse o link.. Kirilsaydi haberim olurdu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Kirildigi yok, 4.5 numarali 3DS yazilimda bir hata bulup exploit etmislerdi. Bakin Ingilizce kelime kullandim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 youtube app i çıkmış hantal ve kalitesiz gözüküyo şimdilik 3d videolar izleyebilirim diye hayal kuruyodum ama oda mümkün değil heralde... edit: sanırım HQ da 240p , normali 144p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Oyun oynamaktan baska ise yaramaz Nintendo konsollari. Baska is yapmak istiyorsaniz Vita'ya alalim sizi, orada da oyun yok ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 dediğim gibi işte 3d den falan faydalanır diye ummuştum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 GERGE said: Oyun oynamaktan baska ise yaramaz Nintendo konsollari. Baska is yapmak istiyorsaniz Vita'ya alalim sizi, orada da oyun yok ama. bu ne yaman celiskidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 3-4 tane 3ds oyunu alınca vita almış gibi oluyoruz zaten meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 idort olmak cok avantajli bu konuda. http://i.imgur.com/KLOu9Nu.png iki tarafinda oyunlarindan mahrum olmuyorsun. kendimden ornek verim, suan vita'da ys celceta oynuyorum, 3ds tarafinda ALBW, oyun muthis burada belirtim lol. mesela subat ayinda 3ds'e BD gelicek, vita'ya danganronpa, FF X vs. hepsini alicam(:P) kisaca kafam cok rahat. mesela iki tarafinda onceki nesil(ds, psp) oyunlarini oynama imkaninizda var, cok efsane oyunlar var. 'DAT OLED' psp oyunlarina inanilmaz bir kalite katiyor, su dedigimi gormeden anlamaniz guc lel. elde ne varsa onla yetinmek ve birazda kiymet bilmek gerekiyor sadfdgdgdfg zaten japan market olmus durumda, mobile disinda pek bisi yapmiyorlar, genelde hep devam oyunlari, yeni bisiler deneyeni var ama cok cok az. acikcasi bu saatten sonra yeni orjinal IP'ler gormemiz cok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 iki alete de tv çıkışı, hatta daha iyisi wifi üzerinden tv out lazım ama ısrarla yapmıyor herifler. dev ekranda oynayabilecekken avuçiçim kadar ekranlar. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 vita neysede alet guclu, vita tv'de native res oyunlari falan gordum tv'de siritmiyor gayet hos da,3ds de tvout istemek hmmm http://i.imgur.com/lgmbsRO.jpg ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 480x272 psp oyunlarını çok zevkle oynadım ya, 3ds çözünürlüğü daha kötü ama kendi ekranından kötü olamaz yine. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 GERGE said: Eglencelidir Rune Factory oyunlari. ve adamlar iflas etti. said: "performance has been sluggish due to changes in the business environment in recent years, and that their financial status has deteriorated considerably." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 http://www.siliconera.com/2013/11/29/rune-factory-series-producer-shares-brief-message-future/ abi dünde bu yazı çıktı eheh. japonlar acaip. Rune Factory : Bankrupt oldu son title. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 abi yeni zeldayı oynayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 hamsilipilav said: abi yeni zeldayı oynayan var mı? oyun harika valla ama yine de bir ocarina of time değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Yeni bir olay gelmiş update etti sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 wallet mallet falan geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Bentendo network id istiyor herşey indirmek için görünen o ki ama bir kere ülke seçince hiç değişmiyormuş anlaşılan, nereyi seçsem diye kararsız kaldım. Pokemon'da irlandalı görünmek hoşuma gitmedi doğrusu ama türkiye için de oyun satmıyorlar hala sanırım? galiba ülkeyi değiştirirsek eski ülkedeki oyunları da kaybediyormuşuz. oyuncu dostu diyorsunuz bir şu şirkete. koticik melek kalır bu açgözlülerin yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 neyse düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar