Fin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Anubisath said: Ntscde oyun fiyatları güzel hoş ama online oynama olayı epey sıkıntı oluyor. Ben Pal XL aldım,oyunları da used olarak graingergames'den getirtiyorum,uygun oluyor yine kısmen. £ l3l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Fin said: Anubisath said: Ntscde oyun fiyatları güzel hoş ama online oynama olayı epey sıkıntı oluyor. Ben Pal XL aldım,oyunları da used olarak graingergames'den getirtiyorum,uygun oluyor yine kısmen. £ l3l euronun da pek farkı kalmadı agalı,1 pound 3 tlyse 1 euro da 2,7 tl genelde bu aralar,her türlü leziz,kaçarı yok ^^ ama işte used oyunlar çok keko fiyatlara inebiliyor,onları kovalıyom asda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 sen de haklısın tabi €'da 3 yakaladı poundu nerdeyse sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 shin megami tensei gelmis aksam ortamlara akayim nom nom nom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=S0I_jULXFqM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Portal DS http://smealum.net/ASDS/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Var mı yeni 3ds xl alan, animal crossing beleşi hediye edeyim uygun bir teklif karşılığında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 reampage said: Var mı yeni 3ds xl alan, animal crossing beleşi hediye edeyim uygun bir teklif karşılığında. ben varım,nasıl oluyor beleş animal crossing mevzusu? ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 ben sana kod yollıcam işte giricen eshopta animal crossingin olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 sende bana yaparsın bi kıyak hayır demem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Çok yeni mi olması gerekiyor aletin,belli bi kriteri var mı kodun? 6-7 ay filan oldu da ben alalı ;p http://www.nintendoworldreport.com/news/35137 ah,promosyon bu sanırım. Evet o zaman faydalanabiliyorum. Ne istiyorsun karşılığında? ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Cok yeni olmasi gerekiyor, sana olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 yok o zaman olmaz boşa umutlandırdın benidwe sdlfj kod hazır duruo valla yeni 3ds xl alana nintendoyu desteklemek için benden hediye dirennintendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 GERGE said: Cok yeni olmasi gerekiyor, sana olmaz. çizi yok,sıfırdan farksız. olmuyo mu yine de? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Beni kodu bile almadim, kime verecegim ki? 4chan'a yazabilirim gerci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 ben kodu aldımda, hatta orda sordu kodu satmak için mi alıosun diye ehehe, neyse ya 100 liralık oyun aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 reampage said: yok o zaman olmaz boşa umutlandırdın benidwe sdlfj kod hazır duruo valla yeni 3ds xl alana nintendoyu desteklemek için benden hediye dirennintendo okudum promosyon detaylarını oluyormuş,vurmayın tamam öldüm,hadi verin kodu pls :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 abi 6 agustostan sonra mı aldın aleti ? 6-7 ay diodun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Register tarihi onemli aslinda :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 reampage said: abi 6 agustostan sonra mı aldın aleti ? 6-7 ay diodun hmmh,6 ağustos olayını bilmiodum,7 ekimden önce herhangi bi tarih sandım ben. Ocakta aldım,şubatta da register etmişim aleti. Sağlık olsun ;/ teşekkürler yine de ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Nerden alabiliriz bu aleti ya, gönlüm var aslında ama mekan bulamadım, Bimeks, Vatan falan umursamamış bile. Fiyat falan bakayım diyorum, Ankara'daki adı sanı duyulmamış dükkanın Sahibinden'de ya da Gittigidiyor'daki ilanını görüyorum 650 liraya ama ben bilindik bi teknoloji mağazasından almak istiyorum mesela sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 abi kadıkoy yazıcıoglu kenar dükkanlarında var işte kahraman elektronik 600 dio ama 580 felan yapasr herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Bi oralara bakayım olmadı ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 WHAT THE F@#$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 http://www.nintendo.com/3ds/new/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar