Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nintendo 3DS?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Anubisath said:

Ntscde oyun fiyatları güzel hoş ama online oynama olayı epey sıkıntı oluyor. Ben Pal XL aldım,oyunları da used olarak graingergames'den getirtiyorum,uygun oluyor yine kısmen.

£ l3l
Mesaj tarihi:
Fin said:

Anubisath said:

Ntscde oyun fiyatları güzel hoş ama online oynama olayı epey sıkıntı oluyor. Ben Pal XL aldım,oyunları da used olarak graingergames'den getirtiyorum,uygun oluyor yine kısmen.

£ l3l

euronun da pek farkı kalmadı agalı,1 pound 3 tlyse 1 euro da 2,7 tl genelde bu aralar,her türlü leziz,kaçarı yok ^^ ama işte used oyunlar çok keko fiyatlara inebiliyor,onları kovalıyom asda
Mesaj tarihi:
Çok yeni mi olması gerekiyor aletin,belli bi kriteri var mı kodun? 6-7 ay filan oldu da ben alalı ;p

http://www.nintendoworldreport.com/news/35137

ah,promosyon bu sanırım. Evet o zaman faydalanabiliyorum.

Ne istiyorsun karşılığında? ^^
Mesaj tarihi:
reampage said:

yok o zaman olmaz boşa umutlandırdın benidwe sdlfj kod hazır duruo valla yeni 3ds xl alana nintendoyu desteklemek için benden hediye

dirennintendo

okudum promosyon detaylarını oluyormuş,vurmayın tamam öldüm,hadi verin kodu pls :(
Mesaj tarihi:
reampage said:

abi 6 agustostan sonra mı aldın aleti ? 6-7 ay diodun

hmmh,6 ağustos olayını bilmiodum,7 ekimden önce herhangi bi tarih sandım ben. Ocakta aldım,şubatta da register etmişim aleti. Sağlık olsun ;/

teşekkürler yine de ^^
Mesaj tarihi:
Nerden alabiliriz bu aleti ya, gönlüm var aslında ama mekan bulamadım, Bimeks, Vatan falan umursamamış bile.
Fiyat falan bakayım diyorum, Ankara'daki adı sanı duyulmamış dükkanın Sahibinden'de ya da Gittigidiyor'daki ilanını görüyorum 650 liraya ama ben bilindik bi teknoloji mağazasından almak istiyorum mesela sdf
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...