Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 3d gözümü kanattı geri veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Kapat ben bi tek trailer videolarda açıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 http://www.gold.com.tr/mario-vs-donkey-king-2-nintendo-oyunu_u 5 liraya baya bi oyun var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 3 tane aldım ben ya pokeomları bide donkeyi pearli almadım ama black white x-y çıkcıak bide hepsi aynı birbirine benzio zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 eshopta ucuz mario yok mu ya oyunsuz kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Eshopta ucuz 3d mario yok classic arcade olanlar var :p 44-49€ mariolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 abi almanya amazon en hesaplı, ama bakın bazı oyunlar direk almanca, luigi mansion mesela direk almancaydı başka dili yoktu, ama diğerleri hemen hemen ingilizce hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Amazon almanyadan ben kid icarus aldım 2 tane action figüre falan aldım öbür türlü aynı hesaba denk geliyor diğerleri türkiyeyle daha ne alınır bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 3d mario istemiyorum zaten ya normal mario da olur. site çok boktan bu arada adam gibi arama falan yapılmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Üst kısımda search var abi ama pek oyun yok eshopta europe regionu bok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 dream team demosu varmış indirdim bok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Ntsc sanırım senin cihaz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 said: Capcom Welcomes New Technology But Will Focus More On “Uniqueness” said: With Monster Hunter 4 coming out next month in Japan, Ichii tells Famitsu that he’d like to make it the best selling Monster Hunter game to date. Read more at http://www.siliconera.com/2013/08/13/capcom-welcomes-new-technology-but-will-focus-more-on-uniqueness/#xQ74XbyzbRkTcWxA.99 psp rakamlarini bunla mi gecmeyi hedefliyorlar ya, bol sans crapcom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 seyrederken göz kanseri oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Mh3 en kötü zaten 4 daha kötü pspyi zaten geçtiler hele bu yılın sonnda baya bi oyun çıkacak mh asla best seller olmadı 1+1 promosyondan kitlediler die satışları yüksek onu /2 ypn lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 http://www.shopto.net/3ds-ds Preorder listesi bile yeter geçmeye ehuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Benim cihaz ntsc olduğundan Türkiyede uygun oyun pek bulabilir miyim bilmiyorum. Bu eshoptan direkt alıp download etsek sdcarda mı ediyo napıyo nasıl bi sistemi var. Oyun kaç gb ne biçim sistem bu anlamadım gitti. İşte 90 larda nintendomuz olaydı bilirdik hepsini şimdi, tetris vardı gameboy görünümlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Ntsc oyunları daha ucuz pal olanlara göre bulabilirsin.eshoptan dl ettiğin oyunlar sd karta gidiyor gb hesabı yok block hesabı var oyunları download edince kapladıgı alanı bide kartta kalan yeri gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 birde canada göster eshopta yaşadığın yeri yoksa kredi kartlarını kabul etmiyormuş trden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 peki sd card dolunca misal sildim. applestore gibi sonra tekrar indirebilicek miyim satın almadan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 o 3ds için indirebiliyorsun sanırım tam bilemiorum onu, yani accounta değil aletein ID'sine kayıt ediyor oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 new super mario bros 2 $40 gittigidiyor'da 140 lira gösteriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 hepsiburada pal zaten birde oralardan oyun alınmaz 140 tl çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Hepsiburada pal satıyodur. Biz amerikalılar ucuza alıyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar