Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Hemen tekrar basla. Normal oynuyorsun belli ki, oynama normal. Ilerde cok sikilirsin, easy gibi bir sey o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 hard yaptım da, lunatic mi yapsaydım? one shot atıyo çünkü herkese, ortaya koyuyorum counter attackla öldürüyor herkesi damage almadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 register için extra bişey yapmamaa gerek var mı ? normal eshoptan alıyorum download bitince sitede gözüküyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 bu arada normal oynama vakit kaybı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 linkledikten sonra otomatik register ediyor. ben de cahillikten linklemeden almıştım animal crossing'i register edemiyorum artık supportla falan konuştum 2 kere yapamayız dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 eShop'dan aldiklarin 4-5 saat sonra gorunuyor. Hard iyidir, Lunatic de asiri kasar. Ikinci seferde Lunatic yaparsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 zaten fazla bilmediğim için tekrar oynadım bikaç battle :p lissa'yı rangeine sokarsam düşmanların gelip 1 shot atıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Lumatic'de oynayacagim ben sanirim ikinci seferde, oyun bitmek uzere zaten, pek taktik yapmadan rollercoster modda gidiyorum su anda, sikildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 eShoptan 10 gün önce aldığım oyun gözükmüyor supporta mail attım du bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Link dogru mu ona bak. Link olunca 4-5 saat sonra cikti bende hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 lunaticte supportu direk gömüyorlar lisa'ya sağlam back up lazım.hatta su işe yaramaz luriel yada archerla birleştiriyorum +10 avoid versin heal atamıyor o zamanda seperate le uğraşıyosun falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 doğru abi link 5 oyun gözüküyor bugün aldıgım oyun bile çıkıyor fire emblem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 oyun öyle zaten, healer sınıfların bir esprisi yok çünkü focus yaparak öldürüyorlar sen birşey yapamadan. devamlı fred'i kullanırsan da diğer charların zayıf kalır, bir yerde tıkanırsın. ben lunatic'le tekrar başladım ama tıkandım dördüncü bölümde filan, düşmanlar tek atıyor 1-2 charım dışında herkese. henüz shop filan olmadığı için pot, reeking box filan da alamıyorum. işte dlc hileleriyle oynansın diye koymuşlar heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Simdi basliyorum bakalim Lunatic Classic, nasil ilerledim soylerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 fire emblemi aldıgımda cihazı nintendoclub'a linklememiştim sanırım sorun o ya support yardım edermiki. çünkü ne aldıysam x2 aldım kardeşim şu an luigi bekliyor :3 ona 3 oyun aldım :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 aynı şeyi ben de yaptım işte, animal crossing aldıktan sonra linkledim hesapları ve register olmadı. support da yapamayız edemeyiz dedi ama sen de bi yokla istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 linkleyip linklenmemesi problem değil ya şu 4.oyun için kodu verse yeter :dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 ben de dedim işte 3+1 yapacam bi güzellik yapın diye de olmaz dediler sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 totalde 3 oyun almışmıydın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 henüz almamıştım da saysa şu an 3 olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 support baya itmiş o zaman ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 suna imzanizi ekleyin,belki bazi kafalar degisir nintendo'da http://www.change.org/en-GB/petitions/nintendo-stop-region-blocking-make-the-3ds-and-wii-u-region-free Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 neyse mail attım 2 saat önce receipt ss koyup millet aynı olayı star için yapmış http://www.gamefaqs.com/boards/997614-nintendo-3ds/66073632 eklemişler hepsine bedava oyun var diyemi böyle yaptı anlamadım gerçi sonu fagle biten siteyede ne kadar güvenilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 kiz arkadasim almis usa den. kargoyla falan gonderse falan takilir mi gumruge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 takılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar