_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 kırmızı güzel gibi zaten ya, ondan alıcam sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Rainbow Road'un Mario Kart 7 versiyonu cok iyi olmus, 3D kullanimi da imba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 GERGE said: 3DS 199TL: http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/nintendo-3ds-metallic-red-86558380 almayı düşünen kaçırmasın, üründe hiç bir sorun yok. kitapçıklar vs. türkçe , jelatini vs. hiçbirşeyi açılmamış. ben siyahından aldım arkadaşla birlikte aynı adamdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Ben de aynisindan aldim, ayni renk. Saglam, D&R paketi zaten, uzerinde guvenlik banti filan var. DS Pack'i direk cope atip kullanmaya basladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 şu forumda zengin mi fakir mi karar veremediğim tek adamsın gerge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Zengin olsaydim ciktigi gun 700'e alirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Ya bascam parayı alcam şimdi ama note 2, kindle vs. zaten 50000 tane şey kullanıyorum. OF Çok iyiymiş fiyatı bu arada, geçen sene topici açtığımda 170 euro civarına alacaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 bu arada oyunlar pahalı alıcak olan düşünsün ona göre alsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Pc aaa+ fiyatında oyunlar şaka gibi cidden. Enthusiastlığın, nicheliğin gözü körolsun.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Her hafta kenara 15-20 lira koysam yontemiyle gidecegim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 ben 3ds lite ilk ciktiginda zelda triforce edition zelda oyunuyla tabii ki 250 liraya almistim bu ne ki lan, ggde 3ds hep ucuzdu. aha pardon lan 3ds beyin gitti bi an sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Yeni alanlar sunu yapsin: http://www.nintendo.co.uk/Misc-/Campaigns/Monster-Hunter-Gift-Hunt-Together-Promotion/Monster-Hunter-Gift-Hunt-Together-Promotion-760515.html Su var bir de: http://www.nintendo.co.uk/Misc-/Nintendo-3DS-So-Many-Games-Promotion/How-To-Claim/How-To-Claim-750391.html Fire Emblem ile Animal Crossing'i aldim, bir arkadas ile de bu Monster Hunter'i alacagim sanirim, Beles oyun tavsiyesi olan var mi buradan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 monster huntera girerim bende varsa ortak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Bu iki link iyimiş monster hunter çok makul o zaman diğerleride iyi 3 oyuna bi oyun bedava olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 reccomendation kodu olan varsa ve bana yollarsa güzel olur valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Yeni alanlar ile eskiler girsin, o kod 22 Euro degerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 isteyen varsa ortak girerim ben gelir heralde yakında benim alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Bu iş US'de yokmuş ilk golümü yedim region işinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 abi geçen söle bişi okudum NTSC gittigidiyorda oyun ararken forumlarda felan denk geldi millet kasten NTSC alıomuş. play asia die bi site var orda hafta sonu indirimleri olduğu için hardcopy eshoptan daha ucuza geliyormuş kargo masraflarıda makul sanırım o yüzden NTSC olarak o sitelere bak sorun çekmezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Ben de bi tane sipariş ettim 200 tl baya uygun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Ya 3DS sizin gözlerde sorun çıkardı mı ?, açınmca direk böle iğne saplanmış gibi bi ağrı oluyor gözümde bi süre sonra alışıyıorum ama rahatsız ediyor baktım ettim olabiliyormuş böle şeyler zaten 30dk dan uzunda kullanmayın ara vermeden demişler. Bu arada gerekli değil ama resisdent evil full karanlıkta çok iyi oluyor 3d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Play asia'da şimdi yeni oyunlardan bir kaçına baktım 52 dolar diyor, bir de haftasonu bakayım neymiş. Göz konusunda ise ben çoğunlukla düzgün görmek için konumlandırmakla uğraşmaktansa aleti 2d kullanıyorum uğraşmıyorum 3d ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 ben devamlı 3d kullanıyorum ama hareket etmeden tabii. gözümde filan bir rahatsızlık hissetmedim şimdiye kadar. gözlüklü tv'lerde rahatsız olduğum halde genelde. yani sırf o sayede grafiklerin bir albenisi var, devasa pikselli psp gibi yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Mario Kart'da filan açıyorum. Öteki oyunlarda o kadar gerek değil. Mario Kart 7'nin 3D imba olmuş ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Ya bir yandan hastası oldum aletin elimden bırakamıorum, öte yandan çok kızıyıorum nintendoya neyse bir daha ki konsoluna artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar