Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 DarkC1oud said: GERGE said: Bunu al eShop'dan: http://riskysrevenge.shantae.com/ Bu biraz pahalı gibi geldi.İOS sürümünü aldım 3,59 TL. Ayni hesapla The World Ends With You ve Chrono Trigger da iOS'da cok cok daha ucuz ama DS'de oynanmasi gereken oyunlar bunlar da. Bu dedigim oyunu dokunmatik ekranla oynamak rahat degil bir kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 GERGE said: DarkC1oud said: GERGE said: Bunu al eShop'dan: http://riskysrevenge.shantae.com/ Bu biraz pahalı gibi geldi.İOS sürümünü aldım 3,59 TL. Ayni hesapla The World Ends With You ve Chrono Trigger da iOS'da cok cok daha ucuz ama DS'de oynanmasi gereken oyunlar bunlar da. Bu dedigim oyunu dokunmatik ekranla oynamak rahat degil bir kere. Bir deneyeyim dedim de.Oynanacak gibi değilmiş dediğin gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Parasini yatirdim, cikacagi ani bekliyorum: http://www.animal-crossing.com/newleaf/ EU'ya 5 gun gec gelmesini affedemiyorum hatta =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Ben eshop olayına pek ısınamadım ya, kaç gb bir oyun? kartuş tabi böle taşıması zor ama bir kutu felan alınabilir sadece kartuşları yerleştirmek için. Birde DS yada 3DS pokemonlara hangi oyunlardan başlamak lazım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Pokemon'a hangi oyun diye bir sey yok ama Pokemon genelde aletin her seyini kullanir. Pokemon X/Y sonbaharda geliyor, onu bekle bence. Beklemem diyorsan Black guzeldir. Cok yer kaplamiyorlar, Fire Emblem var bir buyuk oyun bende eShop'tan, o da 1GB. En buyuk oyunlardanmis ama 3DS kartusu 8GB'ye kadar destekliyor, daha da buyuk oyunlar cikabilir ama 2-3 GB'den buyuk bir oyun beklemiyorum yani ben 3-4 taneden cok. DS'de 512MB destekliyordu ama 256MB olan bile nadirdi. 8GB MicroDS aldim ben, yeter sanirim hep. Yetmezse 32GB'ye kadar destegi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Super Pokemon Rumble var oynuorum onu güzel epey, ama action sırf, böle storyline olan bir pokemon bakıyorum. Black ve White var bi sürüde pokemon oyunu var piyasada. Bu arada DS oyunu olarak Fire Emblem: Shadow Dragon oynuorum grafikleri gayet iyi yani DS oyunlarınıda toparlıcam ucuz buldukça. Shopto > Eshop simdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Sunu asiri tuttum ben, oyku ve karakterler cok iyi: http://www.shopto.net/3DS/VIDEO%20GAMES/3DSTA01-Tales%20of%20The%20Abyss.html DS oyunu olarak cok konustuk zaten ama Chrono Trigger, The World Ends With You ve Covenant of the Plume en iyileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Ya o oyun için konsolu alan varmış sadece, evet o dediğin 3DS'leri edinicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Chrono Trigger zaten en iyi oyun, tum video oyunlari icinde. Onu da kesin al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 eshop'un geleceğe yönelik bir avantajı eğer kartuş formatı sonraki nesilde değişirse bütün oyunların bir anda patlamasını engellemek. bu nesilde kartuş boyutunu küçültmedikleri için sonraki nesilde bunun yaşanma ihtimali daha yüksek. "nasılsa ddl var alıverin" deyip acımadan bunu yapabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 O dert olmaz, hala Gameboy Color'lar mesela aslan gibi calisiyor. Bozulmaz bu aletler. Nintendo Sony benzerlerine gore tank mubarek. Acarsin 3DS'yi oynarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Tales of the Abyss en buyuk oyunlardanmis bu arada, korsan rom 1.6 GB. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 ileride yeni makinede upscaling, tv out falan olursa daha güzel oynanabilir ama. vita'da valkyrie profile oynayamayacağım mesela ileride alırsam umd olduğu için. spekülasyon tabii ama böyle bir ihtimal var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Mario Kart 7 olmus. Yeni kontroller ve 3D uymus cok iyi. Serinin en iyi oyunu bile derdim zorluk da daha dengeli olsaydi. Son seviye bildigimiz Mario Kart zaten ama ikinci seviye bile cok kolay. Ortalama bir zorluk yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 abi zelda ve pokemondan sonra fire emblem oynıyım dedim biraz shadow dragon öeh dedim, resmen kastı epey zormuş. bide kolay ölünce gimio yani karakter nintendoya biraz daha ısındım, yeni fb böle dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Yenisinde pussy mode var =) Permadeath'i kapatabiliyorsun. Sen dediklerimi al, Zelda'nin Virtual Console oyunlari cok guzel, Oracle of Ages bitince otekileri de alacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 nds için biyerlerde paylaşmışmıydınız oyun listesi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 GERGE said: Luminous Arc 2 epey iyi: http://forum.paticik.com/read.php?37,4213649,page=3#msg-4522660 Ama öyle must play değil. Devil Survivor da çok iyi, o must play işte ama must play'lerin lower tier'ından. Asıl legendary must play oyunlar şunlar: % % Mükemmellik derecelerine göre sıraladım. % Chrono Trigger The World Ends with You Covenant of the Plume The Legend of Zelda: Phantom Hourglass Soma Bringer Final Fantasy IV Dragon Quest - Heaven Trilogy Disgaea: Hour of Darkness Avalon Code Chrono Trigger'ı oyna. Kesin oyna. Hemen oyna. Chrono Trigger oyna. Kesin oyna. He.... Chrono Trigger! Ayrica: CHRONO! TRIGGER! En lazim oyun: Magic Kingdom'a ilk vardığımda hissettiğim merak, şaşkınlık ve huşu duygularını hiç bir RPG hissettiremedi bana şimdiye kadar. Hiç bir oyun hissettiremedi. Piksel olmasına piksel ama CryEngine 3 filan yanına yaklaşamıyor bu grafiklerle kurulan atmosferin. Bir büyülü havası var, hayalgücü tam gaz. Grafiklerin neden bir oyundaki en önemsiz şey olduğunu öğretiyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 3DS 199TL: http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/nintendo-3ds-metallic-red-86558380 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 ya refurbished felandır, nasıl bu kadar ucuz olabiliyor ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Oyle degil, DnR'nin depoda kalan mallar sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 fiyat gayet iyiymiş ya, sizce metalic red mi cosmos black mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 içi siyah olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 ben mavi/siyah aldım, memnunum gayet. renkli alın, zaten elektronik herşey siyah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 evet ben gri siyah aldım ama kırmızıda alabilirdim, çok güzel custom aletler var aslında ama işte pahalı yada bulması zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar