Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 http://www.gog.com/news/free_releases_worlds_of_ultima_1_2 sanane ve nebula north çocukları alabilir, diğer newfagler almasın izin vermiyorum dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 nasıldı ki bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Heh, Ultima denince aklina sadece Ultima Online gelenler almasin asil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 25'iz daha anca 8'e yetişebildik abi napalım ezdin :'( gerçi 7'yi de oynadım gog hesabımda var ayıptır söylemesi, 6'ya da az baktım ama öncekilere vucudum yetemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 ben bi seferinde Akalabeth ile başlayıp bi günümüze geleyim demiştim, çok sancılı oldu açıkçası. denemeyin, denettirmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 herşey zamanında güzel. geçenlerde daggerfall denedim de yeniden farkettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Silphatos said: http://www.gog.com/news/free_releases_worlds_of_ultima_1_2 sanane ve nebula north çocukları alabilir, diğer newfagler almasın izin vermiyorum dfg Komutan said: Heh, Ultima denince aklina sadece Ultima Online gelenler almasin asil. Bence acc.u bırak, fake aç falan. Bu bi unutulsun sonra geri dönersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 bence kitlemelisin bu konuyu sam, eski oyunlar dandik zate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Komutan said: Heh, Ultima denince aklina sadece Ultima Online gelenler almasin asil. bu bölüm lağvedilsin. tüm yetkiler komutana verilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 ben dodgeladım valla sonuçta kapı gibi 7 ve 8'i oynamıştır ve ultimayı uodan önce biliyordur sertifikam var valilik onaylı, criti yiyenler düşünsün aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Ha o yüzden koskoca ultimalar yerine gidip uo snn ve nebula oldfagleri yazdın. Valilik sertifikanda öyle yazdığı için. Tamam o zaman. Oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 forumun origini uo abi ondan öyle yazdım yahu dasf. tamam unuttum ya eskileri ama al britanya valiliğinden adli sicil kaydım da burada yani yalan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 tactics, nox, arcanum. benim için yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 arcanumu yeniden indirmiştim dün hhehe, bu noxta güzelmi böle yae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Arcanum high-res patch sağolsun yüz yıl daha oynanabilir, noxta ne yazık ki böyle bir teknoloji yok. Küçük monitör varsa o da oynanır tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 nox kral arpg. daha oynamayan var mı ki heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 nox ne güzel oyundu, değeri az bilindi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Ministry of War'ı hatırlayanlar alsın bunu asıl. ne güzel oyundu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar