Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 medivh said: emre3877 said: Oyun tamamen AH oyunu. Wow da bile ah nin bu kadar etkisi yoktu. arkadaş doğru söylemiş ucuza al pahalıya sat ile çok rahat milyonlar yapabilirsin hiç elit kesmeden. 10k ya yaklaştı kestiğim elit sayısı ve elle tutulur abartısız 1 tane item görmedim. inferno act 3 farmlıyorum ama yok. yavaş yavaş 'feci baydı' kıvamına geliyorum. özeti Olmamış. MF gearıyla act 3 farmlarsan dusuyor baya iyi itemler abartmıssın bence biraz. Birde oyundan nasıl zevk alıyorsan oyle oyna AH ile cok iyi item satabiliyorsan ve bundan zevk alıyorsan oyle kas oyuna bile girme. mf gear itemin kalitesini etkilemez sağlamsallamısın sadece mavi-sari drop şansını arttırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 zaten farm ypaıcak kadar sağlam bir mf gear içinde dolarcıkları sayman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Kojiroh said: Shift-Delete çakmak suretiyle sildim. Bi daha da zor Blizzard oyunu alırım. büyük konuşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 zaten bir dahaki blizzard oyununa kadar kim bilir kaç yıl geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 mopa gelio? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 senko said: Kojiroh said: Shift-Delete çakmak suretiyle sildim. Bi daha da zor Blizzard oyunu alırım. büyük konuşma. asdsadsa senko sen daha almadınmı d3 sfdgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 diabloyu bırak evden de oldum olm yatcak yerim yok. bi ev bulsam masa sandalyeden önce diabloyu alıcam kaç paraysa kaç para artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Bak aklıma geldi wow maniac bir arkadaşım taşınırken ilk olarak pc ve pc masasını taşımıştı 1 hafta wow oynamıştı boş evde hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 10 saat farm act 2.. 1 item bile düşmedi yeha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 cause you're so fabulous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Yok lan valla, ağızlarıyla kuş tutsalar yaranamazlar bana artık. Piyasada bi Valve kaldı bi de belki Mojang. http://www.pixel-issue.net/wp-content/uploads/2012/02/gabe_newell___half_life_3_by_g_e_e_r_s-d4p99ww-630x777.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 fabulosoguy said: 10 saat farm act 2.. 1 item bile düşmedi yeha... 3-4 saatte birtane item düştü, onu da AH da satsan 100k anca eder.. gerisi vendor. millete nasıl düşüyor bunlar çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 RMAH olmasaymis oyunun kendisi iyi kotu olmus aslinda. biraz daha guzel bir hikaye olsaydi hayir demezdim acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 said: Jay Wilson: "people’s memories of Diablo II were way different than the reality of Diablo II. They remember all kinds of stuff that never actually happened in that game." http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/22342988.jpg random diablo fan said: - I remember Unique, set, rare, and magic gear flying out in colorful loot explosions from bosses. - I remember droves of in socket options for customization. - I remember more interesting item modifiers. - I remember more Elite Monster prefixes and suffixes. - I remember stacking +skills to make my skills do more damage (not increasing weapon damage). - I remember having a blast in pvp in the blood moor, a sort of rogue fighting arena, even if my body was getting camped and my gold was getting taken. - I remember chillin' with friends in casual Baal runs where you can relax. - I remember fighting Elite monsters that were interesting, not overpowering. - I remember being able to easily skip Elites I couldn't kill without dying. - I remember chat channels to plan different "runs". - I remember being able to name my games to describe what I intend on doing in those games. - I remember at least 5 different and effective ways to build every class. Sorc: Blizzard, Frozen Orb, Nova, Lightning, Hydra, Firewall, Enchantress Necromancer: Corpse Explosion/Amp, Poison Nova, Bone Spirit, Minion Master, Hex Barbarian: Berserker, Throw Barb, Whirlwind Barb, Conc Barb, Frenzy Barb, Warcry, Wolf, Buff Barb Paladin: Zeal/Fanaticism, Fist of the Heavens/Conviction, Blessed Hammer/Concentration, Charge/Might, Auradin, Vengeance/Conviction, Vindicator, Smite/Fanaticism Amazon: Guided Arrow, Lightning Fury, Multishot, Charged Strike, Ice Arrow/Immolate Druid: Tornado/Hurricane, Fissure, Wolf, Bear, Beastmaster Assassin: Wake of Fire Trapper, Lightning Sentry Trapper, Whirlwind/Venom, Dragon Tail, Dragon Flight You tell me what of the above I'm remembering incorrectly. http://i.imgur.com/5lzTE.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Ama yukarıdakilerin çoğu patchlerden ve expansion'dan sonra oldu unutmamak lazım. Bazı belli fundamental şeyler dışında. Yoksa classic'te Frozen Orb'dan başka sorceress yoktu mesela. Onun gibi...(Major patchten önce) Keza paladin için Zeal+Fana'dan başka adam gibi build hatırlamıyorum en başlarda. Yine Amazon'un javelin'ini kullanan yoktu. Herkes Bowazon'du. WW barb'dan başka barb yoktu filan. Böyle gider... Şimdi gidip eğer Diablo 2 Classic ver 1.0 oynarsanız eğer, eminim çooook farklı gelecektir, yukarıdakilerin yarısı olmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 iyide 2 oyunu yapan firmalar birbirinden farklı değilki? Yukarıdaki liste diabloyu zevkli yapan şeylerdi. Mevcut sistem nasıl geliştiririz diye uğraşmak varken tekerleği yeniden icat etmeye çalışmışlar. Birde yarın wow 2 çıksa, vanilla wow ilemi karşılaştıralım onuda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 blizzard değil blizzard north iyiydi. sorun bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 valla rmah falan değil ama şu son saçma patchlerden sogudum oyundan attack speed nefru.repair parası artması.old ruins goblin cıkmıyor artık falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 eskiden düşe kalka act2 falan farmlanıyordu. şimdi ölmekten korkuyorum sade act1'e sardım. o da baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 nası ya? act2 çok daha rahat değil mi şu an? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 e ne kadar kolay olursa olsun, act 1'den çok daha fazla ölüyorsun, hele monksan, bu rpr paraları olmasa bi sorun değil aslında. öle kalka farmlanıyor. ama ölmek koyuyor adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 hala çok fazla ölüyorsan act2 de ya build yanlıştır ya undergear. başka açıklaması yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 act 2'de valorlu %175 mf ile kestiğim elite packden(3 pack üst üste) bir tane bile sarı düşmemesi ama act bir de butcher yolundaki zindanda her seferinde düşmesi nasıl bir mantık, tık tık tık iyi günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Sotto said: Ama yukarıdakilerin çoğu patchlerden ve expansion'dan sonra oldu unutmamak lazım. Bazı belli fundamental şeyler dışında. Yoksa classic'te Frozen Orb'dan başka sorceress yoktu mesela. Onun gibi...(Major patchten önce) Keza paladin için Zeal+Fana'dan başka adam gibi build hatırlamıyorum en başlarda. Yine Amazon'un javelin'ini kullanan yoktu. Herkes Bowazon'du. WW barb'dan başka barb yoktu filan. Böyle gider... Şimdi gidip eğer Diablo 2 Classic ver 1.0 oynarsanız eğer, eminim çooook farklı gelecektir, yukarıdakilerin yarısı olmaz... öyle evet de adamlar inatla hayır siz yanlış biliyorsunuz bizim yaptığımız doğru oynayın işte diyor. hatta cm bashiok gecen aren't you thankfull diye geziyordu forumlarda. rarelarin bis olmasina eyvallah ama unique/setlerin oyundan resmen cikarilmasi bosslari sirf renk cumbusunde ne cikacak diye kesme heyecanini ortadan kaldiriyor. oyuna bol bol unique/set ekleyip bunlarin da bazilarini ise yarar yapsalardi, muhtesem rollemis rareler bis olarak kalabilirdi yine. millet o muhtesem rollemis sariyi beklerken unique/set giyip infernoda ilerleyebilmeliydi. 5 nv buffi varken de bosslardan ekstra sansla bu unique/set itemlar duserdi boylece oyunun her tarafini heyecanla oynardi millet. rare avi icin eliteler, ise yarayacak uniqueler icin de bosslar. ama inatla hayir siz anlamiyonuz boyle guzel diye geziyorlar. hayirlisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Blizzard Agrees That Act 3/4 Drop Rates Are Low Since patch 1.0.3 there has been a lot of discussion around the drop rates of high ilvl gear in act 3/4. Bashiok posted saying that they agree that drop rates are low. Originally Posted by Blizzard (Blue Tracker / Official Forums) I unfortunately don't have any specifics to share just yet, but we agree they are low and are looking at adjusting them. We should have more details early next week. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar