Bone Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Doctor Who'nun eski bölümleri BBC'de yayınlanıyordu bir aralar. 90'ların ortasında felan görmüşlüğüm vardı. ama "eski dizi işte ya, tuhaf robotlar felan" diyip es geçmiştim. benzeri bir temada mystery science theater 3000 ve red dwarf dizilerinin de olduğunu duymuştum. Doctor Who 2005'te tekrar yayına başlayınca bunu duymuştum, ama izlemek kısmet olmadı. son aylarda dört bir taraftar Doctor Who muhabbetleriyle karşılaşınca, "yav neymiş bu Doctor Who, bir izleyelim bakalım" dedim. eski bölümleri bir ara toparlıycam da, sadece 2005'teki yeni seriye giriştim şimdilik. bazı bölümlere göz attım, sonra teker teker baştan izlemeye karar verdim, eğlenceli bir şeye benziyor. bir yandan da Stargate var. Türkiye'de çok fanı olduğunu görüyorum, özellikle bilim kurguyla ilgilenen kesimden. yıllar yıllar önce sinemada Stargate filmini izlemiştim ama öyle matah bir şeye benzetememiştim, ikinci sınıf aksiyon/bilim kurgu filmi gibi bir şeydi (Soldier gibi filmler vardı mesela aynı dönemde). Bu kadar uzun süredir (SG-1, Atlantis, Universe felan filan) devam eden dizisinin olması beni şaşırttı diyebilirim. Eh bari hazır Doctor Who'ya başlamışken Stargate SG-1 de izliyim dedim. sonraki serileri şimdilik yok. Stargate benzeri Farscape, Doctor Who benzeri Blakes 7 varmış herhalde, onları da listeye aldım. Yazın izlemeyi düşünüyorum bunları. Star Trek serilerini (next generation, deep space nine, voyager, enterprise) de çok duyuyorum, ama henüz ona girişmeyi düşünmüyorum. Hepsini izlediğiniz bu tarz diziler var mı? Şu sırayla izle, şu şekilde izle felan diyeceğiniz tüyolar varsa alayım vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 doctor who cok kotu. sg1 cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Babylon 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Doctor Who nasıl bu kadar popüler anlamak mümkün değil. Rezalet ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Battlestar Galactica Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 essek degil ya izlemistir heralde onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Banane ama yazmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Marty said: doctor who cok kotu. sg1 cok iyi. hehe kafa 1 milyon. doctor efsane dizi. bone en eski bölümleri dizimag'de var. siyah beyaz falan. baya yavaş işliyor konular ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 V var aka Zyiaretçiler. 2009 da yenide çekildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 dr who çok iyi sg tırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Myshkin said: Babylon 5 Ben şunu çok merak ediyorum ya. Stargate SG-1'ı izlerken benzerlerini araştırıp denk gelmiştim. Çok mu iyi lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 dasaaa said: dr who çok iyi sg tırt Zevksiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 doctor who: cop tenekeleri VS zamanda yolculuk yapan adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 copry said: dasaaa said: dr who çok iyi sg tırt Zevksiz! you fool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Doctor Who yargilar, dagilin plebler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Kojiroh said: Myshkin said: Babylon 5 Ben şunu çok merak ediyorum ya. Stargate SG-1'ı izlerken benzerlerini araştırıp denk gelmiştim. Çok mu iyi lan? çok iyi değil. yayınlandığı zamana göre baya iyi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Syfy dizilerini çok severek izliyorum ben. Alias, Eureka, Warehouse 13. Shared universe zaten bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Stargate SG-1 ile stargate atlantis arasındaki bağlantı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 imamizer said: Battlestar Galactica Marty said: essek degil ya izlemistir heralde onu yenisi mi eskisi mi, orası önemli. gerçi ikisini de izlemedim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 battlestar izlemeyenler bilim kurgu kelimesini kullanmasın ama. ba dum tish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 babylon 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Deathblade said: battlestar izlemeyenler bilim kurgu kelimesini kullanmasın ama. eskisi mi yenisi mi, o kısmı çok önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 yenisini izlemedim demede /././.,; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 esas eskisi daha iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 yenisini izle. yeni dedigin zaten 2005 mi ne. icindeki hipsteri dinleme. 40 yillik diziyle zaman kaybetme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar