Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Program beleş, güzel ve düzgün kota da tutuyor ADSL kullananlar için günlük, aylık ve sezonluk. Anlık veriyolu izlemek için iyi, stream yavaş olunca mesela hemen sorun sitede mi, bende mi anlayabiliyorum ya da VPN'leri kolayca test edebiliyorum. Güzel bir şey. Böyle: http://www.floriangilles.com/uploads/pics/netspeedmonitor_tooltip_new.png Buradan çekin: http://www.floriangilles.com/software/netspeedmonitor Kaynak da kullanmıyor hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 adı tam olarak bu muydu hatırlamıyorum ama 4-5 sene evvel böyle bir program kullanmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 lazımdı, ama bunu win 7 gadget olarak yapsalarmıs baya iyi olurmus.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 dumeter a alternatif olur bidahaki formata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 pratikmiş baya, teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 interneti limitlemeyin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Orası öyle. 5 gündür tutturuyorum ben, 25GB gitmiş bile. Bir de programın sezonluk tutması iyi. Reset Session diyip oyunun ya da tek bir streaming dizinin ne kadar götürdüğünü görebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Böyle şeyleri de var: http://s16.postimage.org/iqciqjxs5/Capture.png Kill process filan denebiliyor orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 terazine bindirdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 netlimiter dosyaları bir süre sonra acayip bir şişme yapıyordu windows folderında silmiştim geçen sene, bunu bi kurayım bakim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Dumeter iyiymiş, daha çok özelliği var, ama 22$. Bu beleş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Windows 8'de de çalışıyormuş. Kullanıyorum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar