Cute Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Bu itemasyon nedir yumurtalar falan haloween sohbetimi yoksa işe yarar birşeyler yapılıyormu.Bende baya chest ve random hero itemları var bol bol...ama şu darktide oynamıyorum oradan falan düşüyor herhalde bashettiğiniz itemlar.Biraz info versenize arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 düşürmediysen artık baya geç ama bi ekre bile diretide oynasan çantadana direk yumurta düşüyor. başka yumurta dropu yok bildiğim. diretide da şekerde kazanınca 1 item bide el sonunda herkese bir item veriyo bi ihtimal essence düşüyo kısaca ymurtaya essence yediriyosun içinden cıkan courier renkleniyo kanatlanıyo felan.. kullanmıyosan yumurtana talibim cute. ps: nickin çok erkeksi valla, uo forever felan vsvs (yazar kişiselde okuduklarınla yağ çekiyor burada) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 ee ne zaman açılcak bu yımırta? serafik yaptık bi tane beklio öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 hatcherysini aldın mı? almadıysan boşuna para verme yolla ben çatlatırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Açmak için birde paramı veriyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 yemeyin. yumurta scamcisi lethe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 balıklama atladın ama naber? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Phyx said: yegane amacima ulastim malesef bunu yapamadım, madem bu olmadı set yapayım dedim renklerden. ara renklerdende kurye cıkıcakmı muamma ama :) http://i258.photobucket.com/albums/hh276/Rokstanski/eggs.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 hayvan adam ver birini :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 bos yumurtamı corpsemaker mythical axe + brooch of death rare iteme degistim .. miss dünde vandal setime war dog courier almıstım ohh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 patlayamadı hala yumurtalar. niye ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 3 unusual koyanlarınki patladı sanırım. sırayla gelcek olabilir. hiç rare koymayanların yumurtaları için 3 ay diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 ne zaman bitiyo bu olay, 2 unusual eksik bende de. uğraşasım gelmedi hiç, tam event bitmeden önce tamamlamak istedim şimdi de sdf varsa unusual essence talibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 seraphic egg e 1 tane rare essence takmıştım unusual seraphig greevil çıktı."effect :sanct air " yazıyo öle havalı havalı havaya bakıyor bide kulakdır kuyrukdur her parçası var bi rengini beğenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 sanct aura bi koysana tipini preview diyip bende 3 unusual atılmışı var da farkı merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 3x unsual seraphic ve 0 unsualy yeşil koydum sslerini steame Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 en güzeli kırmızı bu greeevillerin. en dandiği de beyaz bence :D herkes de ondan yaptı bide... keşke full unusual kırmızı takmış biri olsaydı merak ettim efekti nedir onun diye. aşırı rare olacağından sağlam paraya da satılırdı hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 böle bişi işte kafasını yukarıya kaldırıyor efekt dedikleri de o kafa kaldırma olayı galiba peh resim de ufak olmuş ama anlaşılıyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 hiç bişi takılmamış halinin flying versiyonu süper. çok aptal uçuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 abi aynen normal yerde duran hali de inanilmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 hepsini gostermis burda http://www.youtube.com/watch?v=9QVBEoJD9aw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 kırmıızı x 3 siyahtan falan iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 maxed out seraphic ve unusualsız kırmızım vardı :/ seraphic ciddi hayal kırıklığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Storm spirit announcer var.. karsılıgında oyun istiyorum..varsa elinde duzgun oyun olan ve oynamaktan baymıs olan msj atsın kastırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 geçen olaydan kırmızı essence kalan oldu mu ya bana lazım da sarı ve mavi var takas etmek isteyen olursa "tekir" i ekleyin steamden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar