Züpürge Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 abiler lviv'da (livov diye okunuyor) bi cacık yok, st. petersburg'un konsantre hali.. kızlar falan ukraynana'nın kalanıyla aynı, güzellik default; ukraynanın genelinden ayrılan yanı mimarisiyle falan akıl alması.. gerisi fasafiso ama fiyatlar acayip pahalı. bi de restoranda falan ingilizce menü isteyince macarca menü getiriyorlar nedense lol özenmeyin hiç, gidin kiev'de kızlara bakın, st. petersburga binalara :) ülke değiştirmesine rağmen sanki ankara-istanbul arası gidiyormuş gibi hissediyor insan, kiev-moskova arası trenler 20 dolar mıydı neydi geçen kış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 BonePART said: rus ukraynalı felan hep capulcu yaw turklerin hasta olmasının sebebi parasıyla yapabildiklerinden yoksa kıllı kel gobekli profili isveçli norveçli kuğu gibi hatunnarla kaynasabilse rusu felan unutcakta insan deiller insan allah genimizin belasını versin tek özelliği halterde iyi olmak olan ırk mı olur lan bide at binip kılıc kusanmak ahahahgfhjjfgfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 ahahaha suan haberturk te tanitiliyor acin haberturku harbiden efsane biyer karı kız bol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 BonePART said: rus ukraynalı felan hep capulcu yaw turklerin hasta olmasının sebebi parasıyla yapabildiklerinden yoksa kıllı kel gobekli profili isveçli norveçli kuğu gibi hatunnarla kaynasabilse rusu felan unutcakta insan deiller insan allah genimizin belasını versin tek özelliği halterde iyi olmak olan ırk mı olur lan bide at binip kılıc kusanmak bide kokoreçte çok iyiyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 kelle paca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 BonePART said: rus ukraynalı felan hep capulcu yaw turklerin hasta olmasının sebebi parasıyla yapabildiklerinden yoksa kıllı kel gobekli profili isveçli norveçli kuğu gibi hatunnarla kaynasabilse rusu felan unutcakta insan deiller insan allah genimizin belasını versin tek özelliği halterde iyi olmak olan ırk mı olur lan bide at binip kılıc kusanmak Ekonomi de de dünya 2. siyiz yazmadan edemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 yeni topik açmadan buradan soruyorum, nisanda 1 haftalığına gidecem, önceden gidenlerden bilgi paylaşımı istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 dünyanın en güzel şehri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 ben yılbaşında 3 gün gittim lviv'e güzel şirin bi yer lonely planetta tavsiye edilen ilk 3 sıradaki restoranlara gittim kesinlikle gidilip oralarda bi aksam yemegi yenilmeli kafeleri süper, gece hayatı akıyor ukraynanın eskisehiri ama 1 hafta cok gelebilir bilemiyorum tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 gece hayatı akıyor kısmına bi alt başlık açarsak peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 adam ıslanmış işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 BonePART said: tek özelliği halterde iyi olmak olan ırk mı olur lan bu nasıl bir tespittir abi.. ahahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 1 haftaya gerek yok bi arkadaşa bakıp çıkacaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 bi de fiyatlar nasıl, restoran, gece kulübü vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 yer altı barlarına git. kırbaclı sadolu yerler var eğlenmelik. sex değil yanlış anlaşılmasın. baya da ucuz yemekler falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Fly said: uzgunum op, gelecek sefere artık http://en.wikipedia.org/wiki/Lviv#Demographics Neden hayalelrimizle oynuyorsun!!! 85 olarak kazıdık beynimize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 gecko said: beyin göçü yapılabiliyo mu buraya yok, bi tek hormon göçü var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 bayram sonrası 5 günlüğüne gidiyorum, fistanın yemek tavsiyesi ve sadolu tavsiye dışında bişiler diyebilecek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar