haruntrk Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 knight online oynadım 1 yıldan fazla wow star wars warhammer vs şimdi oyunlardan anlıyorumda biraz yani konu star wars olunca biraz hassasım bioware milleti kandırdı beklentilerin çok altında bir oyun ben gezmeyi bekledim mesela gezegenlerde galaxies deki tatoine benzer birşey bekledim en azından kardeş üzüntümüz kaybımız büyük mesele bu bizim açımızdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haruntrk Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 mesele söylediklerini yapmadıkları gibi yaptıklarını adam gibi yapmadılar üstüne daha iyi bir oyun örneğini kenara atıp daha berbat birşey sundular bu benim görüşüm beni bağlar başkası farklı düşünür bende biliyorum dungeon leveling rank kasmak nedir ama star warsa uymaz bu stil bu stili karma yapsalar sandboxla ki benim beklentim o idi güzel birşey çıkabilirdi patikalarda gezmekten anam ağladı teraskasi gibi bir klası da koymadılar ya allah belanı versin bioware diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 o grafik motorunu kullanmasalardı belki ben devam edebilirdim ama ne rezalet birşeydi o ya.. Steam indirimden Kotor aldım inanın SWTOR'a bin basar grafikte bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Keske swtor yapimcilari Turkce bilseydi su yorumlari okuyup biraz ders alirlardi. Di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 adam olsalar internette forumları, boardları falan takip ederlerdi de sırf oradaki şikayetlere bakıp biraz daha düzeltirlerdi bir şeyleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haruntrk Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 RRA "İşte uçanpati ekibi olarak, hayalini bile kuramayacağı bir guildin kurucularından, yöneticilerinden birine abuk subuk mesaj ve ithamlarda bulunan haruntrk'ın sizler için SWTOR eleştirilerini derledik." Büyük bir insana hakaret etmişim sanki guild kurucusu biri, benim için farkı yok diğer yazarlardan, doğru algıladığımı takdir eder pay varsa kendime çıkaracağım çıkarırım yoksa nedir yani? Hun guildini kurdu diye saygı duruşumu yapalım?? .Neyin hayali yaw guild hayali mi kuracam bir oyuna girip guild yoksa oynamayacakmıyım kaldıkı galaxiesde sk daydım, amanda aman bir fark yok diğerleriyle, gavur guildiydi orada güzel dostluklarımız yardımlaşmalarımız oldu. ÜStteki paragraf senin niyetini belli ediyor arkadaş, hayalini kuramayacağın guildin kurucusuna küfür mü ettik? oyuna söyledik lafı oda bize fanboy senin gibi hate mesaj atan ilan etti, ha birde sen eleştirmeyi biliyormuşsun biz bilmiyormuşuz oyundan anlamıyormuşuz edebiyatı yapıyorsun! söyleyecek çok söz var ancak bazen insan söylemememeye karar veriyor, ne diyelim siz büyük adamlar iyi eleştirileriniz ve iyi oyununuzla keyfinize bakın , herkes kendi seviyesince söz söyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 O değil de, noktalama işaretlerini kullansan yazdıkların anlaşılacak. Şahsen ben, son yazdıklarını anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 ne o kungen paticige mi takılıyor? hayal edemeyecegimiz guild felan dedim nihilum buralarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 üst üste 3 kere 7k dmg yediği için zirlayip oyun bırakan adamın olduğu yerde kungen naapsın :) biz bile zor tahamül ediyoruz serhater said: yere yatırıyorlar daha kalkmadan 7k-7k-7k vurup ölüyorum ki üstümde champion set var bide juggernautım düşün artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 RRa said: üst üste 3 kere 7k dmg yediği için zirlayip oyun bırakan adamın olduğu yerde kungen naapsın :) biz bile zor tahamül ediyoruz serhater said: yere yatırıyorlar daha kalkmadan 7k-7k-7k vurup ölüyorum ki üstümde champion set var bide juggernautım düşün artık dedi paticigin t..ak oglanı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 serhater said: RRa said: üst üste 3 kere 7k dmg yediği için zirlayip oyun bırakan adamın olduğu yerde kungen naapsın :) biz bile zor tahamül ediyoruz serhater said: yere yatırıyorlar daha kalkmadan 7k-7k-7k vurup ölüyorum ki üstümde champion set var bide juggernautım düşün artık dedi paticigin t..ak oglanı :D terbiyesizligin luzumu yok adam ol biraz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Ben şikayet ettim, gereği yapılır herhalde. Klavyeyi eline alan aslan kesiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 haruntrk said: RRA "İşte uçanpati ekibi olarak, hayalini bile kuramayacağı bir guildin kurucularından, yöneticilerinden birine abuk subuk mesaj ve ithamlarda bulunan haruntrk'ın sizler için SWTOR eleştirilerini derledik." Büyük bir insana hakaret etmişim sanki guild kurucusu biri, benim için farkı yok diğer yazarlardan, doğru algıladığımı takdir eder pay varsa kendime çıkaracağım çıkarırım yoksa nedir yani? Hun guildini kurdu diye saygı duruşumu yapalım?? .Neyin hayali yaw guild hayali mi kuracam bir oyuna girip guild yoksa oynamayacakmıyım kaldıkı galaxiesde sk daydım, amanda aman bir fark yok diğerleriyle, gavur guildiydi orada güzel dostluklarımız yardımlaşmalarımız oldu. ÜStteki paragraf senin niyetini belli ediyor arkadaş, hayalini kuramayacağın guildin kurucusuna küfür mü ettik? oyuna söyledik lafı oda bize fanboy senin gibi hate mesaj atan ilan etti, ha birde sen eleştirmeyi biliyormuşsun biz bilmiyormuşuz oyundan anlamıyormuşuz edebiyatı yapıyorsun! söyleyecek çok söz var ancak bazen insan söylemememeye karar veriyor, ne diyelim siz büyük adamlar iyi eleştirileriniz ve iyi oyununuzla keyfinize bakın , herkes kendi seviyesince söz söyler. bu arada harun arkadasim guildi herkes kurabilir evet `guild kurucusu biriyim ben` sadece,sende gir bi oyuna `create guild` secenegini tikla, parasini ver, adamini topla, kur guildini... allahim yarabbim ya.... anlaya anlaya bunumu anladin ? `guild kurucusu biri` ? saygidan bahsediyorsun ama kendinle celisiyorsun yok cocukca yorum yapmisim yok mimar olmakla olmuyormus.. bu ne ya ? git kendi yorumlarina bir bak once... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haruntrk Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 ben herkes guild kurar demişmiyim?? hayır guild kurucusu da benim icin diğerleri gibi biri demişim fikirlerinden alınacak düstur edinilecek varsa onuda alırım demişim bak senin bir fikrini beğenirsem benimserim demişim benim için kurucu olanın diğerlerinden farkı yok demişim sen ne anlamışın evet mimar arkadaşım türkçe esnek ama senin kadar esneteni yazdıklarımdan bu sonuçları çıkaranı ilk defa gördüm. Üstüne mimarım 35 yaşındayım evliyim çok büyük yaşım sohbeti yapmışsın bizde dedik akıl yaşta değil baştadır. Mimar olmakla olmuyor mühendis olmaylada olmaz bu işler insanın farklı fikirleri olabileceğini kabullenmek lazım ben senden farklı düşünen bir insanım bu kadar. Beğenen oynar beğenmeyen oynamaz bana söz söylersen cevap alacağını da kabul etmişsindir. Çocukca yorumlar senin bu algılarından doğuyor o kadar. Guild kurarım herkes kurar herkes o kadar adam toplar demişmiyim yooo kim uydurmuş bunu Volkan bey. SAna kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 anlatayim.. guildi kurmak ve `yonetmek` evet .. guildi kurunca kurmus olursun tamamda o guildi basarili bir sekilde yonetip,tr de taninan bir hale getirip ust siralara tasimak ve o kadar insani bir arada tutabilmek,hepsinin izdirabini cekip dkp sitelerinde sabahlara kadar puan hesaplayip insanlara boss kesildiginde item dagitip ve kimsenin kalbinin kirilmamasini saglayip `herzaman mumkun degil herkesi mutlu edemezsin`,yillarca ayni guildle beraber oyundan oyuna atlayip hatta guild icinden insanlarin birbiriyle gercek hayatta evlenmesini gorup ve onlarin mutluluklarina sahit olup dugunde yanlarinda olup,sosyal bir ortam yaratip insanlarin dertlerini dinleyip,herkesi mutlu etmeye calisip ve bunda basarili oldugunda sevinip guildin tankiyla icmeye gitmek gibi bircok ince detayi da gozonunde bulundurman lazim...`gercek` bir guild boyle olur, biz yillarca beraber mmo oynadik ama oyun sadece bu grubu bir arada tutan bir bahaneydi sadece ha o oyun olur olmaz o ayri bizler `HUN` olarak yillarca farkli oyunlarda oynadik cunku cok kalabaliktik farkli oyunlar oynayip orda `HUN` ismini devam ettirenler oldu,ama kendi forumumuzda gene konusup,bulustuk gene beraber ictik ,bence bu bir basaridir,bunlari unutma ve eger birisi bunlari yaptiysa ve basarili olduysa saygi goster biraz... sana soylenen sadece budur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 http://forgifs.com/gallery/d/153502-1/Oh_lawd.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 ne saygısı ne başarısı abi altı üstü oyun ya amma kasmışsınız lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haruntrk Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 SAygı göstermek zorunda değilim senin başarıların seni bağlar ki bence pek kıymeti olan şeyler değil sana mutluluklar başarılı geçmişinle.:) Guild kurmak insanları birarada tutmak senin için önemli bir mevhum olabilir bence hiç kıymeti olan birşey değil olsa bende uğraşır yapmaya çalışırdım senin dünyan bu ise ben ne yapayım geç bunları.. İkincisi bana söylenen ne olursa olsun yapmak zorunda değilim ben sizin talimatlarınızla çalışan guild memberiniz değilim. İstediğim yorumu yaparım oyun hakkında troll mroll hikayelerini de kesin oyun güzel olsa oyuncusu olur zaten benim ispatlayacak birşeyim yok. Yaşın 35 olmuş farklı düşünenlere saygın yok yaza yaza bıktım son kez anlamanı diliyorum Oyun bence fail sen beğendiysen oyna seni zorlayan yok. Bende beğendim dersin olur biter benim düşüncelerimi ezmeye gayret etme kendi çizginde git ben öyle yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 knight online a çevirdiniz be oyun boktanda forum kaliteliydi shit tier oldu sayenizde helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haruntrk Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 ha bana guild kurma eylemini anlatmana da gerek yok zerre ilgimi çekmiyor arkadaş niye anlatıyorsun oyunu beğenmedim o kadar kasma yaw rahat ol. lol Oyun bu çocuk gibisin hakkaten ben beğenmedim işte izmitteyim kocaeli buyuksehir bilgi işlem gel ramazandan sonra yolun düşerse bir kahve ısmarlayayım yemek ısmarlayayım sohbet ederiz başka şeylerden konuşuruz oyunu beğenmedim bunu kabul edeceksin balık merakın varsa araba merakın varsa kitap merakın varsa onları konuşuruz ama ben oyunu beğenmedim bunu kabul etmen lazım sonra kendi yolunda yürüyeceksin beni ikna etmek zorundada değilsin sanada saygı duymamı beklemen komik bir duruma düşürüyor seni, bak bırak bunları guild kurmak zor zahmetli bir işte olsa senin yada benim kişisel başarılarımız kendimizle ilgilidir bizleri bağlar karşılıklı bir bağlayıcılığı yoktur. Nihayetinde bir paylaşımımız bir feragat fedakarlık ilişkimiz olmamış birlikte yola çıkmışlığımız da yok ki sen ah bu matematik bilimciler hayatı hep matematik zanneder işte bir örneği volkan bey hayat sosyolojidir toplum bilimidir edebiyattır tarihtir ben yaptım sen saygı duyacaksınla olmaz. Sev beni seveyim seni arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haruntrk Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 fin bey/bayan sizede söylenen sözler olsa sizde yazarsınız cevap istemezseni okumayın benim niki gördüğünüz yerde zorlama yok ben sizinkileri okumayacağım mesela bundan sonra öyle coolum atarımı yaparım çıkar giderimle olmuyor adam saygı bekliyor bak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 forumda ikili tartışma polemik yasak ö.mesaj kullanın dramanız katlanılır gibi değil gerçekten seviye bataklık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 erhan abileirn gültü çok iyiydi ama türklerin genel sorunu zaten bir araya geldiklerinde hemen kavga çıkıyor..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 yavuza katılıyorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar