Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kedim Kayboldu :/


SCelen

Öne çıkan mesajlar

Yaa kafayı yiyicem akşam evdeydi sabah valide sultan kapıyı açık unutmuş evi temizlerken şimdi bulamıyoruz hiç bi yerde. Şimdiye kadar hiç bişey olmamıştı. 5.katta oturuyoruz balkonda takılırdı kendi kendine aşağı izlerdi uçan kuşlara sulanırdı acaba dedim aşağımı atladı kuş yakalayacam diye aklıma bile getirmek istemedim bu ihtimali binanın çevresine falanda baktım ölüsü kan falan da yok. Şimdi aşağı inip mahallenin çocuklarını falan seferber edicem aramak için. Şimdi neden buraya yazıyorsun diyeceksiniz aklıma şu takıldı 5.kattan atlarsa bi kedinin yaşama ihtimali varmıdır? Dört ayak üstüne düşer falan derler ya hani belki bi umut diyorum Ona göre binanın içi çatıyı falanda araştırıcam. Yer asfalt bu arada :(

1,5 yaşında kızım ipek :(
Neyse ben aramaya çıkıyorum tekrar cevaplarınıza bakarım gelince
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Normalde çoğu hayvan spesifik bir sese tepki verip koşar. Var mı böyle eğlendiği hoşuna giden bir ses aleti? Ararken onun sesini emin ol 2 sokak öteden bile duyabilir kedilerin duyma yetisi köpeklerden daha üstün. Umarım birşey olmamıştır şayet düştü ise. Ama kaçan kediler geri dönmeleri ile meşhur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oh bulduk ya sonunda dün akşam, bizle yanımızda ki binanın arasında kuytu bi yere saklanmış öyle bekliyor. Seslenince nasıl miyavlamaya başladı sevindi. Kucağıma aldığımda bile kalbi nasıl atıyordu. Çok korkmuş anlaşılan her tarafıda leş gibi olmuş hemen yıkadık. Birisiyle de kavga etmiş galiba arka patisinin üstünde küçük bir yırtık gibi açıklık var birde ağzının yanında ufak bi diş izi gibi bi iz var. Deli gibi mamasını yedi hiç yemediği kadar ^^ ve hemen uyudu ama baya bi sakinleşmiş gibi sanki dünde bugün de hala sakin sakin oturuyor-uyuyor. Önceden hiç böyle durmuyordu. Acaba korktuğundan mı böyle oldu anlamadım.

Birde önceden çektiğim pc'de olan resimlerden koyayım da görün kızımı



Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya napcaksın hayvanı kilitleyecek değilsin ya.Madem
gitmeye çok merakli gitsin. evde ekmek elden su
gölden tüm gün oyun iyi yaşıyor.Görsün dışarda ne var o
kadar merak ediyorsa. Gidip gelmezsede sağlık olsun kedi
kendi kararını vermiş dersin ne diyeceksin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...