SCelen Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Yaa kafayı yiyicem akşam evdeydi sabah valide sultan kapıyı açık unutmuş evi temizlerken şimdi bulamıyoruz hiç bi yerde. Şimdiye kadar hiç bişey olmamıştı. 5.katta oturuyoruz balkonda takılırdı kendi kendine aşağı izlerdi uçan kuşlara sulanırdı acaba dedim aşağımı atladı kuş yakalayacam diye aklıma bile getirmek istemedim bu ihtimali binanın çevresine falanda baktım ölüsü kan falan da yok. Şimdi aşağı inip mahallenin çocuklarını falan seferber edicem aramak için. Şimdi neden buraya yazıyorsun diyeceksiniz aklıma şu takıldı 5.kattan atlarsa bi kedinin yaşama ihtimali varmıdır? Dört ayak üstüne düşer falan derler ya hani belki bi umut diyorum Ona göre binanın içi çatıyı falanda araştırıcam. Yer asfalt bu arada :( 1,5 yaşında kızım ipek :( Neyse ben aramaya çıkıyorum tekrar cevaplarınıza bakarım gelince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 dışarısını hiç bilmiyorsa saklanmıştır, uzağa gitmez, karanlık köşe, park etmiş arabaların altı, balkon altı vb acıkınca çıkar dışarı ayrıca korkmuş olduğu için sahibinden bile kaçar, yaralandıysa 2-3 gün hiç ortaya çıkmayabilir, normaldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Tez vakitte bulursun umarim, benim basima gelmisti bilirim acisini kocaya kacmisti ama benim kizim daha kisirlastirmamistim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 çok uzağa gitmemiştir sanmıyorum bulursunuz büyük ihtimal.benim kedim 7. kattan düşüp ölmüştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 6.kattan atlayıp sadece disi ve birkac kaburgasi kirilmis kedi bilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 eğer evin kapısındna cıktıysa apartmanın üst katlarına bak bizim kedide kaçtıydı öyle 6. katta bi saksının arkasında oturuodu sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Normalde çoğu hayvan spesifik bir sese tepki verip koşar. Var mı böyle eğlendiği hoşuna giden bir ses aleti? Ararken onun sesini emin ol 2 sokak öteden bile duyabilir kedilerin duyma yetisi köpeklerden daha üstün. Umarım birşey olmamıştır şayet düştü ise. Ama kaçan kediler geri dönmeleri ile meşhur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Oh bulduk ya sonunda dün akşam, bizle yanımızda ki binanın arasında kuytu bi yere saklanmış öyle bekliyor. Seslenince nasıl miyavlamaya başladı sevindi. Kucağıma aldığımda bile kalbi nasıl atıyordu. Çok korkmuş anlaşılan her tarafıda leş gibi olmuş hemen yıkadık. Birisiyle de kavga etmiş galiba arka patisinin üstünde küçük bir yırtık gibi açıklık var birde ağzının yanında ufak bi diş izi gibi bi iz var. Deli gibi mamasını yedi hiç yemediği kadar ^^ ve hemen uyudu ama baya bi sakinleşmiş gibi sanki dünde bugün de hala sakin sakin oturuyor-uyuyor. Önceden hiç böyle durmuyordu. Acaba korktuğundan mı böyle oldu anlamadım. Birde önceden çektiğim pc'de olan resimlerden koyayım da görün kızımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Havalar ısındı ya ondan kaciyordur alışır paniklemeyin bizimki de ilk kactiginda 4 gün gelmedi sonra da dünyaları yemişti disarda bişey bulamamış yeto sdfdss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Güzel hayvanmış. Bulduğuna sevindim. Bir daha silkeleseler kaçmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Dışarının acımasızlığını görünce evin kıymetini anlamış demekki lol O yara bere izlerini atlamaya çalışan bir sokak serserisi yapmış olabilir, yakında torunların olursa şaşma:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Ya napcaksın hayvanı kilitleyecek değilsin ya.Madem gitmeye çok merakli gitsin. evde ekmek elden su gölden tüm gün oyun iyi yaşıyor.Görsün dışarda ne var o kadar merak ediyorsa. Gidip gelmezsede sağlık olsun kedi kendi kararını vermiş dersin ne diyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Dönerse senindir , dönmezse hiç senin olmamıştır ayarında bir post olmuş Harbiden çok güzelmiş , sevindim bulmanıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 biraz kasarlandımı da bu sefer eve sokamazsınız söyleyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Yok yahu kısırlaştırılmıştı önceden, yoksa dediğiniz aklıma gelmedi değil yavrularla uğraş birde :) Teşekkürler iyi dilekleriniz için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 benim kedim benim kararım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 çok tatlı kediymiş, sevindim bulduğunuza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 bunlar her cıktıklarında dayak yiyorlar senjosefliler gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 biraz kilo mu almış ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar