-Nae Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Arkadaslar seneler once bu oyunu oynardım bunun 2 si felan cıktımı.Bilenler oynamıslar varmı acaba bana o zaman super bir oyun gelmisti simdi gorsem belki kusarım o ayrı..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 açılımı ne oynun[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 acılımını felan hatirlamıorum zati yoktu galiba bilmem varmıydı yoksa.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 kknd 2 var red alert vari bi oyundu bende oynamistim birincisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 peki 2.sini oynadınmı yada bir duyumun varmi nasi biseymis arastırıp alsammı deyermi yani?[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 red alert dedinizde nasıl canım cekti simdi oynamak.[signature][hline]To be or not to be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Yaw 1.si cok guseldi tabi suan goruntuleri cok kotu gelebilir ama degisik kuleleri ve uniteleri vardi bir yanda Bocekler bir yanda Robotlar felan degisik bisiydi. yapay zekası guseldi o zamana ggore tabi computer sana saldırdıgında hemen yardımına geliordu dusmanın yada sen saldırınca oda hemen neyi var yok toplayıp geliordu sevkli bisiydi ya..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Manyak oyundu valla hatırladım şimdi 2side çıktı bildigim kadarıyla ama oynamak nasip olmadı 2.sini 1 baya güzeldi ama 2yi fazla beyenmmeişti millet adamalar zekiydi en güçsüz bölegeden topluıca dalıyolardı :)[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Aramaya inanalım.[signature][hline]I'd like to try to live my life again. I'd like to see where I was going wrong. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 vaay kknd ilk pc oyunlarımdandır,saatlerce monitör başına hapseden ilk oyunlarımdan. atmosferide çok sağlamdı hatırlarsanız,ünitelerin replikleri,haritalar,müzikler,bölümler arasındaki süper gaza getrici videolar. bayada zor bir oyundu. kknd 2 de kaliteli bir oyundu,ama daha monotondu,o ilk oyndaki gerilim hissi kaybolmuş full aksyo ir oyun haline gelmişti. yinede zevkkliydi. ve itiraf ediyorum ne kkndyi nede kknd2yi btiremedim bu güne kadar. ehe çook kazık oyundu yav. bu günden sonrada bitirmemem sanırım,içimde yarası var.[signature][hline]kapansın camiler açılsın meyhaneler için dostlarım bu gece benim için için için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 1 ile 2 arasında birde onun bir versiyonu çıkmıştı o 1den dahada manyak birşeydi çok eğlenceliydi haritada bi yerde saklı robot fln oluyordu kim keşfederse onu onun oluyordu ve bayağı güçlü özellikli ilginç birşeydi bak gene oynayasım geldi :)[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Xayder Tearaway Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Acaba Simdi KKND'nin 1'ini bulabilirmiyim?[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 dc++ den evet...[signature][hline]Gamer's East Owner & Coder İnatla Hala Zenciyiz Contact: [email protected] (MSN ve Mail) Dalamar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 kknd1 cdesi bende var w98de bile çalştıramayıorum püf. w95li makindede bulamam tabi.[signature][hline]kapansın camiler açılsın meyhaneler için dostlarım bu gece benim için için için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Dun bunu gordum indie game dev gruplarindan birinde, boyle bi hos oldum, boyle bi garipsedim kendimi lan nasi unutmusum diye. Tren yolculugumun sonraki 20 dakkasi KKND video'lari izleyip, video'lari bilmem kac sene once birlikte oynadigim arkadaslarima gondererek gecti. Simdi aklima geldi yine, dedim boyle tek basima oturmayayim huzunlu huzunlu, pati'lere de goz yasi doktureyim. Hey gidi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 o zaman grey goo hype gogogo sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 KKND Crossfire mı ne vardı playstation'da, hey gidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 PLAYSTATION MI? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 http://www.old-games.com/screenshot/7804-14-kknd-krush-kill-n-destroy.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Oha varmis cidden. http://uk.ign.com/games/kknd-krossfire/ps-765570 Tam sovuyorum troll'unu diye icimde kaldi ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Bizde yalan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 ohaaa hastasıydım şu oyunun 7/24 oynuyodum nerden hatırlattınız lan sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Iste C&C Red Alert vs oldugu vakitlerdi cok basarili oyunlar cikiyordu hey gedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 GOGda var sanırım oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Oha admin diye aldık necromancer çıktı herif. 11 senelik topiki uplamış. Server zorlanmıştır lan bulurken konuyu sen nerden buldun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar