Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

KKND

-Nae

Öne çıkan mesajlar

Yaw 1.si cok guseldi tabi suan goruntuleri cok kotu gelebilir ama degisik kuleleri ve uniteleri vardi bir yanda Bocekler bir yanda Robotlar felan degisik bisiydi. yapay zekası guseldi o zamana ggore tabi computer sana saldırdıgında hemen yardımına geliordu dusmanın yada sen saldırınca oda hemen neyi var yok toplayıp geliordu sevkli bisiydi ya..[signature][hline]Bakınız! Na
Buyrun! Mail=MsN
Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim!
Sosyal ağlarda paylaş

vaay kknd

ilk pc oyunlarımdandır,saatlerce monitör başına hapseden ilk oyunlarımdan.

atmosferide çok sağlamdı hatırlarsanız,ünitelerin replikleri,haritalar,müzikler,bölümler arasındaki süper gaza getrici videolar.
bayada zor bir oyundu.

kknd 2 de kaliteli bir oyundu,ama daha monotondu,o ilk oyndaki gerilim hissi kaybolmuş full aksyo ir oyun haline gelmişti.
yinede zevkkliydi.

ve itiraf ediyorum ne kkndyi nede kknd2yi btiremedim bu güne kadar.
ehe
çook kazık oyundu yav.
bu günden sonrada bitirmemem sanırım,içimde yarası var.[signature][hline]kapansın camiler açılsın meyhaneler
için dostlarım bu gece benim için
için için

Sosyal ağlarda paylaş

1 ile 2 arasında birde onun bir versiyonu çıkmıştı o 1den dahada manyak birşeydi çok eğlenceliydi haritada bi yerde saklı robot fln oluyordu kim keşfederse onu onun oluyordu ve bayağı güçlü özellikli ilginç birşeydi bak gene oynayasım geldi :)[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir.

Xayder Tearaway
Sosyal ağlarda paylaş

• 10 yıl sonra ...
Dun bunu gordum indie game dev gruplarindan birinde, boyle bi hos oldum, boyle bi garipsedim kendimi lan nasi unutmusum diye. Tren yolculugumun sonraki 20 dakkasi KKND video'lari izleyip, video'lari bilmem kac sene once birlikte oynadigim arkadaslarima gondererek gecti.

Simdi aklima geldi yine, dedim boyle tek basima oturmayayim huzunlu huzunlu, pati'lere de goz yasi doktureyim.

Hey gidi...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...