seraphiel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 http://www.ntvmsnbc.com/id/25357516 arkadaşlar haber bu. ama gerçek islam bu deyil. olay yeni değil ama yeni adımlar atılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 eski bu bayadır var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 bi dalcan o pembe metrobüse kümese giren horoz gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 pembe olursa güzel olur, bizim hanzolar binmem ben buna diyip alternatif yollar arar evlerine gitmek için. ben de binmem gerçi, şimdi de binmiyorum zati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 faydalı buluyorum. burnu havada türk kızlarını biraz kendi halinde bırakıp şımarıklık seviyelerini düşürmeliyiz. hatta ve hatta bütün ülkeyi komple ortadan ikiye yarark yarısını kızlara yarısını oğlanlara vermeliyiz iki sene falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 kız ve oğlan diyorum bakın seks ihtimalini göz önüne bile getirmiyorum, allah korusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 tüm kadınları öldürelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 şöför de mi kadın olcak. olmazsa şöförün yanından geçip nasıl akbil okutucaklar. hamile falan kalırlar dikkat etsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 gerçi sorun değil devlet bakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 iş çıkış saatlerinde kimse pembe mor dinlemez aga, yıkarız o metrobusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 metrobus sayisini arttirip ayakta yolculugu yasaklamak yerine boyle bir uygulama yapmak sacma sapan ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 o ayakta yolculuğu semih cumhuriyetinde bile engelleyemezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Gerçekten güzel uygulama. O kızların iş çıkışı saat 18:00 dan sonraki metrobüs içi halini görmeyen arkadaş konuşmasın bi zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 gerizekalıca bir uygulama. destekleyenler hakkında da güzel bir ayna oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 1800 den sonra işten cıkan sadece kızlar değil. ayrımcılık yapmak yok, bize neyse onlara da o. geçicen o feminen dişi koruyuculuğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 geri ekalica bir uygulama +1 saat 18 de cok kotu oluyor evet ama cozum bu kafada olmamaliydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 bunu az önce facebook'da birisinin postuna da yazmıştım da: bu uygulamaya benzer uygulama Japonya'da da var, Tokyo'da trenler veya metronun son vagonları Kadınlara ayrılmış sadece, çok fazla cinsel taciz olduğu için hatta kalabalık metrolarda bizi uyarmışlardı her zaman 2 elinizi gösterin yukarıya tutup die. Fakat japonya'da bu olay gerçekten o amaca hizmet ediyor, ve japonya'da şeriyat din ıvır zıvır böle konservatif bir parti olmadığı için , insanlar şüphe etmiyor Türkiye'de ise olacağı şu: sen ayırırsın başka bi otobüs, pembe otobüs varken normal otobüse binip bi tacize uğrarsa kadın. Yetkililer ve halk "EE YAVRUM SEN NEDEN NORMAL OTOBÜSE BİNDİN, O... musun?" derler kadına. Halkımız buna da inanılmaz müsait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 ohyeah said: Gerçekten güzel uygulama. O kızların iş çıkışı saat 18:00 dan sonraki metrobüs içi halini görmeyen arkadaş konuşmasın bi zahmet. abi bunun kızı erkeği yok ama işte sadece kızlar mı tıkış tıkış ter kokusu arasında yolculuk yapıyor erkekler insan değil mi.kızlar pembe mi osuruyor sanki metrobüsü sadece leydiler kullanıyor.kadın kadına binince çile bitiyor diye bişi yok yani burda olay erkek-kadın ayrımı başka bişi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Oldu olacak lezbiyenlere de ayrı metrobüs getirsinler , heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 abi düşündümd............ yine duşa soktun kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Mortis said: bunu az önce facebook'da birisinin postuna da yazmıştım da: bu uygulamaya benzer uygulama Japonya'da da var, Tokyo'da trenler veya metronun son vagonları Kadınlara ayrılmış sadece, çok fazla cinsel taciz olduğu için hatta kalabalık metrolarda bizi uyarmışlardı her zaman 2 elinizi gösterin yukarıya tutup die. Fakat japonya'da bu olay gerçekten o amaca hizmet ediyor, ve japonya'da şeriyat din ıvır zıvır böle konservatif bir parti olmadığı için , insanlar şüphe etmiyor Türkiye'de ise olacağı şu: sen ayırırsın başka bi otobüs, pembe otobüs varken normal otobüse binip bi tacize uğrarsa kadın. Yetkililer ve halk "EE YAVRUM SEN NEDEN NORMAL OTOBÜSE BİNDİN, O... musun?" derler kadına. Halkımız buna da inanılmaz müsait. ki japonyada olunca doğru bir şey olmuş olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 pembe otobüs kızlara, sarı otobüs lezbiyenlere, yeşil otobüs erkeklere, mor otobüste geylere olsun. - bilader kızılay balgat otobüsü geçiyomu burdan yeşil - geçiyor hacı ama sadece mor olanı geçiyor - yapma beee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Red said: ohyeah said: Gerçekten güzel uygulama. O kızların iş çıkışı saat 18:00 dan sonraki metrobüs içi halini görmeyen arkadaş konuşmasın bi zahmet. abi bunun kızı erkeği yok ama işte sadece kızlar mı tıkış tıkış ter kokusu arasında yolculuk yapıyor erkekler insan değil mi.kızlar pembe mi osuruyor sanki metrobüsü sadece leydiler kullanıyor.kadın kadına binince çile bitiyor diye bişi yok yani burda olay erkek-kadın ayrımı başka bişi değil. Bahsettiğim bu değildi ki. Kadınların ayrı otobüste gitmesini toplumdaki abazanlığın artışından dolayı istiyorum. Adamlar hayvanlıkta çığır açıyorlar. Bir adamla bir kızı yekpare gördüğüm çok olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 çözüm bu mu? kadın sokağa çıkmasın, belli bi yaşa gelince evlensin ortalık abaza dolu; bunları da söyleyebilirsin o bakış açısıyla. abazanlar sapıklar, delil var ne oluyo ki? yakalanınca alkışlanmadıkları kalmıyor mu? suç ve piç kadının başına yıkılmıyor mu? bi olayda kadın da erkek de suçlu olabilir gerçekten. ama "napim o açık giyinmişti, bu saatte sokaktaydı" gibi şeyler bir suç değil. belki haremlik selamlıkla geçici bi süre önüne geçebilirsin. ama sonradan daha da azmış bi sorun olarak geri döner. daha derinlere inmedikçe iyice boka sarar. "kadın yoksa taciz de yok" kafasıyla hiçbi sorun çözülmez. gelecek nesil hiç doğmasın bence. doğmayın lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 seraphiel said: çözüm bu mu? kadın sokağa çıkmasın, belli bi yaşa gelince evlensin ortalık abaza dolu; bunları da söyleyebilirsin o bakış açısıyla. abazanlar sapıklar, delil var ne oluyo ki? yakalanınca alkışlanmadıkları kalmıyor mu? suç ve piç kadının başına yıkılmıyor mu? bi olayda kadın da erkek de suçlu olabilir gerçekten. ama "napim o açık giyinmişti, bu saatte sokaktaydı" gibi şeyler bir suç değil. Burdan kadın sokağa çıkmasına nasıl geldin ? BEn sadece bu şekilde daha rahat gidebilirler gidecekleri yere diyorum. Ha bunu derken de farklı bir amaca hizmet etmeden söylüyorum. Sadece isteyen bununla gidebilir güzel olur dedim bu kadar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar