Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 herhalde artık tümüyle kotalı internete geçilmiş türkiye'de? facebookta insanların "ay şunu indirdim boşa kota gitmiş oldu" gibi yorumlar yazdığını görüyorum. superonline fiber kullanıyordum, türkiye'deyken 50mbit alıyor, netlimitsiz midir nedir o dalgayla sınırsız kullanıyormuş gibi kullanıyordum. şimdi herkes kota altına girdiyse, bir şekilde biz de mi kota seçmek zorundayız? steam, origin, psn kullandık derken 30gb çat diye gidebiliyor. http://www.superonline.net/kampanya-detay?k=42&d=fiberini-sec&t=0 şurdaki listeye göre 50mbit hızda 250gb limitte internet pakedi varmış. türkiye'de şu an kullandığım interneti (en düşüğü sanırım) 2 aylığına bu pakede çekebiliyor muyuz, yoksa bu konuda da mı düzenlemeler var? bu arada, digital download'ın bu kadar yaygınlaştığı günümüzde, türkiye'nin kota işine daha çok gömüldüğünü görmek komik oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Onlara sormak gerek. Uydunet var hâlâ kotasız. Taahhütsüz tarife var işteii ona geçebilirsin, 250GB kılı kılına yeter yani %100 legal bir kullanımla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 amaç ne bilmiyorum ki. korsanı engellemek diyecem olamaz çünkü gidip de steamden alışveriş yapan adam yanar o zaman. ne bu amaç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 BTK'nın yıllar önce koyduğu bi yasa yeni uygulanmaya başladı, benim bildiğim bu. Bu olay eğer doğruysa ISS'lerin de işine geliyo tabi, şu kadar hıza şu kadar limit, fiyatı da şu şekilde diyerek çok daha kısıtlı imkanları çok daha fahiş fiyatlara satabiliyolar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 BTK yasa koyamaz ,ayrıca BTK kendisi tarifeleri düzenleyemez ,TT bu hız/kota /fiyat üçlüsünü hazırlayıp gönderir onaylanır . TT kotasız limitsiz tarife yaptıda engel olanmı oldu ?Türktelekomun sanki BTK bu tarifelreri çıkarmışta onlar uyuyormuş gibi imaj yaratmaya çalışmasıda ayrı komedi zaten ,bu tarifleri hazırlayıp gönderen kendileri zaten . Yetersiz yurtdışı çıkışlarıyla maximum parayı kazanmak ve bir koyundan bir kaç post çıkarmak ( kota +kota aşım vb . gibi ) Bone superonline fiberi iptal ettirmişmiydin ? Ettirdiysen kotasız tarifeler hala var ama tuzlu .Ettirmediysen ve ilk abomeliğin kotasızsa biraz hukuki mücadele ile kotasız devam etme şansın var. Tüketici hakları uyarınca aleyhe değişiklek vb . den başlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Olay Türkiye'ye özgü değil bu arada, tüm dünya böyle oldu neredeyse. Mantıklı bir şey aslında, internet sınırlı bir kaynak. Ama bizim ülkenin uyguladığı şekil kötü. Yurtdışında mesela 250GB gibi başlıyor kotalar ya da 50GB diyorlar ama fiyatı düşük tutup 50-100GB satıyorlar 10$ gibi fiyatlarla. Korsanı engelemek değil amaç, amaç sınırlı kaynağın dağıtımı; son on yılda kat kat arttı kullanıcı sayısı, üzerine kullanılan veriyolu da kat kat katlandı. Bildiğiniz gibi korsan kullanmayan biriyim ama adil kota yetmiyor yasal kullanıma. Ne film izleyebiliyorum, ne de dizi veya anime. Tivibu Web bile kota götürüyor ve 4-5 gün sürekli kullanınca kota bitiyor. Bunu kullanarak adil olmadığı üzerine bir dava açılabilir belki bu arada eğer HD yayın yapmaya başlarsa Tivibu Web. Şu anda 1 Mbps Tivibu Web'e yettiği için mümkün değil ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 ilk aboneliğim kotasız olması lazım, sonra netlimitsiz geldi ona geçmiştim felan öyle hatırlıyorum. şu an kotalı tarifede, ama sırf 2 aylığına hukuki mücadele veresim hiç yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 GERGE said: Olay Türkiye'ye özgü değil bu arada, tüm dünya böyle oldu neredeyse. Mantıklı bir şey aslında, internet sınırlı bir kaynak. İsveç'te tamamen sınırsız bir bağlantım var. şimdi baktım da tarifeler şöyleymiş: 1/1 mbit - 149 kr, 5/5 mbit - 195 kr, 10/10 mbit - 199 kr, 30/30 mbit - 279 kr, 100/10 mbit - 295 kr, 100/100 mbit - 399 kr. 100/100 mbit'lisini kullanıyorum, 100 kr 25 liraya, 400 kr da 100 liraya geliyor, gayet iyi bir fiyat. hani "orası isveç" diyip geçeriz de, ttnet o kadar "avrupa'ya her yere fiber döşedik biz, koca koca kablolar döşedik" diyip, türkiye'de internetlere bu kadar ağır kotalı tarifeler koymaları çok anlamsız geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 benim kastım superonlien fiber aboneliğidi ,sanırım seninki superonline adsl aboneliği. Bu arada TT'un bir şey yaptığı falan yok ,iflas etmiş bir macar şirketini alıp onun yaptıkğı altyapıyı biz yaptık diye reklam yapmaktan başka . Şirketi almış tamam aferim ona bir şey demiyoruz EK : Senin için en güzeli yazlıkçı paketi https://siparis.vodafone.net.tr/# ordan yazlıkçı birine tıkla istediğini seç ,Bunlar 3 aylık paket , üç ayın sonunda bir şey yapmana gerek kalmadan iptal ediliyor. Bir ay fazladan ödemiş olacaksın ama aç kapa ile uğraşmaktan iyidir Sakın türktelekoma ve ttnete vb. bulaşma iki ay sonra iptal edip yurtdışına gideceksen ,insanı süründürüyorlar hatta iptal etmeyip daha sonra fatura çıkardıklarıda oluyor. Bone said: ilk aboneliğim kotasız olması lazım, sonra netlimitsiz geldi ona geçmiştim felan öyle hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 niye adsl olsun fiber işte bildiğin fiber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 netlimitsiz diyince adsl geliyor direkt aklıma :) Pardon şimdi bu paket işlerinde durum karşık ,taahhüt verip vermediğime göre durum değişiyor genelde .Taahhüt kapsamında değilse artırıp indirirken bir sorun olmaması lazım ,ama taahhüt süresi içinde indirime izin vermiyorlar bir defa artırdıktan sonra türkiyede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Superonline evimin önüne fiber döşüyor şu anda, bir bakayım dedim kampanyalar tarifeler vs nedir diye ama sanırım direk sınırsız bir fiber paketi yok(1000mbps hariç ki oda şaka gibi bi fiyat zaten :D). Enfazla 250 GB kota vermişler, 8mbit adsl sınırsız hattımla mayısda 360 haziranda 583 gb download yapmışım temmuzda 216 gb su anda daha ayın yarısındayız. Fiber geldi diye sevinemiyor bile insan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Fiber alın, dosya indirmeyin diyorlarişte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 said: Adil Kullanım Noktası (AKN) ile ilgili değişiklik; altyapı hizmeti sunan Türk Telekomünikasyon A.Ş. tarafından toptan seviyede yapılmış olup Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumunun “29.02.2012 tarih ve 2012/DK-07/94 numaralı DSL Tarife Teklifi ve AKN Değişikliği” konulu kararında yer almaktadır. Yukarıda açıklanan bilgiler doğrultusunda; Adil Kullanım Noktasının, Şirketimizce, sektörde düzenleyici ve denetleyici role sahip olan Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından onaylanan DSL Tarife Teklifi ve AKN Değişikliği konulu kurul kararı kapsamında uygulandığını bilgilerinize arz ederiz. http://www.tk.gov.tr/mevzuat/kurul_kararlari/dosyalar/2012%20DK-07-94.pdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 En mantıklısı uydunet gibi gözüküyor şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 superonline da 20mbit limitsiz vardi 199 tl ye , onuda kaldirmislar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 benim de siteye gelecek sanırım döşemişler kabloları kutular falan gelmiş. ama metronet var mis gibi akk'sız. dövseler geçmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar