Predator Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Piyasada bu kadar gold varken ve değeri dibe vurmuşken bu fiyatlara satılmasına imkan yok 1m için 2.5 dolar çok fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 31073 hatası alan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 said: Hello, This is something we are monitoring at the moment, but it should be resolvable by giving it a few minutes and trying again. You can see more details here: http://eu.battle.net/support/en/article/diablo-iii-auction-house-issues However please be aware we are looking into this at the moment Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 31073 hatası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Lag olanı değil bu, AH ye listing yaparken bazı itemlarda bu hatayı veriyor. Bazılarını ise sorunsuz AH ye koyabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 o zaman buyur said: Hello, This error is caused by items or gold being queued and the queue itself being full. It can be resolved just by giving it some time, and trying again. We are working on improving this service at the moment and to ensure that occurances of this error are reduced. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Eyvallah (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 bende de aynı hata çıkıyor rmahta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Yalan o logout yaptım karakter değiştirdim 15 dakika bekledim gene belirli itemleri koyamıyorum hatta xbow var dünden beri koyamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Bende bir silah var 1 aydır bankada duruyor, üstüne gem takarsam asla ama asla AH ye konmuyor, gemsizken konuyor ama. Böyle saçma sapan bir durum. Sırf düzelcekmi diye elimde tutuyorum. Bazı itemlerde sorun oluyor ama mantığını sanıyroum kimse bilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 rmahta gold satan var mı?şimdi koydum 5m ne zaman satılır tahminen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Bitmesine 1-2 saat kala satılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Bunu biliyormuyduuz :Ahye koyamadığınız itemları giyip ölün, durability kaybedince koyabiliyorsunuz dfg(trollemiyorum ciddiyim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 evet forumlarda öyle yazmışlar ama bende o da olmadı.1-2 saat bekledim düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Nasıl bu kadar çabuk dengelendi piyasa gold satışı açılır açılmaz anlamadım. 40-50 euroya satabileceğiniz şeyler 10-15 milyondan başlıyor. 10-15 milyonu direk satsan zaten 40-50 euro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Peki satilio mu suanda gold 2.5 eurodan ? koysam gidermi alicak bisey bulamiorum artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irlandali Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 dün ben rmaha bi 50m koydum 8 saat bekledim satılmayınca sıkıldım geri aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 İrlandalı boşuna çekmişssin paranı ,sürenin bitmesini bekle , bazen bir kısmı satılmış oluyor ve süre bitene dek göstermiyor o miktarı. Ben geçen gün 20 milyon koydum , süre bittiginde 8.7 milyonu satılmıştı 11.3 milyonu geri geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 salvage şeyleri satılıyor mu? aşırı pahalıya geliyor rmahta satılmaz gibi de zengin kırık çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 ben dun 25 euroya tome of secrets sattim 100 tane kesintiler haric demek hepsini koysam hepsi satilacakti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 oha iyiymiş bende 850 tane var koydum hepsini bakalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Tome of secrets olayı nedir abi trollüyor musunuz. Biriside tanesi 500k dan gidiyor falan diyordu dün mü ne, nedir o işin olayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 valla bilmiyorum da şu an tanesi 0,27 eu benimkiler 0,25ten ah de duruyolar, satılırsalar çok şukela 220 öyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 alan yoktur onu bende bin tane var lan. tatile giderim satıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 0.25 minumum price zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar