Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 güney kore ve abd de rmah sorun olmuş. güney korede yasaklanma, abd de araştırma başlanmış diye haberler var. var mı ayrıntılarını bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 beter olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 daha oyunun parası cıkmadı. bi cıksın sonra napıyolarsa yapsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 ABD vergiye bagliycak. Blizzde sigortamizi yatirsin bari. http://internetbizlaw.wordpress.com/2012/07/02/internal-revenue-service-preparing-to-wield-fiery-sword-of-tax-audits-against-diablo-iii-gamers/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 2 soru; - Verification code her auction yaratma öncesi girilmesi gerekiyor mu? - Verification code ların kullanıcıya herhangi bir ücreti var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Her loginde gerekmiyor genelde 3-4 gunde 1 soruyor eger surekli aynı IPden giriyorsan. Telefon mobile kullanıyorsan bedava ama anahtarlık kullanacaksan ilk anahtarlık parası vermen lazım sonrası bedava ikiside. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 auctionda bişey sormuyor ya. login olurken soruyor oyuna, foruma, bnet account managementa girerken. her loginde soracak şekilde de ayarlayabiliyorsun bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 itemlarım gbp rmah'da kalmıştı. adamlar benim soruna ayar çekti. hem euro rmah hem gbp rmah'a erişebiliyorum. toplamda 30 item koyabiliyorum yani ah'a. bu işe mi girişsem napsam sdgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 reported Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Oyun geldi ama AHler offline hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Ben saglam hack yapiyorum item yaratiyorum/cikartiyorum da henuz multiye entegre edemedim onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 clan +? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 sıcak başına vurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 bu parça bot yok diyenlere gelsin, alın size rmah gerçeği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 kimse yok demiyor ki yahu, baya bir süredir var hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 tek pcden yönetmek varken neden o bilgiayarların hepine ekran takmışlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Yok artik bende diyorum nedne itemlar satmiyo artik diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Yav bu rmah ta bişey alıp satarken herseferinde, review mi bekleyecegiz? 8-9 item aldım-sattım,hala her seferinde ortalama 12 saat bekliyorum bişey aldıgımda veya sattıgımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Azıcık item kovalıyım üstümdekileri düzeltirim dedim 3 gündür kaptırdım kendimi 20m gold yaptım bıraktım oyunu full rmah takılıyorm artık :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nayu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Myshkin said: tek pcden yönetmek varken neden o bilgiayarların hepine ekran takmışlar? 1 pc de 1 diablo açabiliyosun sadece onun içindir.kendi oyunum açık iken arkadasın acc'sine girmeye calıstıgımda izin vermemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 o ss deki bilgisayarlar bot farma mı bırakılmış anlamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 60€den gitti buda. seviyordum bu itemi baya ya üzüldüm bir yandan satılınca da :(/ http://i.imgur.com/6yvvO.jpg?5097 en sevdiğim itemimdi :/( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Ekmek Mf de. Zaten şu an ringlerde 15 ve üzeri gf&mf itemlarını alan botlar çalışıyor bir sürü 0-100k arası direk alınıyor onlar, denemek isterseniz o tip bir itemı 50k altı falan koyun ah ye düştüklerinden yarım saniye içinde gidicek heh . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 US RMAH'ta gold satışı başladı. .25 cent/100k gold Bakalım nası gidecek. Pic related: http://i.imgur.com/HayBT.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar