Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

RMAH geldi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
250 euro etmiceğini söylüyorum, ayrıca her 250 euroya satılan itemin bis olmadığını söylüyorum.
Bir şey iyi olabilir ama karşılığında istenen şey/tutarı haketmeyedebilir bunu anlamıcak ne var anlamadım gerçekten.
Mesaj tarihi:
Aluriel said:

hamburgere 250 veren donation da osie tatavasın

bana tatava diyen asıl tatava farkında değil.
neyse /ignore loser attım.
hamburger bir örnekti, saçma sapan itemlere ne paralar veriliyor ki kendimde sattım yani aptal aptal itemler gold ah de günlerce satamayıp rmahta okuttuğum ki 1 euro etmicek itemlerdi.
Ama böyle örnekleri algılıcak kapasiteye sahip olamayanlar işte anlayamıyor durumu olsun eğleniyorum ben burda bb
Mesaj tarihi:
Osie16 said:
bana tatava diyen asıl tatava farkında değil.
neyse /ignore loser attım.

Ama böyle örnekleri algılıcak kapasiteye sahip olamayanlar işte anlayamıyor durumu olsun eğleniyorum ben burda bb

http://media.tumblr.com/tumblr_lvwepirujK1qbjo08o1_400.jpg
Mesaj tarihi:
nordlydian said:

arkadas millet zengin oldu biz hala g.tü doğrultmanın peşindeyiz ne item var ne gold. Nası yaptınız olm siz? dsfaadas

Aynen, 3-5kya eşya satmaya çalışıyorum, gelen bütün mavileri, işime yaramıyorsa sarıları satıyorum yine gıdım gıdım ilerliyoruz, ne biçim iş lan bu.
Mesaj tarihi:
O konuda ona denilen şey en başta " piyasa nasıl olmuş böyle? " idi. Sonrasında klasik liseli tribiyle atara girmeye başlayınca cevap verildi kendisine. Sattığı zamanda goldun piyasası 15-20 tl arasndaydı. Ve piyasa bu kadar yüksek değildi. Basit olarak 2h 1400 dpsler 6m civarıydı. Sanırım burdan bi yola çıkarsanız anlarsınız.

Herşeyi bıraktım bir itemın 250 euroya satılması onun değerinin 250 euro olduğunu göstermez. Alıcı çıkar mı? Çıkabilir ki çıkmışta. Kimse ona SEN BUNU SATAMAZSIN AGA demedi. Buna fazla para vermişsin dedik ki tekrar ediyorum o dönemde piyasa bu kadar uçmuş değildi.

Alacak mal bulunmuş işte. Güle güle kullansın
Mesaj tarihi:
abi çocuk gibi gitmiş ,satmış bide buraya SS koyuyor falan asfljkh

hani her itemin ederi kişiye göre de değişiyor yeri geliyor ,bana kalırsa hiçbir item 50+ euro etmez ama bunun üstünde satılıyor mu satılıyor tabiki.
Mesaj tarihi:

vay anam vay neler donmus burada
soylenecek şeyleri arkadaşlar güzelce söylemişler bana bi cvp bırakmamıslar :D
bi resim ekliim sonra siz devam edin yine (:P)

Mesaj tarihi:
Valla o overpriced itemi alan gibi mallar daha çıkarda inşallah daha fazla para kazanır satan arkadaş..
Buraya gelip bu item 250 avro ediyo iştee hehehhehehehehehe demek çok liseli coşkusu oldu sayfa sayısı vermeler bak böyle böyleydi demeler gazete manşeti gibi.

Para kazanmak isteyen arkadaşlara; güzel itemleri koymayın abi satılmıyor böyle mid tier low tier itemleri dayayın 20 eurodan çatır çatır alıyolar, high end itemleri mal rmah kullanıcıları almıyor.
  • Yeni Oluştur...