Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Adam wowda da böyleydi. En iyi paladinim diye felan geçiniyodu lol Screenshot efsaneymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Esh said: sorun şu 250€ luk item in değeri, 50m gold falan olsa, 50m gold un satış değeri 100€ dur zaten. rmah o yuzden su anda enflasyona kurban gidiyo. 1 milyon goldu 3,39 a satıyorlar nette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 50m blok satışta pazarlık olur. ki olmasa bile yine ucuz. 250€ sınırını kaldıracaklar. o sınırı kaldırsalar bu sefer millet kara para aklar yani. 1000€ luk 1000 tane item bile alırsın %30 u kesilse keş 700k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinslayer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 ias nerf gelince pılını pırtını topladı herkes. blizzard bize bahmiy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deady Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Bu gün sorunu hallettiler ülkeyi değiştirdiler sıkıntı yaşayanlara duyurayım dedim ,istedikleri bilgileri cuma akşamı göndermiştim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 İlk eşyamı sattım 3,5 avroya. 2,5 avrom var kapı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komm Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 çok iyi ya çorba parasını çıkartmışsın hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 benim de ülkeyi değiştirdiler 2 günde. secret question olmadan gönderdim. şifremi unutmam diye random basıyorum genelde zaten büyük ihtimal bu da öyle yapmışımdır. bu şekilde söyledim adamlara diğer bilgiler doğrultusunda yaptılar ülke değiştirmeyi. diretmediler question diye =) bu arada o ss fake değil bug. currency değiştirirken ah patladı. request time out oldu. gold olarak sattığım itemler euro cinsinden gözükmeye başladı. binlerce euro'ya itemler satıp almışım gibi gözüküyor =) ss aldım isterseniz. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Hangi belgeleri istiyorlar değiştirmek için? Arkadaş ingiltere kalmışta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 tam isim, açık adres, kimlik bilgileri ve adresin bi arada olduğu veya ayrı ayrı resmi belge. ben bi kredi kartı ekstresi tarattım isim ve adres. bir de kimlik fotokopisi. bu arada kart no, tc no, seri no fln hepsini kapatıp verdim. isim adres olsun yetiyor. bir de gizli soru istiyor ama hatırlamıyorum dedim sorun olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 muhtardan ikametgah mı alcaz şimdi oyun için. vukuatlı nüfus kayıt örneği de lazım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 internet cafe sahiplerinden stopaj ve muhtasar ödendisi istiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 arkadaslar rmah'a nasıl itemler koyuyorsunuz? Şu item satılır dıyorum alan yok şu iş yapmaz diyorum ucuza koyuyorum anında gıdıyor. var mı genel bir bilgi verebilcek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinslayer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 attack speed çöpe gittiği için, olabildiğince crit hit damage veren crit hit chance veren itemlar koy. onları su gibi kapıyorlar. ha birde 1.03 ile gelecek olan 6x repair parasi yüzünden ignores durability loss larda is yapiyor. ek olarak ilgilisine; 1029 dps 2h crossbow 126 dex 74 vit att speed 21 ignores durability loss has socket 30 bid 45 buyout Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 rmah açılmıyor bende kaç saattir. time out oluyor. sizde de öyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 senko said: ev kirası çıksa aslında bundan güzel olur Osie16 said: Önce oyunu al asdfghj ABİ SEN HALA ALMADIYSAN BAĞIRACAM SURATINA YETER DİYE! seni tanımıyorum ama sana sinir beslemeye başladım artık 17 Haziran lan bugün 33 gündür alamadın oyunu ama TR'nin internetini yönetiyorsun! Bu ne yaman çelişki kardeş1111! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 df said: rmah açılmıyor bende kaç saattir. time out oluyor. sizde de öyle mi? bende çalışıyor hiç bozulmadı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 benim koyduğum ss geyik, inanan enayi varsa onun sorunu. rmah sçtı öyle gösteriyordu habire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 kinslayer said: attack speed çöpe gittiği için, olabildiğince crit hit damage veren crit hit chance veren itemlar koy. onları su gibi kapıyorlar. ha birde 1.03 ile gelecek olan 6x repair parasi yüzünden ignores durability loss larda is yapiyor. ek olarak ilgilisine; 1029 dps 2h crossbow 126 dex 74 vit att speed 21 ignores durability loss has socket 30 bid 45 buyout 300k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Ya gidin mc donalds da patates kizartin daha iyi para kazanirsiniz. Yorumlari okuyan da bisey sanicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 valla asgari ücretten çok kazandım sanırım ben, asgari ücret kaç bilmem gerçi fakirler bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Su an gozumde Knight online dan bile daha fakir oyunu su oyun gozumde. RMAH'dan bahsediyorum. Zevk icin oynayanlara lafim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinslayer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 fabulosoguy said: kinslayer said: attack speed çöpe gittiği için, olabildiğince crit hit damage veren crit hit chance veren itemlar koy. onları su gibi kapıyorlar. ha birde 1.03 ile gelecek olan 6x repair parasi yüzünden ignores durability loss larda is yapiyor. ek olarak ilgilisine; 1029 dps 2h crossbow 126 dex 74 vit att speed 21 ignores durability loss has socket 30 bid 45 buyout 300k sold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 20 EUR'ya mavi bow 1190 dps 25% ias bow kakalamışım ow yeaaah 2,5M'a almıştım nereden baksan profit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar