Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

RMAH geldi

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

sizler nasil yasiyorsunuz gercek hayatta ? parasi olana nasil bakiyorsunuz, marketlere girmiyor alisveris yapmiyor ferrari alana mal, uzaya gidene okuz, parasiyla yat alip bilmem nerde hatunlarla beraber olana gorgusuz, bilmem nereyi kapatip alem yapana hiyar falan seklindemi geciyor hayat :)

birakin isteyen istedigi gibi oynasin, sizlerde istediginiz gibi gider keser toplarsiniz lootu satarsiniz, ister takarsiniz.

anlayamadigim nokta AH yokmus gibi oynayamiyormusunuz ? mmorpg degilki adami yolda gorup kiskanasiniz ? eglencenize bakin yahu.
Sosyal ağlarda paylaş

Şu konuyu "Zengin-Fakir" seviyesine düşürmesek iyi olur. "Sırf fakir olduğun ve zenginleri kıskandığın için RMAH'ı eleştiriyorsun" tadında düşünceler fırlıyor ortaya. Nasıl bir sosyolojik temelse artık? İşimiz gücümüz, birbirimizi ezmeye çalışmak.

Elbette toplumsal olarak ortaya konulan hareketler, böyle ufak komünitelerde de konsantre olarak yer alıyor, alacak. Konu RMAH'ın haricinde; tartışma, muhakeme, empati, anlayış gibi "zaten varolması gereken" doğal kavramların dışında çıkıyor. Birbirimizi -ne olursa olsun, ne denirse densin- anlamaya çalışmakla başlamalıyız.

Konu ile alakalı yazarsam; Oyuniçi dengeyi (ve beni buraya mahkum etmedikten) bozmadıktan sonra RMAH veya AH hiç bir sorun yaratmaz. Blizzard'ın buradan ne kadar para kaldırdığı da single player bir oyun açısından benim umurumda olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

Blizin 150k kazanması içn toplam satışın 1.000.000$ olması lazım. Bunun içinde en pahalısından hesaplayalım 250$/item olarak 4000 adet 250 dolarlık itemın satılması lazım. BENCE çok yüksek bir rakam 4000item yani o kadar 250 dolarlık item varmı onu bile bilmiyorum RMAHda :P
abi knight online'a bile milyar döken insan var, sırf bu ülkede. asd
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

vardır ya, yoksa bile en az o kadarlık para yüklenmiştir. hoş bilmiyorum nasıl oluyo trade para yüklüyosun dimi sisteme?

olay bu zaten parayı net bir varlık olarak görmez de fonlama olarak düşünürsek 2-3 yıl belli miktarda para kalsa dahi özkaynak çeviriminden çok ciddi para kazanılıyor.

yani paradan para kazanmak işte.
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

arena bu halde gelse süper olurdu. daha kafanı çıkarır çıkarmaz tek atan dh falan ne qq dönerdi forumlarda.

garibim en zavallı monk.

Bu sebepten "PvP for fun" diyor Blizz. Bu noktada en azından -daha çıkmadı elbette ama- tutarlı durdular bugüne kadar. Yoksa class dengesi adı altında diablo pvpsi "wow arena v 2.0" olur ki bunu sanırım kimse istemez.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...