Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

haftasonu temizlik yapan kadinlara lanet olsun

unity100

Öne çıkan mesajlar

1 keresinde fiyatını söylemek istemiyorum içim gidiyor
17 inch son model monitorume kadın temizlik beziyle girişti , tam odaya girdim göz göze geldik
bir arbede yaşandı orda , sonra bir baktım , daha alalı 1 ay olmamış olan monitorumun ortasında ufakçana bir çatlak gibi toplu iğne başı kadar delik ve sürekli birşeyler orayagelince ve beyaz ekranda ampül gibi gözümün önünde, kadın televizyon siler gibi hırpalamış monitoru , zaten odaya girdiğimde çatır çutur sesler geliyordu , besbelli altındaki ayakları ağlıyordu. toz beziyle ekran silip içindeki taşlada ekran yaran bir hizmetli var evimizde...[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead
Sosyal ağlarda paylaş

eh cidden rahatsızlık verir böyle şeyler ama bu denli rahatsız edici olabileceğini sanmıorum.. :)

hatta bazı counter'lama teknikleri geliştirmiştim ben. mesela elektrik süpürgesi çalışırken sen de "vuuuuuuuvvvvvvvvvvv" sesi çıkar, endüstriyel bir ses değil de müzik gibi gelmeye başlıyor.. :-p[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Sosyal ağlarda paylaş

bizim eve temizlikci pazartesileri geliyor ve okulda oluyorum o saatte
allahdan bir eşya kayıbım olmuyor eskiden çook olurdu legolar falan hep makinadan çıkardı
annem yılardır temizlik torbasını çıkarır süpürgenin ve içinden eşyalar bulurdu
annemin bisürü eşyası çıkmıştır yüzükler altın kolyeler falan ondan herzaman sürürge torbasını açıp bakar yıllardır işede yarıyor 10 milyon falan çıkmıştı ehe:)

üst katta 2 gündür tadilat var "YETER ULAAAAAAAN" diyorum evde kafayı çizdim yav çok gürültülü inadına vuruyo sanki neyse kesildi bu aralar

Evde en sinir olduğum şey bilgisayarı kaloifere dayıyorlar hele kışın fena oyun oynuyorum aniden restart atılıo sıcak..[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar toplanıp protesto yapalım.aynı şeyden ben de muzdaripim ya. bize temizlikçi hep perşembeleri gelir.genelde ben okulda olduğum için fazla bi terslik olmaz(benim bildiğim kadarıyla). herşey geçen hafta perşembe başladı...artık okul baymaya başladığı için evde kalmıştım o gün. neyse ben kadının geleceğini bildiğim için geceden kitledim kapıyı. tabi annemle babam işe gittikleri için fazla haberleri olmaz olaylardan. neyse ben uyandım (uyandırılmadan) salona gittim(kahvaltı edicem) kadın koltukları falan üstüste koymuş temizliyo gayet normal. saatler geçti ben bilgisayarımın başına oturdum. kadın da ütü yapıyor. evimiz de tek katlı olduğu için etraftan çok garip şeyler duyabiliyo insan. Kaptırmışım ben oyun oynuyorum bi yerden rezil bi koku geliyo. bi süre sonra koku artmaya başladı. şöyle sandalyeyle kadına bakmak için bir kaydım. Kaymamla birlikte kadının tüten bir ütüyle gömleklerimi ütülediğini gördüm. meğersem koku ütü yandığı için yanık plastik kokusuymus.kadına saldırdım direk naapıyosun lan diye "ütü yanıyo baksana" dedim. kadın bi de "farkındayım" dedi. tamamen iptal oldum.

O gün geçti güzel güzel.Ertesi gün annem Avon bilmemne kremini aramaya başladı. arıyhoruz arıyoruz yok. Sonraki hafta annem kadına sordu nerde kremim diye. Kadın "kırdım " dedi.Bi de üstüne utanmadan piskin piskin "eh canım sağolsun" dedi.

ben çoğunlukla kasamın yan bölmesini vidasız takarım yerine. ve zırt pırt da içini açmam gerektiğinde (kart testleri falan filan) bana büyük kolaylık olur. Eve geldim o perşembe(kadın ben eve geldikten yaklaşık2-3 saat sonra gidiyor). Annemlerin de olmayışıyla bilgisayarımı açtım.Makinadan nedendir bilinmez (fan) "TRRRR" sesi geliyor.tam içini açıp bakayım diyordum floppy de cd gördüm içimden küfrede küfrede kadının yanına gittim. tam ne yaptın diye soracaktım.Bana parmağıyla bilgisayarımı göstererek bu televizyon ne kadardır dedi. içimde resmen bir gülme döngüsü yaşadım o halde. sonra karizmayı bozmadan o "TV değil Bilgisayar bu haliyle en az 2milyar eder" dedim. düşünsenize kadın türk toplumunun %55 inin internet kafeye gittiği bi zamanda bilgisayarın ne demek olduğunu bilmeiyor. SOnra sordum ne yaprın makinaya diye. "Ben bilmem" dedi. bir kaç kez üsteleyince söyledi. "ELEKTRİK SÜPÜRGESİNİ İÇİNE SOKMUŞ!!". allahtan bi şeyi yoktu makinanın. olsaydı orada helvasını yerdik kadının.

nası insan bunlar anlamıyorum.[signature][hline]Darkness is falling in to me
If you are trying to save me
Left me there
And run away
No chance left to win you again

AHYAAAAAKKKKK!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unity100, 05 Haziran 2004 13:29 tarihinde demiş ki:
allah belasini versin. hayati ot bokla geciyor boylelerinin.

olum çok abartmadın mı?
geçimini böyle sağlamıyo mu kadıncaaz?[signature][hline]C'mon baby light my fire
Try to set the night on fire
the doors
Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LevieMaxilack, 05 Haziran 2004 18:03 tarihinde demiş ki:
kadına saldırdım direk naapıyosun lan diye "ütü yanıyo baksana" dedim. kadın bi de "farkındayım" dedi. tamamen iptal oldum.

kasti olarak yapmış sana anlasana :-P[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki:
Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unity100, 05 Haziran 2004 16:27 tarihinde demiş ki:
ustumu basimi yirta yirta sokaklarda kosturmaya basliycam simdi.

ehehehe super ya koptum burda

eheh hatta dur imza yapayım kaçmaz bu lol
[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

"insan bazen, masanın üzerinde duran çakmağı göremeyyo"
hilmi teke

[Bu mesaj Popeye tarafından 05 Haziran 2004 18:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
UltraPsycho, 05 Haziran 2004 18:13 tarihinde demiş ki:
olum çok abartmadın mı?
geçimini böyle sağlamıyo mu kadıncaaz?

kadın kendi evini temizliyor
parayla tutulmuş temizlikçi degil yani :)

he kocası evi temizledigi için para veriyorsa ayrı :P[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

"insan bazen, masanın üzerinde duran çakmağı göremeyyo"
hilmi teke

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 05 Haziran 2004 18:17 tarihinde demiş ki:
said:
LevieMaxilack, 05 Haziran 2004 18:03 tarihinde demiş ki:
kadına saldırdım direk naapıyosun lan diye "ütü yanıyo baksana" dedim. kadın bi de "farkındayım" dedi. tamamen iptal oldum.

kasti olarak yapmış sana anlasana :-P

yok kasti değil mallık.kasti yapmayı bi tarafı yemez o kadının[signature][hline]Darkness is falling in to me
If you are trying to save me
Left me there
And run away
No chance left to win you again

AHYAAAAAKKKKK!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Yaw şu temizlikçilerden benim çektiğim kadar çeken az vardır heralde... 2 puzzle (biri 1500lük biri 4500lük) 4 maket (bir uçakgemisi, bir f-16 bir a-10 ve bir adet tiger tank) kayıp vermekle kalmadım, devasa bir güce sahip olan temizlikçi evin sapasağlam lavobosunu (hayır musluk değil lavobo, komple musluğundan suyun dolduğu kısma altındaki borusuna kadar) tam 3 kere kırdı kırdı, evde ne kadar et varsa hepsi ortadan yokoldu sık sık... Oyhh allahtan şimdiki gayet iyi eskisine göre...[signature][hline]Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Sosyal ağlarda paylaş

bana en çok koyan şey çok kuvvetli bir elektirik motorunu kaybetmiştiler:( ağlamıştım çok değerliydi çünkü maket arabalara takılan cinstendi o sırada 10 yaşındamı neydim tabii[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

Temizlikci mutfagin tezgahindaki graniti kirmisti cami silmek icin uzerine cikmis zeki arkadasimiz, fatura 250 milyon civariydi.Kadin basladi aglamaya etmeye falan annem yanlislikla olmustur falan dedi cok uzerine gitmedi kovmadida maasindan da kesmedi. Daha sonra ayni kadin geldi benim oldukca pahali bi pantalonumu utulerken yakti. Pazar mali falan saniyordu herhalde "Ne kadardir ki bu,aliyim ben" dedi.Annem kafayi yedi direk kovdu giyin cik evimden falan moduna girdi :-) Kopmustum o an pantalonu falan unuttum hauha[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-

[Bu mesaj MeSh tarafından 05 Haziran 2004 19:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

unity, cik yukariya, kibar bi sekilde 'bakiniz ey komsum, ben hafta ici calisan bir insanim, tek uyuma dinlenme ihtimalimin oldugu su ulu cumartesi gununun sabahlarinda bunu yapmayiniz, ille yapacaksaniz daha gec bir saatte baslayiniz' de, ozur dileriz/peki falan derlerse ne guzel, ama yok eger sanane/bize karisamazsin turu cevaplar verirlerse sen de terbiyesizlesme hakkini elde etmis olursun :). ama bence cikip soyle yani, sen soylemezsen nerden bilcekler rahatsiz oldugunu?[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Sosyal ağlarda paylaş

ehea yarın gazetelerin 3. sayfasında:

temiz cinayet; üst kattaki komşusunu koltukla ezerek öldürdü, sonra sessiz çalışan çamaşır makinasında yıkadı. haberi çıkacak bu topikin :)

neyseki yılda 2 kere temizlik yaparım ben,

şöle bi olay var, 4 ay ve üstünde vakit geçtiği zaman tozlar
esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolmaya başlar aslında. hatta belli bir zamandan sonra toz gelmiyor bile çünkü o tozların toplandığı köşenin maksimum toz limiti vardır.

tabi normal insanlar haftada 1 falan yaptıkları için temizliği böle bişiyden haberleri yoktur :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Sosyal ağlarda paylaş

said:
edi, 05 Haziran 2004 19:35 tarihinde demiş ki:
unity, cik yukariya, kibar bi sekilde 'bakiniz ey komsum, ben hafta ici calisan bir insanim, tek uyuma dinlenme ihtimalimin oldugu su ulu cumartesi gununun sabahlarinda bunu yapmayiniz, ille yapacaksaniz daha gec bir saatte baslayiniz' de, ozur dileriz/peki falan derlerse ne guzel, ama yok eger sanane/bize karisamazsin turu cevaplar verirlerse sen de terbiyesizlesme hakkini elde etmis olursun :). ama bence cikip soyle yani, sen soylemezsen nerden bilcekler rahatsiz oldugunu?

edi diyemezsin. evsahibi pozisyonundasin, evsahibi pozisyonunda. 10 seneyi askin suredir alt alta ust uste oturuyosun, netice itibariyle daha belirsiz bi sure yuz yuze bakacaksin. mutemadiyen olan birsey olsa cok guzel inceden rahatsiz etmeyi de bilirim ama surekli tekerrur eden bisey degil. ama boyle 1-2 ayda bir 13. cuma yasatiyorlar adama.

asagidaki komsu daha beterdi. temiz 25 sene boyunca surekli kapilari carpti, mutfakta is yaparken mutfak tezgahini yikti vs. gece 3.5 ta bir kapi carpti bir keresinde, 'balkon yikiliyor kosayim bakayim ne kadar tadilat gerekecek' diye uyandim, hic abartmasiz aynen bu gecti aklimdan.

soylersin, ya da belli edersin, dikkat eder ama can cikmayinca huy cikmaz. bilmemkacinci gun bir bakmissin yine bardagindaki cay titremis bir kapi carpmasi ile.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

bence dersin, ayip birsey degil ki, kibarca uyariver dedim sadece, bu toplu yasamda olmasi gereken birsey. yuzyuze bakmani engellemez ki. ama dedigin dogru, bir-iki dikkat ederler sonra yine bir cumartesi uyanirsin 8 de :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
edi, 05 Haziran 2004 19:35 tarihinde demiş ki:
unity, cik yukariya, kibar bi sekilde 'bakiniz ey komsum, ben hafta ici calisan bir insanim, tek uyuma dinlenme ihtimalimin oldugu su ulu cumartesi gununun sabahlarinda bunu yapmayiniz, ille yapacaksaniz daha gec bir saatte baslayiniz' de, ozur dileriz/peki falan derlerse ne guzel, ama yok eger sanane/bize karisamazsin turu cevaplar verirlerse sen de terbiyesizlesme hakkini elde etmis olursun :). ama bence cikip soyle yani, sen soylemezsen nerden bilcekler rahatsiz oldugunu?

amerikalı olduğu nasıl da belli,
ne kadar uygar, ne kadar edepli.. :)

said:
Norak, 05 Haziran 2004 19:40 tarihinde demiş ki:
yarın gazetelerin 3. sayfasında:
temiz cinayet; üst kattaki komşusunu koltukla ezerek öldürdü, sonra sessiz çalışan çamaşır makinasında yıkadı.

bir de şuna bak, pis cani seni :-P[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki:
Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum
Sosyal ağlarda paylaş

said:
edi, 05 Haziran 2004 19:48 tarihinde demiş ki:
bence dersin, ayip birsey degil ki, kibarca uyariver dedim sadece, bu toplu yasamda olmasi gereken birsey. yuzyuze bakmani engellemez ki. ama dedigin dogru, bir-iki dikkat ederler sonra yine bir cumartesi uyanirsin 8 de :)

yok yok. harbiden amerikada turkiyedeki yazilmamis adetleri unutmussun. oyle soylenirse 'soyledi' olur. gercekten surekli rahatsiz edince yapilacak sey muzik setinin sesini 'yanlislikla acik unutuvermek'. ya da yanlislikla rasgele araliklarla 2-3 kez kapi carpmak. boyle yaparsan 'alttaki oglan rahatsiz oldu' olur, gidip oyle uyarirsan 'terbiyesiz cocuk ta kapiya cikti' olur.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...