kozalak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 peki diye cevap ver. yarım saat sonra da "mşglsn snrm bn ytyrm ii gclr" diye bi mesaj at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krysis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 di said: "Gayet sevdigim, aramin iyi olmasini istedigim birisin, o yuzden sen bana ters davraninca boyle oluyor" diye mesaj at kiza. Hazimsiz, sorunlu bir tip degilse duzelir araniz, hatta sevgili falan bile olursunuz. korkuyorum kız ezme fırsatı olarak kullanabilir :D edit: sorunlu bi tip değilse demişsin de kızın sorunlu olduğuna iyice inandım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krysis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 kıza mesaj attım: Şimdi anladım ki senle tekrar konusamaya başlayayım ki bana anında ayar ver üste çık diye atmışsın bana çalışmamın nasıl gittiğini sorduğun mesajı yapma küçük şeyler peşinde koşma. beyler yardımınızı bekliyorum ben çırağım bu işlerde karşımdaki laf cambazlığının ustası sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 amaç ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Krysis said: mesaj atmış: -Ble yapark naptn lafn sleyp gtms oldun.bn su ana kadar sna ytrnc anlyslı dvrndm.madm ole sakın bi dha ne fcete ne tel de ne de grck hayatta karslsmym olr mu tek istdgm sey bu sndn noktasına virgülüne dokunmadım. koşarak kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Krysis said: mesaj atmış: -Ble yapark naptn lafn sleyp gtms oldun.bn su ana kadar sna ytrnc anlyslı dvrndm.madm ole sakın bi dha ne fcete ne tel de ne de grck hayatta karslsmym olr mu tek istdgm sey bu sndn noktasına virgülüne dokunmadım. böyle yaparak ne yağtın lafını söyleyip gitmiş oldun. ben şu ana kadar sana yeterince anlayışlı davrandım madem öyle sakın bir daha ne facebook ta ne telefonda ne de gerçek hayatta karşılaşmayalım olur mu tek istediğim şey bu sende kızı bana yönlendir, dilinden anlıyormuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krysis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Masakari said: amaç ne ? kızın sorunlu olduğunu anladım inadına istediği zevki yaşatmamaya çalışıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 bu konunun amacı konuyu açanın çevresinde bir kız olduğu ve onu siklemediğidir. çok coolsun kızlar yesin seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Krysis said: mesaj atmış: -Ble yapark naptn lafn sleyp gtms oldun.bn su ana kadar sna ytrnc anlyslı dvrndm.madm ole sakın bi dha ne fcete ne tel de ne de grck hayatta karslsmym olr mu tek istdgm sey bu sndn noktasına virgülüne dokunmadım. abi 1 mesaja sığsın diye bu kadar kırpılır mı ya. ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Off okuyamadım ben mesajı ilk önce noktaları birleştir yaptım kağıt kalemle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 yalnız kıza sölemeden kıza kontor yuklersen direk barışabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Krysis said: mesaj atmış: -Ble yapark naptn lafn sleyp gtms oldun.bn su ana kadar sna ytrnc anlyslı dvrndm.madm ole sakın bi dha ne fcete ne tel de ne de grck hayatta karslsmym olr mu tek istdgm sey bu sndn noktasına virgülüne dokunmadım. bu nası bi fakirlik abi ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 OKUYAMADIM ALLAH KAHRETSİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krysis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Teodor said: bu konunun amacı konuyu açanın çevresinde bir kız olduğu ve onu siklemediğidir. çok coolsun kızlar yesin seni. kızlar beni yemez BEN kızları yerim B)- edit: şu topicten de bu anlamı çıkardın ya valla burda bahsettiğim kızdan düşünce yapısı olarak farkın yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 fede said: OKUYAMADIM ALLAH KAHRETSİN abi liseden mezun olalı kaç sene oldu normaldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Rahat bırak kızı artık. O da senin peşini bıraksın, emin ol böylesi daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 bu kız suratına kezzap atar, demedi deme.dikkatli gez dışarlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krysis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 ginaly said: Krysis said: mesaj atmış: -Ble yapark naptn lafn sleyp gtms oldun.bn su ana kadar sna ytrnc anlyslı dvrndm.madm ole sakın bi dha ne fcete ne tel de ne de grck hayatta karslsmym olr mu tek istdgm sey bu sndn noktasına virgülüne dokunmadım. bu nası bi fakirlik abi ahahahah kız faceten de böyle yazıyor :) fakir olsa tamam diyeceğim gene alışkanlıktır falan bütün aile doktor kendi de doktor adayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 direk yazdığı gibi okusanıza. ivana sert gibi oluyor telafuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 sesli harfler kıza kacmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 İyi orta gol getirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Krysis said: mesaj atmış: -Ble yapark naptn lafn sleyp gtms oldun.bn su ana kadar sna ytrnc anlyslı dvrndm.madm ole sakın bi dha ne fcete ne tel de ne de grck hayatta karslsmym olr mu tek istdgm sey bu sndn noktasına virgülüne dokunmadım. şu tarz yazan kızdan uzak duracaksın, tasarruf için kısa yazmak falan degil bu.. 1000 karakter hakkı olsa da böyle yazıyor bu tipler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Cümle kurmaya yetememiş resmen. Bir derdi var bir şey aksettirmeye çalışıyor ama transfer öğrencisi gibi SHGFGHFJSHGFH! falan diyerek anlaşmaya çalışıyor. Üzücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Şu kadın milletiyle fazla konuşmamayı öğrenemediniz değil mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 of 9 sayfa okumadan yorum yapılmaz ama, baya seks istemiş kız ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar