Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ayara doyamadım

Krysis

Öne çıkan mesajlar

di said:

"Gayet sevdigim, aramin iyi olmasini istedigim birisin, o yuzden sen bana ters davraninca boyle oluyor" diye mesaj at kiza. Hazimsiz, sorunlu bir tip degilse duzelir araniz, hatta sevgili falan bile olursunuz.

korkuyorum kız ezme fırsatı olarak kullanabilir :D

edit: sorunlu bi tip değilse demişsin de kızın sorunlu olduğuna iyice inandım ben
Sosyal ağlarda paylaş

kıza mesaj attım:

Şimdi anladım ki senle tekrar konusamaya başlayayım ki bana anında ayar ver üste çık diye atmışsın bana çalışmamın nasıl gittiğini sorduğun mesajı yapma küçük şeyler peşinde koşma.

beyler yardımınızı bekliyorum ben çırağım bu işlerde karşımdaki laf cambazlığının ustası sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Krysis said:

mesaj atmış:

-Ble yapark naptn lafn sleyp gtms oldun.bn su ana kadar sna ytrnc anlyslı dvrndm.madm ole sakın bi dha ne fcete ne tel de ne de grck hayatta karslsmym olr mu tek istdgm sey bu sndn

noktasına virgülüne dokunmadım.

böyle yaparak ne yağtın lafını söyleyip gitmiş oldun.
ben şu ana kadar sana yeterince anlayışlı davrandım
madem öyle sakın bir daha ne facebook ta ne telefonda ne de gerçek hayatta karşılaşmayalım olur mu tek istediğim şey bu sende

kızı bana yönlendir, dilinden anlıyormuşum
Sosyal ağlarda paylaş

Teodor said:

bu konunun amacı konuyu açanın çevresinde bir kız olduğu ve onu siklemediğidir.

çok coolsun kızlar yesin seni.

kızlar beni yemez BEN kızları yerim B)-

edit: şu topicten de bu anlamı çıkardın ya valla burda bahsettiğim kızdan düşünce yapısı olarak farkın yok
Sosyal ağlarda paylaş

ginaly said:

Krysis said:

mesaj atmış:

-Ble yapark naptn lafn sleyp gtms oldun.bn su ana kadar sna ytrnc anlyslı dvrndm.madm ole sakın bi dha ne fcete ne tel de ne de grck hayatta karslsmym olr mu tek istdgm sey bu sndn

bu nası bi fakirlik abi ahahahah

kız faceten de böyle yazıyor :)
fakir olsa tamam diyeceğim gene alışkanlıktır falan bütün aile doktor kendi de doktor adayı
Sosyal ağlarda paylaş

Krysis said:

mesaj atmış:

şu tarz yazan kızdan uzak duracaksın, tasarruf için kısa yazmak falan degil bu.. 1000 karakter hakkı olsa da böyle yazıyor bu tipler
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...