SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 yav said: gelip biramı içecek insanlar nerelerde oturuyolar bi liste çıkartayım önümüzdeki hafta her birinizin memesinde ağlarım sdfg:)-D8-) al bostancıda var bir tane adsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 iyi olmuş abi, ne biçim laflar öyle ya. çok hanımefendi birine benziyordu oysa ki, hakkaten garip. 4.5 yıl bittiyse öyle çat diye dandik şeylerden bitmemiştir, isabet olmuş. zaten lise civarında başlayan aşkların üniversite'de bittiğine çok şahit oldum, insan bi yerden sonra (özellikle de kızlar) bu ne abi kaç yıl oldu aynı adam lan evli miyim bir sürü herif var deyip saçma sapan sebeplerden sorun çıkartıyorlar, bazıları terk edemeyecek kadar VİCDANLI olduğundan zorla terk ettiriyorlar kendilerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Ben de daha yeni 6 senelik ilişkimi bitirdim. Çok zor oldu. 2 haftadır yeni biriyle görüşüyorum ve gayet mutluyum. Üzül, üzülmeni bitir sonra devam et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 seni 3 e 5 e katlayacak lafı çok çirkinmiş birde bu 4.5 yıllık bir şeyler paylaştığın insansa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 biten ilişkine 1 ay üzülüceksin hadi 6 ay üzül ama 18-22 arası universitede kaçırdığın şeyler için bir ömür kahrolucaksın sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Red said: biten ilişkine 1 ay üzülüceksin hadi 6 ay üzül ama 18-22 arası universitede kaçırdığın şeyler için bir ömür kahrolucaksın sdfs kaçırdığın iki tane ucuz sex. üni bitince bitmiyor onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 4senelik benimkide 1-2ay önce bitti yaram taze daha da deşilmesin diye yazdıklarını okumadım. çözümünü bilsem yazardım alkol cevap değil çivi çivii sökebilir ama çivi bulamadım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 yav said: gelip biramı içecek insanlar nerelerde oturuyolar bi liste çıkartayım önümüzdeki hafta her birinizin memesinde ağlarım sdfg:)-D8-) bursa da müsait =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 ilişki üzer. bi gece geçirin sonra kaçın arkadaşım. neticede hepimiz datmin için varız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 tiLi said: Red said: biten ilişkine 1 ay üzülüceksin hadi 6 ay üzül ama 18-22 arası universitede kaçırdığın şeyler için bir ömür kahrolucaksın sdfs kaçırdığın iki tane ucuz sex. üni bitince bitmiyor onlar olaya sadece ucuz seks olarak bakma.okul hayatı başkadır.en güzel yaş aralığını bariz bi şekilde geleceği olmayan zorlama ilişkilerle geçirmek saçmalık.bi 25 yaşına geldiğince o 4.5 seneyi daha net anlıcak bence :) dedi 1.5 senesini harcayan sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 üniversite aşkıyla evlenen yığınla insan var, nerden biliyorsun ki geleceği olmayan zorlama bir şey olduğunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 cunku lisede başlamış ahah ayrıca evlenen diyorsun evlenmedikten sonra hepsi gereksiz zaman kaybı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 yav boşver beya hayatının 1/16sı bile değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Red said: biten ilişkine 1 ay üzülüceksin hadi 6 ay üzül ama 18-22 arası universitede kaçırdığın şeyler için bir ömür kahrolucaksın sdfs Neler kaçırıyorum ben ya, anlatsanıza abi merak ettim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 red haklı. hatta evlenmek zaman kaybı. monogomi ne lan, sene 2012. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 alıcaklar bak içeri, dikkat et :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 seçmek özgürlüktür beyler. aynı anda iki kadını idare etmiyorsanız, hayatınızda kadın yok demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 ya evlenip evlenmemek değil ki olay hayatını birlikte geçirmek. isterse evlenmeden geçirsin. tek eşliliği hiç irdelemeyin ayrıca afsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Şu hafta finallerim bitsin. İstanbul'da biranızı içebilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 İlk mesaja baktım. 3. sayfaya geçtim son mesajlara baktım. Ne ara 4.5 yıl uzun süreden, karı kız eksenine kaydı lan muhabbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 benim bitmeyen ve 1 yıllık bir ilişkim var canımın sıkkın oldugu donemlerde online oyunlar yada arkadaşlar la vakit geçirmek en güzeli.Ayrılık durumunu bilemiycem ama bunlar bi nebzede olsa rahatlatır. GEL HADİ NEBULADAKİ ACC UMU VERİYİM :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 imamizer said: İlk mesaja baktım. 3. sayfaya geçtim son mesajlara baktım. Ne ara 4.5 yıl uzun süreden, karı kız eksenine kaydı lan muhabbet. sadece tek bir kelime yaz ve azami 8 adımda konuyu sekse getireyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 okluzyon edit: sırf merak valla.cevabı özelden alayım mümkünse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Havenless said: Red said: biten ilişkine 1 ay üzülüceksin hadi 6 ay üzül ama 18-22 arası universitede kaçırdığın şeyler için bir ömür kahrolucaksın sdfs Neler kaçırıyorum ben ya, anlatsanıza abi merak ettim. :D partiler threesomelar ohoo say say bitmez yok be olm.olay kısıtlama kısıtlanma hissi.birde iki tarafında yeterince olgun olmadığı yaşlar tamamen gereksiz.istersen okul hayatı sap gez daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 sap olduğum döneme göre tek eksiğim var o da sigara valla. asosyal olunca daha rahat yürüyor herhalde bu işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar