nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 geçen kış londra'da kaldırımda yürürken sen bir tane pako taksici üstüme doğru geldi o an nasıl olduysa ani reflex ile yana kaçabildim beni teğet geçti dükkana daldı... kafada kasketten göremiyor herifler yolları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 oha asil diger sacmalik bu olay olduktan 1 saat sora babam aradi, ruyasinda bi telefon geliyomu ogulunuz snowboard yaparken cukura dustu bilmem ne hastanesinin 17 numarali odasinda ama saglik durumu iyi diyip kapatiyolar. aradiginda acmadim ama aksam konustuk daha olayi anlatmadan ben ruyasini anlatti sok oldum. artik gotum nasi attiysa herif 15k km den hissetmis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Zikko said: Abi zenginlerin ölme anıları bile zevkli be sahshhdfsgas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 lemuria said: Sevgilimi kızdırdığım her an. kılıbık mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 lol =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 LOOOOOOOOOOOOOFOOOOOOOOOOOOOOAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOGLLLLLLLLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 abi vardı daha önceden. şimdi daha fazla var ahaha bütün çapulcuların vardır heralde şimdi ölümü enselerinde hissettikleri an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 karga kovalamıştı bikere.enseme konmak üzereyken kaçmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Kuzgundur o. (+100 epicness) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 10 yaşımdayken falan sokaktan dikkatsizce çıktım ve bir araba ani fren yaparak tam önümde durdu. orda hissetmiştim işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 12 yasindayken kusadasinda denizde, havaya ziplayip blanka taklasi atmaya calisip kafaustu kuma cakildigim andir. Zaten sonra da kafam calismadi pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bujinkan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Bu sabah ise giderken yasadim. Iki hizli bisiklet suren bayan hizli sekilde geliyorlardi. Birbirleri ile etkilesimleri yoktu fakat ayni derecede hizli diyebilirim. Benim sorunum ise koseyi donerken olayi anlik farketmemdi. Ukemi yapmak ve ardindan Tai Sabaki yapmak zorunda kaldim.( Youtube yazdiginizda bir cok anlatim var bu tanimlamalar hakkinda) Eger yapmamis olsa idim kesinlikle buyuk bir kaza beni bekliyordu. Cunku sahislar aralarinda cok az aciklik olacak sekilde bir konumdaydi. Aralarinda dursam dahi kesinlikle buyuk bir kaza olusturabilecek bir durum soz konusu idi. Yine hayatimi Budou Taijutsu ya borclu oldum bir kez daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 4 yaşındayken kamyonet vardı bir tane onun yakıt deposuna kibrit yakıp atmıştım sayılır mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 engerek ısırdı kasıktan bide. kucağımdaydı. hocanın gerizekalı asistanı yüzünden sakin sakin duran hayvan sinirlendi ve 1 saniye boş kaldı ısırdı boynundan tutup çektim çenesini kitledim. hoca gelip 'soyun' diyene kadar ısırılmış olacağımı bile düşünmüyodum dağın başındayız bide. hareket etmeme izin vermediler. kaldırıp jipe taşıdılar sonra sağlık ocağı gibi biyere. panzehiri biz yapmaya çalıştığımız için yok panzehir falan. antihistamin mi ne bişey karıştırdılar düz serum verdiler 'ganın sulansın etkisi azalır zehrin' diye. kalp atışlarım falan korkunç hızlanınca ölüyorum sanmıştım. hemolitik etki yapıyor çünkü viperid zehri. eritrosit parçalıyor. nefes alıyosun ama vücuda oksijen gitmiyor. gerçekten ölüme en çok yaklaştığım andır. edit: hoca gelip soyun dedi. dağın başındayız. sonra hoca beni bi güzel... gibi olmuş. öyle şeyler olmadı. zehride emmedi kasıktan. bu espriler yapılmadan ben yapayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Ee sonra ne oldu panzehir filan verdiler mi başka bir şey ? Yoksa yılanın son kullanma tarihi mi geçmiş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 sonra ölmedim.sdfkhk baya şişti 2 haftaya yakın mosmor kaldı orası falan bünyeden bünyeye değişen birşey olduğu için zehire karşı dayanıklıymışım. bide tam bir zerketme olamamış tek diş izi vardı. diğeri telefona takılmış heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 ya süper iş valla. böyle yılan, akrep veya diğer hayvanlarla paso içiçe. zehir, panzehir filan. biz de gelebiliyomuyuz yancı olarak. çoğu kişiden daha yardımcı olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Engerek cok sakat ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 yani öyle bir sorumluluğu alamam geçen yaz bir arkadaşımı kaybettikten sonra. okuldan bir çocuğu tek başına öldü dağda yolun kenarında cesedini buldular. bide bitti araştırmam okulda bitiyor. yeterince thrill yaşadım. genetik/zooloji çift opsiyon yaptım. genetikten devam edeceğim. zoolojiden devam edersem de doku kültüründen devam edicem işte yok efendim damar yap yok efendim insan derisi yap falan gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 ben de bilgisayarla oynamana izin veririm bak. düşün derim bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 kürek kürek thc konmuş bir kapak, ilk defa thc içişim 30dk iptal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 31 mayıs gecesi. sanırım benim gibi pek çok kişi de yaklaşmıştır o duyguya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Bir keresinde lisede alkole yeni başladığım sıralarda çok alkol içmiştim ve alkol zehirlenmesi gibi bişi olmuştu ama aileme midemi üşüttüm heralde diyordum halbuki bol buzla 1 litre rakıyı tek başıma içmiştim sonra 1 gün filan yattım böyle evde yemek yiyemedim öyle bir an oldu ki yerimden kalkamıyordum hiç bi doğruldum yerimde böyle ayakta bir an kaldım öyle bir an dı ki resmen aha şimdi öldüm dedim sanki o sırada tanımlanamayan bir güç bana abolish poison attı ve bir anda toparladım kendimi. http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20070106060452/wowwiki/images/thumb/c/c2/Spell_nature_nullifypoison_02.png/90x55x2-Spell_nature_nullifypoison_02.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Perspective said: 4 yaşındayken kamyonet vardı bir tane onun yakıt deposuna kibrit yakıp atmıştım sayılır mı :) sayılmaz çünkü riski yok :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar