Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mutsuzum.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Son 1 aydır üzerimde bi kırgınlık,mutsuzluk var.Gülemiyorum arkadaşlarla eğlenmeye gittiğimizde eğlenemiyorum etrafa bakıyorum gülümser gibi yapıyorum ama içimden gülmek hiç gelmiyor.Bazen çok dalıyorum düşüncelere bazen boş boş bakıyorum etrafa.istanbul - bursa arası yolculuk yapıyorum evde bir kitap buldum okudum aslında kitap hiç okumam sevmem bunu okudum.Bildiğiniz güzel hayat ile ilgili konuları içeren kitap varsa yazabilirsiniz alıp okumayı düşünüyorum.[signature][hline]0 bir -Kuzu
MSN efea[email protected]
Mesaj tarihi:
güzel vakit geçirmek için sana fantastik kitapları öneririm.
Baya bi içine çeker seni bi oturuşta bi seri okuduğum olmuştur yani(çüşşş).
Ölüm Kapısı serisi
Yüzüklerin efendisi
Zaman Çarkı
Ejderha Mızrağı
Unutulmuş diyarlar
bunlardan seç seç oku derim ben[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Kendini başka dünyalara kapatarak mutluluğu yakalamaya çalışma bence önce mutsuzluğunun nedenini kendinde ara[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c

CoH : Cursus Novatron
Xaenin Aurion
Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki:
O kadın öksürdüğünde portal açılıyor.
Mesaj tarihi:
mutluluk ne ki "mutlu değilim ben" diye yırtınıyorsun. hayatı akışına bırak biraz. hayat böyle, mutlu da olursun, mutsuz da. bu kadar takma kafaya, sıyırırsın yoksa.[signature][hline]"And God said, Let there be light: and there was light."
Mesaj tarihi:
ben genelde yasları biyere gidemryince oluom öle gece 5lere kadar uyumuom cok kötü 1 durum ama kış gelince gecio benim :-([signature][hline]because I am broken
when I am open
I don't feel lights
when you go away...
amy lee & seether
Mesaj tarihi:
bırakın kitabı ya okumadığım kitap kalmadı.
bu seneye kadar hayatımın her anı pi*lik, eylence, kızlar, clublar, partyler kısacası eylencenin her türlüsü ile doluydu.

bu sene öss denen olaya konsantre olmak için bunlardan vazgeçtim.. ve malesef bu vazgeçişimi ailem ile paylaştım ben dayanamam yaparım siz beni tutun dedim ama şimdi onlarda sıkı sıkı tutuyorlar ve sanki enerjimin çekildiğini hissediyorum..

dertliyim dertli..... :'(

okulda gayet neşeli mutluyum, dershanede fena değilim ama eve geldiğim vakit bitiyorum bana red bull-vodka etkisi yapacak bişiler lazım ya napacam bennnnn.
içme olayını da baya azalttım bişiler yapmam lazım[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük|
|Lominadze|News|Blog|
|Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Mesaj tarihi:
said:
Saeros, 28 Ekim 2004 20:49 tarihinde demiş ki:
can sıkıntısı.

bnm cnm sıkılcak vaktimde yok ama ben de mutsuzum..[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Mesaj tarihi:
said:
EagleEye, 28 Ekim 2004 21:59 tarihinde demiş ki:
bana ne

???[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
Mesaj tarihi:
EagleEye +1
Bunalım için psikoloğa gidilir. Burda kimsenin şaklabanlık yapıp eğlendirmesini beklemeyin.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
bol bol anathema, my dying bride, empyrium dinle ve pencerenin açık olduundan emin ol! :D[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
  • Yeni Oluştur...