Mavi Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Son 1 aydır üzerimde bi kırgınlık,mutsuzluk var.Gülemiyorum arkadaşlarla eğlenmeye gittiğimizde eğlenemiyorum etrafa bakıyorum gülümser gibi yapıyorum ama içimden gülmek hiç gelmiyor.Bazen çok dalıyorum düşüncelere bazen boş boş bakıyorum etrafa.istanbul - bursa arası yolculuk yapıyorum evde bir kitap buldum okudum aslında kitap hiç okumam sevmem bunu okudum.Bildiğiniz güzel hayat ile ilgili konuları içeren kitap varsa yazabilirsiniz alıp okumayı düşünüyorum.[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected]
micha Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 bana ulas ozelden msn ver[signature][hline]To be or not to be
GeeM Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 güzel vakit geçirmek için sana fantastik kitapları öneririm. Baya bi içine çeker seni bi oturuşta bi seri okuduğum olmuştur yani(çüşşş). Ölüm Kapısı serisi Yüzüklerin efendisi Zaman Çarkı Ejderha Mızrağı Unutulmuş diyarlar bunlardan seç seç oku derim ben[signature][hline]
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Kendini başka dünyalara kapatarak mutluluğu yakalamaya çalışma bence önce mutsuzluğunun nedenini kendinde ara[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c CoH : Cursus Novatron Xaenin Aurion Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki: O kadın öksürdüğünde portal açılıyor.
Efecik Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 aldatmak :) ehehe[signature][hline]Manchester Ich bin Efe Genç Fenerli'yiz. Herşeyi göze alıp geleceksen,Bi daha yaparsan affetmem.
Revenant Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Abi ne bunalim adamsin yaw..Actigin 10 topicten 8'i bunalim :) gulmeye calis biraz ne bu..[signature][hline]
theCio Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Ramses serısını oku mutlaka ben her gun bır cılt bıtırmıstım 350 sayfalık pek kıtap okuyan bırısıde degılımdır yanı
SeraphineValente Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Bende son zamanlarda böleyim mutlu olamıyorum diil oluyorum ama gelip gidio...Mutluyken birden keyfim kaçio...Özellikle akşamları çok keyifsiz oluyorum!Bu da geçer die ümidetmekten başka da yapabileceğim bişey yok...
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 mutluluk ne ki "mutlu değilim ben" diye yırtınıyorsun. hayatı akışına bırak biraz. hayat böyle, mutlu da olursun, mutsuz da. bu kadar takma kafaya, sıyırırsın yoksa.[signature][hline]"And God said, Let there be light: and there was light."
paparnoz Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Sonbahar herkesi etkilemiş anlaşılan bendede bi hassaslık var ama anlıyamadım.[signature][hline]"Ekmek bulamıyorlarsa Pasta Yesinler"
yeahja Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 ben genelde yasları biyere gidemryince oluom öle gece 5lere kadar uyumuom cok kötü 1 durum ama kış gelince gecio benim :-([signature][hline]because I am broken when I am open I don't feel lights when you go away... amy lee & seether
sheref Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 bırakın kitabı ya okumadığım kitap kalmadı. bu seneye kadar hayatımın her anı pi*lik, eylence, kızlar, clublar, partyler kısacası eylencenin her türlüsü ile doluydu. bu sene öss denen olaya konsantre olmak için bunlardan vazgeçtim.. ve malesef bu vazgeçişimi ailem ile paylaştım ben dayanamam yaparım siz beni tutun dedim ama şimdi onlarda sıkı sıkı tutuyorlar ve sanki enerjimin çekildiğini hissediyorum.. dertliyim dertli..... :'( okulda gayet neşeli mutluyum, dershanede fena değilim ama eve geldiğim vakit bitiyorum bana red bull-vodka etkisi yapacak bişiler lazım ya napacam bennnnn. içme olayını da baya azalttım bişiler yapmam lazım[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
EfsaneUye Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 DEPRESYON[signature][hline]Artık o bir efsane...
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 can sıkıntısı.[signature][hline]"And God said, Let there be light: and there was light."
sheref Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 said: EfsaneUye, 28 Ekim 2004 20:47 tarihinde demiş ki: DEPRESYON başlangıcı...[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 said: Saeros, 28 Ekim 2004 20:49 tarihinde demiş ki: can sıkıntısı. bnm cnm sıkılcak vaktimde yok ama ben de mutsuzum..[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 said: EagleEye, 28 Ekim 2004 21:59 tarihinde demiş ki: bana ne ???[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
Holy Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 EagleEye +1 Bunalım için psikoloğa gidilir. Burda kimsenin şaklabanlık yapıp eğlendirmesini beklemeyin.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 bol bol anathema, my dying bride, empyrium dinle ve pencerenin açık olduundan emin ol! :D[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
micha Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Tamamdır arkadasın sorunu cozuldu kısmen :) birazdan resimler gleicek[signature][hline]To be or not to be
Öne çıkan mesajlar