Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Crossbow, Bow, HandCrossbow


deadwoll

Öne çıkan mesajlar

Topunun Allah belasını versin.

10 tane iyi statlı rare düşse 8'i rare crossbow oluyor. Şimdiye kadar 700-800 dps arası 3 tane wep düşürdüm hepsi handcrossbow (hele son çıkan, 345 life on hit, socket, 142 vit, 53 int, %14 as, 652dps. Başka bir 1 hand olsa 400 500kya satılır, handcrossbowların daha iyileri 150 200k lol)

Wizardıma sabah akşam bu üçü düşüyor. Şimdiye kadar taş çatlasa 2 tane ring düşmüştür, amulet düşmedi bile. Ama bow, crossbow, handcrossbow akıyor. Bu nedir arkadaş?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
oyunda çok garip gizli mekanikler var gibi mesela,

WD oynuyorum, inferno'da melee range e giremediğimiz için zombie bear kullanamıyoruz (çok güçlü aoe) ve dart kullanıyoruz (single target). Dart kullanmaya başladığımdan beri karşıma çıkan packlerin 85% i abartısız ilizyonist çıkıyor.

Yok ya şanstır dedim. Sonra zombie bear'ları denemek amacı ile 3 gün kullandım ve zombie bear'ı seçtiğimden beri 100 packten belki sadece 5 tanesi ilizyonist geldi, bu sefer packlerin 85% i kesinlikle reflect damage ile gelmeye başladı.

Dart ile oynarken reflect damage nerdeyse hiçbir zorluk teşkil etmiyor, ve dart kullanırken reflect gelme şansı 10% gibi aşağı yukarı. Fakat, ilizyon en üst seviye challenge verirken 85% gibi bir oranla geliyor.

Mortar da aynı şekilde. Bear charger kullanırken mortar neredeyse hiç gelmiyor. Fakat dart'a geçtiğin anda deli gibi mortar denk gelmeye başlıyor.

Bunun benzeri bir sistem loot için geçerli. Bana düşen itemların 80-90% ı diğer classlara ait statlara sahip (ilvl 62-63). Şans diyebilir bazıları, böyle bir şans yok kusura bakmasın kimse. Sadece dün düşen class specific itemlar (monk, wizard ve barbar) total lootun 80% ini oluşturuyor. Son 2 haftadır bir tane WD class specific loot almadım azmodandan. 2 hafta.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...