deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Topunun Allah belasını versin. 10 tane iyi statlı rare düşse 8'i rare crossbow oluyor. Şimdiye kadar 700-800 dps arası 3 tane wep düşürdüm hepsi handcrossbow (hele son çıkan, 345 life on hit, socket, 142 vit, 53 int, %14 as, 652dps. Başka bir 1 hand olsa 400 500kya satılır, handcrossbowların daha iyileri 150 200k lol) Wizardıma sabah akşam bu üçü düşüyor. Şimdiye kadar taş çatlasa 2 tane ring düşmüştür, amulet düşmedi bile. Ama bow, crossbow, handcrossbow akıyor. Bu nedir arkadaş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 tahtadan yapılıyor. ucuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 ringlerinen dandikleri bile 500k dan başlıyosa bi nedeni var (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 demon hantır classının esprisi yüksek dps si olması ama. başka bi işe de yaramıyor. 1hit lik karakter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 küçükken yazlıkta yapmıştım bitane shortbow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Oce4n said: demon hantır classının esprisi yüksek dps si olması ama. başka bi işe de yaramıyor. 1hit lik karakter. Wizard da 1 hit, o zaman double wand takabilelim, sürekli de 800+ dps wand düşsün :/. LOGIC IS LOGIC! Magic find'a nalet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reverdy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 bana kalırsa o mini dh filminden sonra blizzard biliyordu dh patlaması olacağını... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 dh oynuyorum 1 tane bow düşmüyo adam gibi, barbar oynarken sürekli xbow düşüyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 d2 çok çekmiştim ben necro oynarım pala itemı düşer mage olurum barbar düşer. Şuanad dh yim düşenlerin çoğu işime yarar şeyler bende blizz e helal olsun diyodum chara göre item düsüyor diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 diablo 2'de vardı öyle bi olay ama, class specific eşyaların kendi classına düşme şansı daha azdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Şöyle bir düşününce adamlar sırf AH'ta item alınıp satılsın diye yapmış olabilirler yalnız ahah Wizard itemı monka düşecek, monk itemı DH'a, DH itemı wizard'a. ALIN VERİN KOTICK'E CAN VERİN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 abi. handcrossbowcuyum. alırım güzelini. wtb ama; 800+ dmg 150+ dex 10 max discipline %50+ crit dmg +soket olcak. asd edit: mükemmel upladım sanırım topiği. skill aktı böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 benim ve bizim şansızlığım mı bilmiyorum, ama cidden bow türevi gereğinden fazla düşüyor. demon hunterlara kıyak olsun diye yapmış bile olabilirler. diablo kestim mesela 3 tane bow türevi rare düşmüştü, yuh demiştim orda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 oyunda çok garip gizli mekanikler var gibi mesela, WD oynuyorum, inferno'da melee range e giremediğimiz için zombie bear kullanamıyoruz (çok güçlü aoe) ve dart kullanıyoruz (single target). Dart kullanmaya başladığımdan beri karşıma çıkan packlerin 85% i abartısız ilizyonist çıkıyor. Yok ya şanstır dedim. Sonra zombie bear'ları denemek amacı ile 3 gün kullandım ve zombie bear'ı seçtiğimden beri 100 packten belki sadece 5 tanesi ilizyonist geldi, bu sefer packlerin 85% i kesinlikle reflect damage ile gelmeye başladı. Dart ile oynarken reflect damage nerdeyse hiçbir zorluk teşkil etmiyor, ve dart kullanırken reflect gelme şansı 10% gibi aşağı yukarı. Fakat, ilizyon en üst seviye challenge verirken 85% gibi bir oranla geliyor. Mortar da aynı şekilde. Bear charger kullanırken mortar neredeyse hiç gelmiyor. Fakat dart'a geçtiğin anda deli gibi mortar denk gelmeye başlıyor. Bunun benzeri bir sistem loot için geçerli. Bana düşen itemların 80-90% ı diğer classlara ait statlara sahip (ilvl 62-63). Şans diyebilir bazıları, böyle bir şans yok kusura bakmasın kimse. Sadece dün düşen class specific itemlar (monk, wizard ve barbar) total lootun 80% ini oluşturuyor. Son 2 haftadır bir tane WD class specific loot almadım azmodandan. 2 hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayvan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 bir de dart+zombie bear dene bakalim ne olacak. wd oynamak basli basina bir hataydi zaten hepimiz icin. bu arada ben direbat e arkasindan da dart a alistigim icin zombie bear ile oynamak acayip zor geliyor :s butun mekanikleri bi kenara koyalim, bow droplarinda ipnelik var bu kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 hayvan said: wd oynamak basli basina bir hataydi zaten hepimiz icin. hakkaten ya, tamamen pişman oldum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 bow değilde crossbow çok düşüyor sanki, 1 revenant bow düşüyorsa 4 tane falan hellion crossbow düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar