Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Firefox 13

Öne çıkan mesajlar

• 5 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Ya sayfa içindeki videolar kayıyor veya yarım yamalak gözüküyor 15-20 gündür, anca videoyu başlatınca düzgün gözüküyor, hatta videonun kenarlarında boşluklar varsa oralarda hatalı gözüküyor.

Diğer browserlarda olmuyor ama, çok alıştım yoksa bırakacam valla sinir oldum.

Bunun çaresi var mıdır?
Mesaj tarihi:
aynı sorun bende de var. flash 11 i indirmiştim firefox 7 ye çalışmadı. mecbur 13 e geçtik. şimdide sendeki gibi flash videolarda sorun var.

yıllardır kullanıyorum fakat ufak ufak chrome a geçmeyi düşünüyorum. artık bu saçma sorunlarla uğraşmak istemiyorum.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Yok ondan, Mozilla zaten son sürümünü 2006'da çıkardı. Firefox kullanıyorum ama, Opera'nın giderek kötüleşen durumunda en iyi program bence. Safari'ye de bakacağım ama bir ara.

Chrome'un ne proxy desteği var, ne düzgün bookmark menüsü var. Çöp bence o tam.
  • 8 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
firefox ceketini alip ciksin bence artik disari,
ie zaten e$antiyon olarak duruyon windows un icinde
opera desen, sokaktaki simitciye sorsan "did you mean chrome?" der.
meanwhile in safari -> ()
Mesaj tarihi:
windows 7 üzerinde ie, ff ve chrome kullanıyorum.

genel olarak izlenimlerim;

ie (9 - 10):
gayet stabil ve hızlı aslında, eskisi gibi değil yani. problem çıkarmıyor rendering olarak da.. lakin extension konusunda hiç bir numarasının olmaması, kabul edilebilir değil. sadece iş için kullanıyorum o yüzden. gündelik tarayıcım değil.

firefox:
silent update'ten bu yana iyi ilerliyor bence. ff bitti falan diye görmüyorum. gayet topladılar ve stabil hale getirdiler yeniden. hız olarak da yavaş bulmuyorum, kaynak tüketimi olarak da. ff 20 ile private browsing'deki değişim ve download manager'ın güncellenmesi de şukela oldu. ayrıca web standartlarında olsun, teknolojinin tekelleşmesinde olsun ciddi denge getirdiğini düşünüyorum mozilla'nın. gönlüm ff'ten yana ama sadece gönlüm için kullanmam. birincil ve gündelik tarayıcım.

chrome:
bence chrome tarayıcı piyasasındaki gelişmelere inanılmaz bir ivme kazandırdı ama artık büyük farklar yaratamıyor. built-in gelen flash player bende çok sorun yaratıyor, o yüzden pek tercihim değil. daha çok test için vs. kullanıyorum. ff olmasaydı, birincil tarayıcım olurdu.

bir de firefox da güncellemeleri artık chrome gibi yaptığına göre, belki de "firefox 13" gibi değil de, "firefox" gibi daha genel bir başlığa ihtiyaç var kanımca.
  • Yeni Oluştur...