vaperon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Firefox12 + Chrome = Firefox 13 olmuş. O smooth geçişler falan da hoş.
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 ay smooth scroling ne iğprencmiş hemen kapadım.
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 bende kapadım smooth hiç sevmem fakat yeni boş tab açınca çok girdiğin sitelerin görükmesi iyi olmuş
xwhiplashx Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 chrome dan sonra o rahatligi hic bi browser da bulamiyorum.
reyou Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 chrome a gectikten sonra firefox benim icin bitmistir.
Bullbird Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 firefox ne abi chrome varken operacilar sarar simdi
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=VATmgtmR5o4
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 lan yazılar ghostingli gibi kayıyor chromeda ise olmuyor az kalsın 1 haftalık ekranı garantiye yolluycaktım ABV mozilaa!
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Ya sayfa içindeki videolar kayıyor veya yarım yamalak gözüküyor 15-20 gündür, anca videoyu başlatınca düzgün gözüküyor, hatta videonun kenarlarında boşluklar varsa oralarda hatalı gözüküyor. Diğer browserlarda olmuyor ama, çok alıştım yoksa bırakacam valla sinir oldum. Bunun çaresi var mıdır?
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 aynı sorun bende de var. flash 11 i indirmiştim firefox 7 ye çalışmadı. mecbur 13 e geçtik. şimdide sendeki gibi flash videolarda sorun var. yıllardır kullanıyorum fakat ufak ufak chrome a geçmeyi düşünüyorum. artık bu saçma sorunlarla uğraşmak istemiyorum.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 1 ayda insan patchlemez mi şunu ya abv
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 oha hala mozilla kullanan insan mı var ya
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 naapalım bizim mağara şehre biraz uzak
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Yok ondan, Mozilla zaten son sürümünü 2006'da çıkardı. Firefox kullanıyorum ama, Opera'nın giderek kötüleşen durumunda en iyi program bence. Safari'ye de bakacağım ama bir ara. Chrome'un ne proxy desteği var, ne düzgün bookmark menüsü var. Çöp bence o tam.
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 gerge bi bak bence seversin sen bunu :P http://www.comodo.com/home/browsers-toolbars/browser.php
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 bu firefox her yarım saatte bir yaklaşık olarak tüm sitelerden logout oluyor otomatik olarak. nedendir?
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Hakkat bende de öyle oluyor. Hatta revo uninstallerla herşeyi silip yeniden yükledim hiçbişey değişmedi:(
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 ObuzHapsever said: Hakkat bende de öyle oluyor. Hatta revo uninstallerla herşeyi silip yeniden yükledim hiçbişey değişmedi:( çerezleri sildim, anonymox vardı onu da disable ettim düzeldi.
reyou Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 firefox ceketini alip ciksin bence artik disari, ie zaten e$antiyon olarak duruyon windows un icinde opera desen, sokaktaki simitciye sorsan "did you mean chrome?" der. meanwhile in safari -> ()
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Chrome'da Java çalışmıyor bende. Ne yaptıysam beceremedim. Login oldugum an çöküyor.
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 chrome kullanmak ie kullanmaktan beter
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 kullandığı browser ile sidik yarıştıran insanlar. mindfuck
Ractamainus Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 windows 7 üzerinde ie, ff ve chrome kullanıyorum. genel olarak izlenimlerim; ie (9 - 10): gayet stabil ve hızlı aslında, eskisi gibi değil yani. problem çıkarmıyor rendering olarak da.. lakin extension konusunda hiç bir numarasının olmaması, kabul edilebilir değil. sadece iş için kullanıyorum o yüzden. gündelik tarayıcım değil. firefox: silent update'ten bu yana iyi ilerliyor bence. ff bitti falan diye görmüyorum. gayet topladılar ve stabil hale getirdiler yeniden. hız olarak da yavaş bulmuyorum, kaynak tüketimi olarak da. ff 20 ile private browsing'deki değişim ve download manager'ın güncellenmesi de şukela oldu. ayrıca web standartlarında olsun, teknolojinin tekelleşmesinde olsun ciddi denge getirdiğini düşünüyorum mozilla'nın. gönlüm ff'ten yana ama sadece gönlüm için kullanmam. birincil ve gündelik tarayıcım. chrome: bence chrome tarayıcı piyasasındaki gelişmelere inanılmaz bir ivme kazandırdı ama artık büyük farklar yaratamıyor. built-in gelen flash player bende çok sorun yaratıyor, o yüzden pek tercihim değil. daha çok test için vs. kullanıyorum. ff olmasaydı, birincil tarayıcım olurdu. bir de firefox da güncellemeleri artık chrome gibi yaptığına göre, belki de "firefox 13" gibi değil de, "firefox" gibi daha genel bir başlığa ihtiyaç var kanımca.
ExtraJudical Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Sırf şu başında , Güncelleştirmeler kontrol ediliyor , yazdığı için kullanmıyorum, kardeşim açıldıgında güncelle işte ne bekletiyorsun
Öne çıkan mesajlar