ad3m Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Birde nefesin yetmediği yerde seyircilere bırakmak şarkıyı çok sux (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 sharika candir, begenmeyenler kina yaksindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krysis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 copry said: DoruK said: shakira candır şu kelimeyi kullanmasak shakiranın nothing else mettersı söylemesi berbat diyorsanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 sıfır önyargıyla hatta "güzel olabilir lan aslında" diyerek açtım şarkıyı ama çok kötü söylemiş. yani o gırtlaktan söyleme olayı şarkıya hiç gitmemiş ucube bişey çıkmış ortaya shakiradan bahsediyorum tabi üsttekini açmadım bile :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Lancester said: yasaklansın metal,rock hangi s...sonik sert muzik varsa soylemesin S-H said: nem'in ne sertliği var ki imamizer said: Nothing else matters diyoruz abi ne metali, ne sert şarkısı. http://www.youtube.com/watch?v=H7csvgL-G3E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krysis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 toggie said: muslum baya iyi becerdi o isi ya. arabada albumu var o derece begendim ben. eli opulesi adam muslum baba. shakira sıcmıs ayrıca. gırtlagına senin. valla çizgisini bozdu diye çok eleştirdik ama gene bunlara bin basar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krysis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 oldun said: muslum babada soylesin birtek o kaldi ne sarkiymis arkads bu kolay gibi gibi diğer şarkılara kıyasla ondan unforgivenı söylemeyi denesin de görürüz ondan sonra rezilliği youtubeda da şimdi baktım smells like teen spirit'i miley cyrusun bestesi sanan gençler var sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 shakira bencede olmamış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Shakira'nın ters rükûsu arkadaşlar Buyrun =P http://i.imgur.com/nLoRfET.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar