reddiye Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 dev hizmet şu aralar hangi siteye girseniz l-carnitine reklamı görüyorsunuzdur google ads sağolsun onun çorbalısı bu da denendi, gerçi ben 4. gün bozdum diyeti künefenin cazibesinden ama 2 kilo vermiştim + tadı yenilebilir + 1 haftada ortalama 3-8 kilo verebilirsiniz - kötü kokuyor tarif ve program şöyle Lahana çorbası malzemeleri: 6 tane yeşil soğan, 2 yeşil biber, 1 tane rendelenmiş domates , 1 demet kereviz, 1/2 lahana 1 paket tavuk ya da dana bulyon(lezzet için bu ve sonrakileri abartabilirsiniz), isteğe göre, tuz, karabiber, sarımsak ve maydanoz. düdüklü tencereye fln atın iyice yumuşasın, 1 hafta boyunca bol bol yiyceksiniz. 1. GÜN Öğle : İstediğiniz kadar meyve ve lahana çorbası 2. GÜN Öğle : İstediğiniz kadar çiğ ya da haşlanmış sebze ve lahana çorbası. 3. GÜN Öğle : İstediğiniz kadar meyve, çiğ ya da haşlanmış sebze ve lahana çorbası. 4. GÜN Öğle : En fazla 4 tane muz, kaymaksız süt ve lahana çorbası. 5. GÜN Öğle : Bir porsiyon biftek, bir tane domates, en az 6 bardak su ve lahana çorbası. 6. GÜN Öğle : İstediğiniz kadar biftek, sebze ve lahana çorbası. 7. GÜN Öğle : Bir porsiyon pirinç lapası, meyve suyu ve lahana çorbası. 7 günden sonra devam edilmesi tavsiye edilmiyor. çorbadan bıkmış olcaksınız zaten de 1 hafta için değebilir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Bir haftada 3-8 kilo ? Canini vucudunu sokakta mi buldun demezler mi ? Derler. Dedim hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Kiloyu vücuttaki fazla kalsiyumları atarak vericez galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 et deri ne varsa atıyorsun ya işte bu diyeti yaparken spor da yapcaksın tabiki en basitinden yürüyüş, mekik, şınav vs lahana çohönemli bir yağ yakıcıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 manyak mısınız lan ne kadar kalori var bayılır gidersin spor yaparsan üstüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 nogger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 o da olabilir ben çok bi halsizlik vs yaşamamıştım aslında 3. gün tadı rahatsız etmeye başlamıştı ztn 4 te bozdum ama %100 çalışıyor ibretlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 az yiyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 1 haftada 8 kilo vermeyin abi, denemeyin boyle birseyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 carnitin reklamları cok iyi YAĞLARINIZI KASA ÇEVİRİN bu arada koca kış yiyip için son 1-2 ay kilo vermeye claısıp ölmeyin gençler fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 hizli verilen kilo hizli alinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 gidin biber haplarını deneyin 1 yada 2 tane kullanıyodu bi arkadaşım ama attıktan sonra hapı 4 saat boyunca 2şer litre filan su içiyodu üstüne yedi etti filan taş gibi kız oldu şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 boş odaya hapsetseler 1 haftada 8 kilo vermezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 en kesin ve en kokten cozumu adam yazmis yukarda,az yiyin demis noktalamis iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 günde tek öğün yersen tabii verirsin lan haftada 8 kilo, o nasıl diyet öyle.(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 su içsem yaramıyor tartılıyorum yine aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 bu sekilde kilo vermezsinizki sadece kas kaybedersiniz, ya$landiginiz zamanda vucudunuzda yeterli kas dokusu olmayacagindan ya tekerlekli sandalyeye yada tekerlekli bastona ihtiyac duyarak yuruyeceksiniz. karar sizin. let the game begin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 ramazandan 1 hafta önce yapcan bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 o kadar lahana yersen için kokar 2 sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 yemeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 şaka maka biri uygulamaya kalkıcak yazık gunah bide bu sıcak havada hastanelik olma garantili bir diet vucut öyle kolay bişi olsa herkes 10 ay boyunca yer sonra 1 ayda fit olurdu fs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Ömrümde gördüğüm en salak beslenme programı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 lahanayı gordugum anda beni kaybettin zaten dostum 6-pack cikaracak deseler gene de yemem o lanet sabzeyi haslanmis haliyle ha ama boyle lahana sarmasi olur ustune nar ekşisini gezdirirsin yanına da az bisi tava yogurdu ona bisi diyemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 bu ne la 1 gr protein yok 2 hafta sonra ölürsün kilo vercem diye gollum gibi geziyonuz sonra kollar oluyo 10cm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Adam öldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar