xwhiplashx Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 google sordum baya bi anlatim var ama en iyi cozumu bulamadim. belli yani ikidir bi komsu dadanmis wi-fi sifresini bi sekil kiriyor nasil bir torrent kasiyorsa hiyar interneti yiyor. hadi yedin bari bi sinir koy download a tadina bakiyor baya baya. asus rt-g32 marka modelli wifi. en iyi sifreleme sekli nedir MAC adresi disinda. cunku eve arkadaslarda geliyor ediyor malum wifi yi soruyolar ediyolar ya da ben yokken biri kaliyor evde falan. optum. edit : wpa2-personel ve aes kullaniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Mac adress filtresi koy eğer onuda kirarsa zaten kasma hic direk modemi kapa. Edit gelince düzeltme yapmak şart oldu. Mac filtresini adamın pcsini blocklayacak şekilde ayarlayabilirsin gerçi ama bu seferde mac adresini değiştirir zor bişey değil çünkü ama cakarsa tabii yoksa nerden bilsin blockladigini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 ağ adını dial up kouyorsun gelmiyor kimse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 ya iste MAC adresi olayini soyledim. yol gecen hani gibi benim ev gelen gidene surekli. onun disinda yol yok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 WPA2 TKIP+AES kullanmak en mantiklisi olsa gerek. PSK kullandigin surece catir catir alirlar kirarlar o KEY'i. Bir de MAC bind'in kullan. Modem'e de sifre koy. Backdoor falan varsa bir sekilde elimine et falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 MAC taklit etmek de pek zor degil esasen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20110228191219AAxpvXa mac degilse sifrelicen aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Gerçekten hacklendiğinden emin misin? DHCP pool'dan IP alanlara bi bak bakalım tanımadığın bi pc var mı? Bi yakala adamı, emin ol, öyle harekete geç derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 ama simdi shared keys olayi yaparsak yine mesela ben evde yokken sokaklarda surtuyoken evdeki eleman illa girecek edecek. bi de bu islere cok yatkin olmayan direk sabit internet kullanicisina denk gelebilirim. simdi tkip+aes olayina gectim pati arkadas soyleyince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 "roket adam" said: Gerçekten hacklendiğinden emin misin? DHCP pool'dan IP alanlara bi bak bakalım tanımadığın bi pc var mı? Bi yakala adamı, emin ol, öyle harekete geç derim. o tamam ikidir benim aletlerin ve disinda hep ayni tipte biri var iki-uc kere girdi ayni ip ayni kelek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 en iyi çözüm tarihi binalardaki gibi taş duvarlı bir evde yaşamak veya evin etrafını alüminyumla kaplatmak onun dışında hep bir açık olacaktır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 modemlerin ne kadarlık alana yayın yapacağının ayarı oluyodu 3-5 metre felan. birde kablosuz ağın adını değiştirip ağ adını yayınlama seçeneğini seçebilirsin. kendin manuel ağ adını girip yaparsın bağlantıyı. adam seni göremez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 tkip olayını kapat bir kere; kırılır o, güvenli değil. aes olsun sadece. wpa2-psk deneni kırmak evden olacak şey değil aslında, 256 bit key kullanılıyor ki ev kullanıcısının kırması mümkün değil. şifreni zXzQi,[?i*dpheli3T=3p;GN&mw-{y/="N;iw;tGeh9ymhX5|.>&xkx?PoBwS5 gibi bir şey yapar ve SSID'i de böyle anlamsız yapar ve gizlersen kıramaz adam evindeki bilgisayarla, en güçlü süper bilgisayarlar bile saatlerce uğraşıp anca kırarlar. ancak başka exploitler kullanarak girebilir onlar da SSID üzerinden zaten genelde (en azından ev donanımıyla yapabileceklerin). ama wireless ahmet, şifre 1985ali olursa ben kırarım buradan yani komşum olsan. adam bruteforce girmiştir büyük ihtimal, ne gibi şifre koymuştun ki? Başka güvenlik yöntemi yok evde deneyebileceğin mac olayı dışında. şifre olayını daha akılda kalıcı ama güvenli yapabilirsin. mesela: xwhiplrgthx@wş½rğis~| gibi şeyler. buzdolabının üzerine de yapıştırırsın =) SSID gizle diyorum ama Wİndows kabız o konuda, bağlanmak için bir sürü menü dolaşıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 @GERGE, eleman bruteforce cuysa windows muhtemelen kullanmıyodur değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 windows onun için değil ki, adam evime sıfır bilgili adamlar geliyor diyor, onlar hidded ssid'e bağlanamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 gizli ssid yap uzun bişey gelenlere söylersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 zaten ayarlari halledeyim derken modem ayarlarini bozdum. rusya da pptp vpn vs bisiler giriyorsun oyle oluyor anca. duz mantik hareketi yok. yapamadim. olmadi anasini satim. simdi hic bisi yapamaz ki internet yok. edge var :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 dsaf87asd65f79sd5f7sd5fg7ds57fg5sdg yap şifreyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 wpa2 aes i siradan vatandas kirabiliyorsa bence birak kullansin hakediyor hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Komşusu Rus hacker team. Bence bir şişe votka al komşuyu ziyaret et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 bilemiyorum abi ben bu rus tan beklerim her seyi. adam pc basinda yasiyo anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar