Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1.03 Patch (NVidia Ekran Kartı Sahipleri Dikkat!)

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Kanuni said:

cidden cozemedim su an olayi, oyunun aylik ucreti yok, oyunu oynadik sonunu bitirdik, pvp de yok, expansionada cok var daha, e item dusurmenin ne manasi kaliyor rmahdan para kazanma hirsi harici ?

sizi gidi siziiiii :P

Aynen katiliyorum, diabloyu infernoda kestikten sonra oynama hevesim %80 azaldi :) Rmah'a item dusurmek icin giriyorum artik oyuna ehheh
Sosyal ağlarda paylaş

Abi çıldırcam .Patchdan önce 60 lvl barbarım act 2 yı rahat farmlıyodum ama act 3 de iş yapıcak iyi silah atmıyordu .Dedim bi bi DH açıyım act 3 farmlıyım.DH yi açtım patchden iki gün önce de onu 60 yaptım RMAH den 50 euro para harcadım act 3 farmlıcak item aldım .2 gün act 3 farmladım sora bu patch geldi .Şimdi de repair parasından act 3 farmlıyamıyorum . Diyorum barbara güzel bi silah alıyım rmah den act 3 farmlıyım ,ama bakıyorum herkes loot düşmüyor diye yakınıyor.Walla barbarla 2 hafta act 3 farmlıcam eğer düzgün birşey atmassa bende oyunu daha iyi hale gelene kadar bırakıcam .Yazık günah hardadığımız zamana.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

"Tuğgeneral Aşikar" said:

Oyun hack&slash, yani 30 hours playedle tüketilecek bir oyun değil aylarca arkadaşlarında oynayacağın bir tür. Fpsler gibi, bazen mmolar gibi. Oynadık bitti diye bir kavram yok, oyunun türüne aykırı.

Çatalbıçaklar artık devreye giriyor senin için kanuni, aşağısı kesmez çünkü seni. Senin için bitmiş olması oyunun türünü, oyuncuların zevklerini ve alışkanlıklarını değiştirmiyor. Kusura bakma ama dünya senin etrafında dönmüyor.

e tamam ben ne dedim ki simdi :) bende oynuyorum an icin baska karakter kasiyorum zaten.. genel olarak rmah olayi icin yazdim sen dunyayi cevreme soktun :D

istedigin kadar oynayabilirsin, kusana kadar kesebilir arkadaslarinla 34 yil daha oynayabilirsin, izin verdim yani o kadar buyutme beni :D

oyun cok guzel bu arada..
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

said:
RMAH den 50 euro para harcadım act 3 farmlıcak item aldım.
Şimdi de repair parasından act 3 farmlıyamıyorum.
Yazık günah harcadığın paraya*.

oyun parası + 50 euro'ya ben sana benim accountu satardım. 60 barbar, haftalardır act 3/4 farmlayan WD vardı içinde. yazık olmuş.

Walla olurdu :(
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

Kanunu o değişikler sadece RMAH ı etkilemiyor. Gold içinde aynı durum geçerli. Ayrıca hiç tanımasam hayatında mmo oynamadın sanacaktım. Inferno diablo kestim, yeni itemlara ne gerek var nasıl bir mantıktır, single player call of duty mı oynuyosun?

bir ustumde her karakterle oyunu bitiririm sonra baska yerlere yelken acarim diyen bir baska oyuncu daha var. bir kac usttede %80 diabloyu kestikten sonra oyundan sogudum rmah icin giriyorum diyen var.

yani oyuncu cesitliligi denen bir sey var. sen gir dusur istedigin kadar para harca, ben baska karakterlerle bitirir birakirim, ya da birakmam, demek istedigim saka yollu rmahdan sikayet ederken oyunu oynama sebebiniz rmahdan para kazanabilme sansinizmi? bunun cevabinida aldim zaten bir arkadasdan. herkes icin demiyorum ama boyle dusunenlerde varmis yani.

hic br mmorpg yi sonuna geldikten sonra yillar boyunca oynayamiyorum. o ilk heyecan ilk karakter kasma, ilk o dunyayi kesif etme grafiklerini vs gorme beni ceken. yillarca ayni high endde ayni bosslari ayni taktiklerle kesip dusecek itemleri agzim acik bekleyen bir tip olmadim olamadim. olsaydim belki cok daha mutlu bir gamer olurdum bilemem simdide iyi boyle.

kime sorsan benim icin bunu der zaten. girerim oynarim baydigim an, rutine bagladigi an veya yenilik yoksa birakir kacarim ardima bakmam.

bende boyle bir oyuncuyum ne yapayim yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi repair parası öle bir komik haldeki yani hiç ölmeden act bitiriyorum 15k gidiyor ne alaka saçmalamışlar resmen zaten gold ile item almak artık daha zor birde ek yük getiriyorsun. Onu geçtim tamam en azından item satarak bunu dengeleyebiliriz dedik o daha da komik bir durum. Cidden bir önceki patch barbar olarak çok ağladım ama bu patch görünce kralmış 2 gün önce oyun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...