Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 valla ben dasaa gibi acik olamadim ama tarihi olaylari bildigim icin senin senaryo olmaz demistim. ha senarist buraya kadar tarihi takip edip sonunda spartacusu cenneti ele gecirmeye calisirken gosterip bizim winchester kardeslerde orada ona karsi savasiyor olabilirler tabii :D ayrica dasaaya dizi hakkinda sonuna kadar katiliyorum. kan gore sex ... o kadar :) 1. sezon muthisti ama gerisi iyice agir cekim kan sex e dondu. ha kotumu ? iyi basit izleniyor iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 abi agza altin dokme uydurma gibi adam savasta oluyor. part kralligina karsi savasiyor suriyede agzina siciyorlar bunun sonrada savasta olduktan sonra zenginliginin simgesine itafen agzina altin dokmusler partlar boyle yaziyorda partlar ne diye altin doksun olunun agzina :D sezarin sezar olmasinda onemli rol almis birisi bu adam ve tarigin en zengin insani olarak falan kabul ediliyor oyle boyle degil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 altın dökme olayı efsane olsa bile çok eski bi efsanebritish museum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 pek bi rahat gorunuyor cizimde :) sanki agzina sarap dokuyorlarmis gibi bacak bacak ustunde ohh.. gercekligini tartismiyorum ki ben, dusmanin savasta birisini oldurup dusmaninin agzina olu halde altini dokmesi bir garip. hani romalilar acgozlulugu yuzunden boyle bir idam sekli yapmis olsalar tamam diyebilirdim de simdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Yeni giren romali karakterler fena degil ama dizi gittikçe kötüye gdiyo. orjinal spartaküs ölmeseydi keşke :( Nerde ilk 2 sezon nerde bu sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Kanuni said: pek bi rahat gorunuyor cizimde :) sanki agzina sarap dokuyorlarmis gibi bacak bacak ustunde ohh.. gercekligini tartismiyorum ki ben, dusmanin savasta birisini oldurup dusmaninin agzina olu halde altini dokmesi bir garip. hani romalilar acgozlulugu yuzunden boyle bir idam sekli yapmis olsalar tamam diyebilirdim de simdi... rivyaet o ki bu adam zaten dünyanın en zengin adamı, yetmiyor yine şan şöhret ve para pul peşinde geliyor bu topraklara artık neler yaptığını allah bilir piçin. her neyse çok göt bi adammış yani. öle köle ölünce üzülecek bi tip değil, döneğin, satıcının hası, kralı bi adammış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Kanuni said: hani romalilar acgozlulugu yuzunden boyle bir idam sekli yapmis olsalar tamam diyebilirdim de simdi... Romalılar zaten açgözlülükleri ile o zamanki dünyaya kan kusturmuş heryeri sömürmüş şerefsiz bir millet, eh bunların en zenginini yakalayınca al sana taptığın altın demişler alayına ders olsun diye, iyi yapmışlar pedevenge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Garadia said: altın dökme olayı efsane olsa bile çok eski bi efsanebritish museum http://www.mememaker.net/static/images/memes/1313168.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Spartaküs o kadar dandik gözüküyor ki her sahnede. Resmen zorlama herşey. Diğer adamlar ne kadar uyuyor herşeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 "Tatar Ramazan" said: Kanuni said: hani romalilar acgozlulugu yuzunden boyle bir idam sekli yapmis olsalar tamam diyebilirdim de simdi... Romalılar zaten açgözlülükleri ile o zamanki dünyaya kan kusturmuş heryeri sömürmüş şerefsiz bir millet, eh bunların en zenginini yakalayınca al sana taptığın altın demişler alayına ders olsun diye, iyi yapmışlar pedevenge. bizimkiler kusturmadi sanki, tum dunya romadan geliyor nerdeyse siyasi politik vs :) roma iyidir iyi, hem dondurmasida iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 reyiz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 bence spartacusu oynayan kardeş daha iyiye gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Dragonutopia said: üşüyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 asıl reis ne büyük adamdın sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Off of.. su ikisi gelsin gerisi gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 kafasiz felan zor oluyor ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 andy öldükten sonra bıraktım, bi daha da açıp izleyemedim şu diziyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Red said: asıl reis ne büyük adamdın sen Şu adamla batiatus reyiz gelsin. "Spartacus! defol bebe, direnişi biz yönetcez" desinler. Daha fazla izlenir yani :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 boardwalk empire a transfer etseler keşke ashur başkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 cok ucuz oldurduler,su adami ya offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Remus said: Yeni giren romali karakterler fena degil ama dizi gittikçe kötüye gdiyo. orjinal spartaküs ölmeseydi keşke :( Nerde ilk 2 sezon nerde bu sezon bu sezon dediğin daha bi bölüm çıktı abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Dragonutopia said: ccc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 her sayfaya koymayın olm üzülüyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 [video]http://youtu.be/PjyEdFwtJck?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar