Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spartacus: War of the Damned (2013) - Starz

progamer

Öne çıkan mesajlar

valla ben dasaa gibi acik olamadim ama tarihi olaylari bildigim icin senin senaryo olmaz demistim. ha senarist buraya kadar tarihi takip edip sonunda spartacusu cenneti ele gecirmeye calisirken gosterip bizim winchester kardeslerde orada ona karsi savasiyor olabilirler tabii :D

ayrica dasaaya dizi hakkinda sonuna kadar katiliyorum.

kan gore sex ... o kadar :)

1. sezon muthisti ama gerisi iyice agir cekim kan sex e dondu. ha kotumu ? iyi basit izleniyor iste.
Sosyal ağlarda paylaş

abi agza altin dokme uydurma gibi adam savasta oluyor.

part kralligina karsi savasiyor suriyede agzina siciyorlar bunun sonrada savasta olduktan sonra zenginliginin simgesine itafen agzina altin dokmusler partlar boyle yaziyorda partlar ne diye altin doksun olunun agzina :D

sezarin sezar olmasinda onemli rol almis birisi bu adam ve tarigin en zengin insani olarak falan kabul ediliyor oyle boyle degil :D
Sosyal ağlarda paylaş

pek bi rahat gorunuyor cizimde :) sanki agzina sarap dokuyorlarmis gibi bacak bacak ustunde ohh..

gercekligini tartismiyorum ki ben, dusmanin savasta birisini oldurup dusmaninin agzina olu halde altini dokmesi bir garip.

hani romalilar acgozlulugu yuzunden boyle bir idam sekli yapmis olsalar tamam diyebilirdim de simdi...
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

pek bi rahat gorunuyor cizimde :) sanki agzina sarap dokuyorlarmis gibi bacak bacak ustunde ohh..

gercekligini tartismiyorum ki ben, dusmanin savasta birisini oldurup dusmaninin agzina olu halde altini dokmesi bir garip.

hani romalilar acgozlulugu yuzunden boyle bir idam sekli yapmis olsalar tamam diyebilirdim de simdi...

rivyaet o ki bu adam zaten dünyanın en zengin adamı, yetmiyor yine şan şöhret ve para pul peşinde geliyor bu topraklara

artık neler yaptığını allah bilir piçin.

her neyse çok göt bi adammış yani. öle köle ölünce üzülecek bi tip değil, döneğin, satıcının hası, kralı bi adammış.
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

Romalılar zaten açgözlülükleri ile o zamanki dünyaya kan kusturmuş heryeri sömürmüş şerefsiz bir millet, eh bunların en zenginini yakalayınca al sana taptığın altın demişler alayına ders olsun diye, iyi yapmışlar pedevenge.
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Kanuni said:

Romalılar zaten açgözlülükleri ile o zamanki dünyaya kan kusturmuş heryeri sömürmüş şerefsiz bir millet, eh bunların en zenginini yakalayınca al sana taptığın altın demişler alayına ders olsun diye, iyi yapmışlar pedevenge.

bizimkiler kusturmadi sanki, tum dunya romadan geliyor nerdeyse siyasi politik vs :)

roma iyidir iyi, hem dondurmasida iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...