Harvey Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Saxa yı görünce bi benim içimmi hoş oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutrition Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 isimden dolayı çağrışım yapıyo,saxo şeklinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Beyler adamlar Türk değil, dikkat ediyorlardır oyunculara ne yaptıklarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutrition Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 inyourmind said: Saçmalamayın adamlar ilk sezon çekimleri daha başlamadan 8 ay önce bootcampe alındılar bütün oyuncular dahil ki onun da öncesinde bootcampe hazırlık olarak yediklerine dikkat etmeleri adına bir rejim vs. vermişlerdir ki oradaki kasların öyle durmasının sebeplerinin için de makyaj da var.Elbet bazı sahnelerden önce de ısınıp çektiklerinden o kaslar öyle duruyordur. Yani uzun lafı kısası pehlivan falan hikaye spartacus şahane... Şimdi sen christian balede sadece tavuk yiyerek o değişimleri geçirdi sanıyorsundur,cahillik tabi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Çoh biliyon sen.Anten ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Ahaha inyourmind a puanım 8 nutrition a 5. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutrition Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 ahaha nrwbie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutrition Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Beyler sizde tavuk yiyip protein tozu ve aminoasit içerseniz bir doctore,bir spartacus olabilirsiniz HEMDE 5 AYDA. Hemen salonumuza gelin ve antremanlara başlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Yaşım kadar spor yapmışmış hahaha..İyi bari uzatırlarsa diziyi ibne rolüne alırlar belki o sporculuğunla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutrition Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Barathrum said: inyourmind said: Steroid bastıklarını pek sanmıyorum ama çok hardcore eğitimden geçiyorlar.Biraz makyajla da süslüyorlar ama keşke o eğitimi verdirebilecek bir yer olsa ülkemizde biz de gitsek.Hepimiz spartacus'üz 1!11bir!1 Abi hepsi steroidli bu oyuncuların dalga mı geçiyorsun?Andy neden öldü sanıyorsunuz siz? Vücudu okadar steroidi kaldırmadı bunu herkez biliyor. Ya benim amcam eski başpehlivan,minderde 90 kg de Almanya şampiyonu.En iyi zamanındaki fotoğraflarına bakıyorum bunlardaki vücut yok.Profesyonel güreşçiden bahsediyorum daha hardcore eğitimi yok bu işin :) Mike Tyson'dan daha kaslı gözüküyor şu crixus mesela.Bunların hepsi oyuncu,sporcu değil.İstediğin kadar hardcore eğitim aldır,istediğini yap okadar kısa sürede bukadar güzel görünümlü vücuda sahip olamaz hiçbiri. Sırf steroid te değil zaten.Amino asitleri,tozlar çeşit çeşit diğer haplar... hele bu apayrı cahilmiş,amino asit,whey proteinin falan kas yaptığını sanıp steroidle aynı cümlede kullanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutrition Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 inyourmind said: Yaşım kadar spor yapmışmış hahaha..İyi bari uzatırlarsa diziyi ibne rolüne alırlar belki o sporculuğunla. şu şurda dursun ahahhaha enjoy ur ban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 bence seni banlasınlar ya tam bir liselisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutrition Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Hee geçen adamın birinin yazdıklarını temizlediler niye banlamadılar diye çemkirendin demi sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutrition Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Ahahaha nolifer gamer stalkerlar iş başında,good work guys,remake? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Gerizekalı değiliz yazıyı okuduğumuzda kimin yazdığına da bakıp hatırlayabiliyoruz.Stalkerlık bu değil. Senin için buysa ilk kelimelerimi görmezden gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Önce kullandığın kelimelerinin ne anlama geldiğini öğren istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Hacılar sakin, dizi konuşalım lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutrition Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 come at me brooo u mirinnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutrition Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 ahaha darkrider yorumları silmiş :) neyse iş başa düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Ahahah.Darkridera puanım 9. Yine bol bol sevişme görücez holley.(Dizi ile alakalı post.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 yorumlar silinmedi, gizlendi. Ceza yaptırımı gerekirse duruyor sistemde rahat olun. Eleştiriye ve tartışmaya açık bir bölüm olduğumuzdan ötürü ve bu tartışmalarda garip bir şekilde güzel oturduğundan ötürü bir yere kadar argoya izin veriyoruz(um), ama işin boku çıktığında da es geçmemek gerek. O yüzden sakin, diziye dönelim. İlk mesaj gizlemeleri her zaman uyarı olarak kabul ederim ben, ama devam edilirse affı yok belirtmeden geçemeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Yok işin suyu çıkmıyor arkadaş özelden adres ve ad soyad istedi ben de kendilerine taktim ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutrition Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Bende yöneticilere,annem ve şahsıma ettiği hakaretleri bildirdim,ayrıca hakaret davası yolda güle güle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Ban 'em! ban 'em all! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar