Lectre Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 kithnos_1 said: DeathLord said: Sezar Ya şunun muhteşem yüzyılda yapıldığını düşünsenize. Böyle ne bileyim Şehzade Mehmet Pargalıya yapsa mesela neler olurdu acaba memlekette. Ya da bir flashback'le solomon'a dürtseydi birileri sadhasdhlasdas Şükür ki bizim öyle bir ecdadımız yok Konunun gidişatını bozmamak adına sadece biraz araştırmanı tavsiye ediyorum. Birde tarih hakkında spoiler vermeyeyim ashud Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 http://www.huffingtonpost.com/2013/03/22/spartacus-recap-manu-bennett-crixus_n_2936108.html?1363994071 manu bennet röportajı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Lectre said: kithnos_1 said: DeathLord said: Sezar Ya şunun muhteşem yüzyılda yapıldığını düşünsenize. Böyle ne bileyim Şehzade Mehmet Pargalıya yapsa mesela neler olurdu acaba memlekette. Ya da bir flashback'le solomon'a dürtseydi birileri sadhasdhlasdas Şükür ki bizim öyle bir ecdadımız yok Konunun gidişatını bozmamak adına sadece biraz araştırmanı tavsiye ediyorum. Birde tarih hakkında spoiler vermeyeyim ashud Neyini araştırıcam anlamadım? Tarih kitabında mı yazıyor Sezar'ı dürttüler diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 devlet arsivinde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Andy'den bahsederken adamın gözleri doldu ya la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 s DeathLord said: Lectre said: kithnos_1 said: DeathLord said: Sezar Ya şunun muhteşem yüzyılda yapıldığını düşünsenize. Böyle ne bileyim Şehzade Mehmet Pargalıya yapsa mesela neler olurdu acaba memlekette. Ya da bir flashback'le solomon'a dürtseydi birileri sadhasdhlasdas Şükür ki bizim öyle bir ecdadımız yok Konunun gidişatını bozmamak adına sadece biraz araştırmanı tavsiye ediyorum. Birde tarih hakkında spoiler vermeyeyim ashud Neyini araştırıcam anlamadım? Tarih kitabında mı yazıyor Sezar'ı dürttüler diye? yok bir şey yok sakin ol. nvm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Kızmadım ki merak ettim ciddi ciddi sordum o kadar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 yok sana demedim ben zaten. lan senin mesajını mı alıntıladımda atlıyorsun arkadaşım :D bütün büyüsünü kaçırdın işin ya :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Sen kendi çapında oğlan birliğine gönderme yapmışsın sanırım. O muhabbete dedikodu diyorlar kesin doğru diye atlamak çok mantıklı değil. Bir de şimdi bir masaya yaslayan adam olmak var, bir de yaslanan. Sezar olabilecek durumlar içinde daha problemli pozisyona düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 benjani said: sezar ın dalgayı görcez mi acaba totoyu gördük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 sezarın başına ne geldiyse arkasından gelmiş demek hep. Brutus, tiberius asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Devir kötü derler hep, demek ki o zaman devir şimdikinden kötüymüş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 https://www.facebook.com/MasterTerran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 abi sezar? wtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtfwtf güzel bölümdü ama crixus reyis de gitti sonunda :< yalnız haritada sağa sola ışılanıyor heralde bu ordular ben anlamadım bu işi biri bitiyor diğeri geliyor filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Ya şöyle ki orda 2 ye ayrılıyorlar işte, bi grup roma'ya yürüyor bi grup dağlardan kaçıyor. Hangisini takip edicez diyorlar roma'ya giden grubu takip etmeye başlıyorlar. Asiler daha mobil oldukları için daha hızlı hareket ediyorlar roma kapılarına kadar geliyorlar işte. Orda da Crassus ve lejyonları yetişiyor isyanı bitiriyorlar. Biyerde Crassus bilerek izin verdi oraya kadar gitmelerine diye okumuştum da komplo teorisi tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Daha sezonun ilk bölümlerinde bitsin diye izliyordum buralara kadar geleceğini bileydim demezdim. Savaş alanının ve savaş sahnelerinin altından nasıl kalkacaklarını çok merak ediyordum biraz tutarsızlık olsada yeterli sayılır bana göre iyi bir iş çıkarmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 bari tükürükleseydi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 2 bölüme bitecek dizi. o yüzden hızlandırdılar olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 gerçekten mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Çok hızlı geçti ama ya, yine öyle üç beş vurdulu kırdılı bölüm bekliyordum ben. Finale kalır diyordum bazı şeyler... Olmadı öyle... Bi de Crassus'un oğlu tam bi tecavüzcü amk! Kanım dondu resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 cesar bunun altında kalmaz göt gitti ama tiberiusun sonu olacak anlaşılan kendi öldürmese bile spartacusun kucağına gönderecek, zaten yanındaki o iki yarmayı görünce cesarın başı belaya girecek demiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 böle salak bi sahne de olamazdı yani abv starz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 ya böyle 3-4 adamla birden kapışırken yavaş yavaş ölürler diyordum agronla crixus, çok gerçekçi olmuş meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 buna da şükür o velet crixus un kafayı uçurdu uçurmasına da ya kafayı uçurmayıp sezar'a çaktığı gibi çaksaydı, pis velet! bu gözler o veletin crixus a çakışını görmedi ya, yine bunada şükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Nasıl canım sıkıldı ya gece gece dert sahibi etti bu bölüm Agron Reyiz Crixus Reyiz :( Caesar Reyiz'i de justin Tiberius'a harcattılar. Olmaz olsun böyle bölüm.Çok ani oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar