Silphatos Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 o ne ya asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 sostizm said: Kaçınılmaz sona doğru ilerliyoruz malesef :/ Çok üzücü olacak final. 10 vs 1 dövüşler gerçekçi değil diyenler, arena sahnelerini unutmuş olsalar gerek. yoo unutmadım da adam at üstünde çevresi "kalkanlı" askerlerle sarılı ve yara bile almadan çıkıp gidiyor tek tek hepsini öldürerek arena sahnelerinde orda burda hep "vaay ne kesti ne doğradı" dedirtiyodu, burda mouse left click spamledi kesti hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 progamer said: http://www.youtube.com/watch?v=cU8H77RJnP8 bu nasıl bi homoluk ayrıca andy reyis neredesin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 adamın hası bülleeeeağğğğğhhh http://www.youtube.com/watch?v=vabaSXcrxos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 açtım izliyorum lan bölümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 1:35 deki bayanın kim olduğunu bilene çikolata http://www.youtube.com/watch?v=Hn9j0qUTx6M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Laeta yüzü tombullaşmış zamanla. inceymiş baya ozamanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Ayşe Tezel ( Canthara ) neydi öyle abooov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Saeros said: sostizm said: Kaçınılmaz sona doğru ilerliyoruz malesef :/ Çok üzücü olacak final. 10 vs 1 dövüşler gerçekçi değil diyenler, arena sahnelerini unutmuş olsalar gerek. yoo unutmadım da adam at üstünde çevresi "kalkanlı" askerlerle sarılı ve yara bile almadan çıkıp gidiyor tek tek hepsini öldürerek arena sahnelerinde orda burda hep "vaay ne kesti ne doğradı" dedirtiyodu, burda mouse left click spamledi kesti hepsini a a atlı bir askerin normal bir askere göre ortalama 10 kat falan üstünlüğü olduğunu unutma yalnız mesele öldürmek olunca. yukardan yukardan sapladı kılıçları işte negzl gannicusa reise laf yok ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Lopeth said: adamın hası bülleeeeağğğğğhhh http://www.youtube.com/watch?v=vabaSXcrxos buram buram kalite kokuyor,muzikler,oyuncular,sesler vs birde simdi ki meh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Nerden izlettiniz su ustteki ziplamayi be ya. 30 puan geriledi mevcut zirvalik. Cok iyiydi andyli batiatuslu vs spartacus.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Bende izlemiyom ya hiç rahmetliden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Canthara SHOW 30:45 te başlıyor Canthara haberiniz olsun :) Bu arada kızı gördüm tanıyamadım ve Canthara dedi çağırdı !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Gannicus sen kocaman bir reyizsin! İmana da geldi artık, sırtın yere gelmez goçum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 power rangersda oynamış ya lulz, tombul yüz daha iyi olmuş ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Lectre said: Saeros said: sostizm said: Kaçınılmaz sona doğru ilerliyoruz malesef :/ Çok üzücü olacak final. 10 vs 1 dövüşler gerçekçi değil diyenler, arena sahnelerini unutmuş olsalar gerek. yoo unutmadım da adam at üstünde çevresi "kalkanlı" askerlerle sarılı ve yara bile almadan çıkıp gidiyor tek tek hepsini öldürerek arena sahnelerinde orda burda hep "vaay ne kesti ne doğradı" dedirtiyodu, burda mouse left click spamledi kesti hepsini a a atlı bir askerin normal bir askere göre ortalama 10 kat falan üstünlüğü olduğunu unutma yalnız mesele öldürmek olunca. yukardan yukardan sapladı kılıçları işte negzl gannicusa reise laf yok ^^ yav ilk defa mı at görmüş bu askerler, birisi de atın bacağına böğrüne kılıç mılıç saplasın? neyse siz iyice kaptırmışsınız ben kaçayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 asd O sinema kurallarına aykırı yalnız, ata müdahale edilemiyor herhangi bir şekilde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Ayrıca atı öldürmek demek oluyor atı yaralamak. O yüzden o dönemlerde çok önemli atlar ata saldırmaz kimse üst komutandan emir gelmedikçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Ben de atlı spoiler açacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 birinc bölümde spartacusun atına soktular mızrağı ama asdf Ya keşke biraz daha eski sezonlardaki gibi aksiyon olsa dizide. Hani yavaş çekimde AAAAArrrrgHHH die kılıç sallamaları sonra Romalının yavaş çekimde ölümünü göstermeleri yerine önce biraz daha bi dövüş olsa. Gods of the Arena'da ki Crixus vs Auctus gibi yada sondaki büyük Arena savaşı gibi. Böyle bayık oluyor ya aksiyon sahneleri. Birde bu sezon çok plot armor var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 İlk sezonda Spartaküs'ün teker teker gelen Romalı lejyonerleri dağıttığı sahne gibi sahneler kalmadı cidden artık. Çekimi ile olsun koreografisi ile olsun çok iyi sahneydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Romalılara çok sinirleniyom hepsi o.ç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 son bölüm ile ilgili lan sezar spartaküsü bıçaklamadı mı geçen bölümde, bu bölümde lyciscus ihanet etti diyince niye şaşırdı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Cidden ha şu yukardakini hiç düşünmedim bak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Spartacus ün gerçek adı ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar