Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spartacus: War of the Damned (2013) - Starz

progamer

Öne çıkan mesajlar

sostizm said:

Kaçınılmaz sona doğru ilerliyoruz malesef :/

Çok üzücü olacak final. 10 vs 1 dövüşler gerçekçi değil diyenler, arena sahnelerini unutmuş olsalar gerek.

yoo unutmadım da

adam at üstünde
çevresi "kalkanlı" askerlerle sarılı
ve yara bile almadan çıkıp gidiyor tek tek hepsini öldürerek
arena sahnelerinde orda burda hep "vaay ne kesti ne doğradı" dedirtiyodu, burda mouse left click spamledi kesti hepsini

Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:

sostizm said:

Çok üzücü olacak final. 10 vs 1 dövüşler gerçekçi değil diyenler, arena sahnelerini unutmuş olsalar gerek.

yoo unutmadım da

adam at üstünde
arena sahnelerinde orda burda hep "vaay ne kesti ne doğradı" dedirtiyodu, burda mouse left click spamledi kesti hepsini

a a

atlı bir askerin normal bir askere göre ortalama 10 kat falan üstünlüğü olduğunu unutma yalnız mesele öldürmek olunca. yukardan yukardan sapladı kılıçları işte negzl gannicusa reise laf yok ^^

Sosyal ağlarda paylaş

Lectre said:

Saeros said:

sostizm said:

yoo unutmadım da

adam at üstünde

a a

atlı bir askerin normal bir askere göre ortalama 10 kat falan üstünlüğü olduğunu unutma yalnız mesele öldürmek olunca. yukardan yukardan sapladı kılıçları işte negzl gannicusa reise laf yok ^^

yav ilk defa mı at görmüş bu askerler, birisi de atın bacağına böğrüne kılıç mılıç saplasın?
neyse siz iyice kaptırmışsınız ben kaçayım

Sosyal ağlarda paylaş

birinc bölümde spartacusun atına soktular mızrağı ama asdf

Ya keşke biraz daha eski sezonlardaki gibi aksiyon olsa dizide. Hani yavaş çekimde AAAAArrrrgHHH die kılıç sallamaları sonra Romalının yavaş çekimde ölümünü göstermeleri yerine önce biraz daha bi dövüş olsa. Gods of the Arena'da ki Crixus vs Auctus gibi yada sondaki büyük Arena savaşı gibi. Böyle bayık oluyor ya aksiyon sahneleri. Birde bu sezon çok plot armor var zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...