Dworgian Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 bölüm 5 çok heyecanlı bitti be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Daha 1.bölümde bıraktım diziyi izlemeyi.Bundan önceki çakma Andyli sezonu da zoraki izlemiştim Gannicus reisin hatırına çekiliyordu.Ne biliyim kaç sezondur karanlık bi atmosfer var dizide yordu beni en sonunda.Bölümün 20.dakikasında sanki 5 saattir film izliyormuş gibi beynimi yorgun hissettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Livered said: cevap spartacusun son direnişinde cesetlerin arasında bulunamıyor sağ ele geçenler arasında da bulunamıyor ama en son pek çok roma askerinin arasında tek başına görünmüş tarihi kayıtlar böyle. 2000 sene önce ne tarihi kaydı ya :) kimi öldü diyor kimi cesedi bulunamadı diyor, bence dizi yazarları ne isterlerse yapabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Livered said: cevap spartacusun son direnişinde cesetlerin arasında bulunamıyor sağ ele geçenler arasında da bulunamıyor ama en son pek çok roma askerinin arasında tek başına görünmüş tarihi kayıtlar böyle. "tarihi kazananlar yazar" :) şu söz bile yeterli aslında tarihi kayıt dediğin şeylerin yetersizliğini vurgulamaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 iyidi bu bölümde Sıradaki gelsin (şehir) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 turk kizi dediginiz,meme popo gostermek icin konulmus heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Ya 3 sezondur neden Romalı dayı harici hiç kimse ok atmıyor onu anlamadım ben. Hadi ilk sezon evin içiydi de bu sezon koskoca lejyonda bir adamın eli ok tutmuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 knox said: turk kizi dediginiz,meme popo gostermek icin konulmus heh bu türk kızı dediğiniz babanın ve oğlunun ifadesini aldığı kadın değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Aket-Atum said: Ya 3 sezondur neden Romalı dayı harici hiç kimse ok atmıyor onu anlamadım ben. Hadi ilk sezon evin içiydi de bu sezon koskoca lejyonda bir adamın eli ok tutmuyor mu? ok pahalı, insan ucuz :) brave heart'ta kral öyle bir şey diyordu valla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 KuddusiMavra said: knox said: turk kizi dediginiz,meme popo gostermek icin konulmus heh bu türk kızı dediğiniz babanın ve oğlunun ifadesini aldığı kadın değil mi? o kadar güzel türk olur mu abi odeğil, sezarın oğlana sunduğu karı türk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=vg3nukz5GrM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 kaç bölüm kaldı bitmesine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 çok iyi bölümdü her an aha gannicus abi ölecek, diyerek geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukin Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 bitmedi mi bu crixus vs spartacus olayı:/ ne güzel onu öle geçiştirdiler sanıyodum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 godsofarena>bloodandsand>vengeance>warofthedamned böylemi izlemeliyim ? acil cevap verirseniz sevinirim bi an önce başlamak istiyorum sabırsızlanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 blood and sand önce izle sonra gods of the arena sora vengeance ve war. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 KuddusiMavra said: Aket-Atum said: Ya 3 sezondur neden Romalı dayı harici hiç kimse ok atmıyor onu anlamadım ben. Hadi ilk sezon evin içiydi de bu sezon koskoca lejyonda bir adamın eli ok tutmuyor mu? ok pahalı, insan ucuz :) brave heart'ta kral öyle bir şey diyordu valla... aynen sdf http://www.imdb.com/title/tt0112573/quotes?qt=qt0440097 ama yine de okçu ünitesi bile yok adamlarda garipmiş gerçekten ayrıca gannicus nasıl 10'dan fazla adamı öldürebiliyor abi? hem de kalkanlı askerler bunlar. mızraklısı da varmış arada. yani abartmışlar orayı baya. bölümün başında spartacus henüz şehirden kaçmamışken ilk çatışma sırasında galiba sürekli saçmasapan bağırdı. sürekli yarım yamalak aptal saptal hareketler yaptı. en son AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA diye bağırarak öldürdü iki adamı. yani böyle bi bayağılık, bi yapaylık hiç olmamış hiç gitmemiş. ha aynı rolü andy abi olsa belki daha iyi oynardı, onu bilemem. yani hata oyuncuda mı yoksa senaryoda mı onu şey yapamadım yine de bölüm sonunda spartacus'ün ettiği laf mesela. o ne abi, sırf bölüm bitiriyo etkileyici bişey söyletelim lan diye uydurmuş koymuşlar oraya. akımsikim off çok kötüydü, bölümden aldığım bütün zevkin içine etti gerçekten ha ve de crassus'un oğlu inanılmaz itici lan, hani itici rolünü çok iyi yapıyor helal olsun filan da değil yaradılışında bi iticilik var şerefsizin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Silphatos said: KuddusiMavra said: knox said: turk kizi dediginiz,meme popo gostermek icin konulmus heh bu türk kızı dediğiniz babanın ve oğlunun ifadesini aldığı kadın değil mi? o kadar güzel türk olur mu abi odeğil, sezarın oğlana sunduğu karı türk Ahanda bu Ayşe Tezel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 hep ali tezel diyesim geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Yuh crassus o ne planlama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Kaçınılmaz sona doğru ilerliyoruz malesef :/ Çok üzücü olacak final. 10 vs 1 dövüşler gerçekçi değil diyenler, arena sahnelerini unutmuş olsalar gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=cU8H77RJnP8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar