Saeros Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 kardeş spoiler vermesene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 hozceri said: Harir said: naevia gebersin ya uyuz oldumilk sezonda naevia yı oynayan oyuncu olsa canım feda bunun tipine de gıcık oldum.Hareketleri zaten gıcık İlk sezonda oynayan oyuncuyla beraber kadının karakteri de 180 derece değişti. İkinci sezonda da ota boka ağlayan(ki ağlayınca acayip çirkin bir kadına dönüşüyor, ayna falan çatlatır) sorunlu kadından bu sezon kompleksli piskopata dönüştü. Acı içinde ölmesini dilediğim karakter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 spoiler - facts History channelda izlemiştim çok detaylı. 6000 köle çarmıha geriliyordu sonunda.Proje olarak o kadar marangozluk işçilik düzenli mesafelerle toprağa gömülmesi falan anlatılıyordu. Hatta şu kırbaçlayarak ölümlerin anatomik incelemesi falan vardı. maketlerle ve sensörlerle ölçümler yapıyorlardı, tüm vücutta oluşan tahribat ve ölüme kadar uzanan acılı süreç anlatılıyordu. Kanım donmuştu izlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Cin iskencesi falan yalan zaten dönemin romasi o konuda efsaneymis. Su naviyaya da tamirci az bile yapmis arkadas ne tiksindim karidan belli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 fail -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Karılar yüzünden ne düzenler , ne imparatorluklar çökmüş abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Lopeth said: gannicus dışında delikanlı kalmadı resmen budur. adam görev adamı, dava adamı. geri kalan gerizekalılar da iq olsaydı zaten insan olurlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Kanuni said: crassus var iste birde. herif bambaska bir duzlemde bana gore. ne oglunu kayiriyor ne bir sey. plan desen zeka desen var, 1-3 degil 30 hamle sonrasini dusunuyor gorunuyor. sezarin saci sakali kestirmemesi olayi ornegin.. yuh. itin gotune sokar tabii boyle adam ser sefil koleleri :P Kendisi itin götüne sokulup orada bırakılmıştır kariyerinin sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Suriye (harran) nere bura nire ne diyorsun :) Vaay kolelerin adamisin icerledin herhalde :) Go go rome !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kokopalli Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 mani said: RIP RIP Magic Cock bu kimdi ya, ben kaçırmışım burayı, bir anlatsanıza tekrardan ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 abi naevia ölsün lütfen ölsün ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Şu diziyi romalılar izliyormudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Kokopalli said: mani said: RIP RIP Magic Cock bu kimdi ya, ben kaçırmışım burayı, bir anlatsanıza tekrardan ahahah. büyülü penis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 sihirli de olabilir yada efsunlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kokopalli Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 War of the Damned spoiler abi crassus'un oğlunun öldürdüğü adam MY COCK IS MAGIC diyen abiymiş sffsd ben ona hiç dikkat etmemiştim ki hatta orda crixus sihirbazların bir obje kaybetme numaralarına ta o devirden referans yaparak THEN SEE IT VANISHED FROM SIGHT diyor bir de ahahaah Vengeance spoiler bir de şey vardı geçen sezon, işte romalı asillerin villarından birini basarken spartacus, içeriyi gösteriyordu, dominusun biri köle kızla tam iş üstündeydi bunlar basacakken. O sırada adam yoruluyordu, o zaman kölesi olan tiberius'a kullanma kılavuzu gösterir gibi PLACE COCK IN ASS diye emir veriyordu, 1 hafta falan aralıksız gülmüştüm ahahfdsjk YEAH TIBERIOUS, GET SOME Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Bence bir dahaki bolum bu naevia olur,iddiaya giren? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 crixus un hatuna fena gıcığım. aşırı şımardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Bölümün dibi olmuş be. Bölümün adı gibi kan kardeşliği geri döndü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 bu haftaki bölüm baya iyidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukin Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 fucking pirates.satcaklarını biliyordum da bu kadar erken olcağını tahmin etmiyordum şaşırdım.Gemiden inen askerler direk Caesarın emrine girdiler oeh..ınun harşcinde sağlam bölümdü Crixus da yola geldi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 çok iyi bölümdü. Bu dizininde 5. bölümleri hep çok iyi oluyor asdf fucking pirates. herifin kendi kılıcına kafa atıp ölmesi iyiydi ama asdf Crixus ile Spartacus'un ayrılığını bu şekilde geçtilerse hoş olmuş. Hepsi birlikte olsun ayrılmasınlar. Kardeş kardeş ölsünler. Birde bunlar gemide dövüşürken yavaş çekim bir sahne vardı. Böyle sağdan sola hareket ediyordu kamera. Orda Gannicus romalıya vurmadan daha herif takla atmaya başladı sora vurdu Gannicus asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 iyi bolumdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 veledi haftaya babası keser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Et tu Caesar sezarin,spartacusu sirtindan bicaklamasi,guzel bir gonderme olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 bence olmamış çünkü alakası yok. öyle bir amaçları varsa eğer çok ucuz olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar