Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spartacus: War of the Damned (2013) - Starz

progamer

Öne çıkan mesajlar

hozceri said:

Harir said:

naevia gebersin ya uyuz oldum
ilk sezonda naevia yı oynayan oyuncu olsa canım feda bunun tipine de gıcık oldum.Hareketleri zaten gıcık

İlk sezonda oynayan oyuncuyla beraber kadının karakteri de 180 derece değişti. İkinci sezonda da ota boka ağlayan(ki ağlayınca acayip çirkin bir kadına dönüşüyor, ayna falan çatlatır) sorunlu kadından bu sezon kompleksli piskopata dönüştü. Acı içinde ölmesini dilediğim karakter.
Sosyal ağlarda paylaş

spoiler - facts

History channelda izlemiştim çok detaylı. 6000 köle çarmıha geriliyordu sonunda.Proje olarak o kadar marangozluk işçilik düzenli mesafelerle toprağa gömülmesi falan anlatılıyordu. Hatta şu kırbaçlayarak ölümlerin anatomik incelemesi falan vardı. maketlerle ve sensörlerle ölçümler yapıyorlardı, tüm vücutta oluşan tahribat ve ölüme kadar uzanan acılı süreç anlatılıyordu. Kanım donmuştu izlerken.

Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

crassus var iste birde. herif bambaska bir duzlemde bana gore. ne oglunu kayiriyor ne bir sey. plan desen zeka desen var, 1-3 degil 30 hamle sonrasini dusunuyor gorunuyor. sezarin saci sakali kestirmemesi olayi ornegin.. yuh.

itin gotune sokar tabii boyle adam ser sefil koleleri :P

Kendisi itin götüne sokulup orada bırakılmıştır kariyerinin sonunda.
Sosyal ağlarda paylaş

War of the Damned spoiler

abi crassus'un oğlunun öldürdüğü adam MY COCK IS MAGIC diyen abiymiş sffsd ben ona hiç dikkat etmemiştim ki

hatta orda crixus sihirbazların bir obje kaybetme numaralarına ta o devirden referans yaparak THEN SEE IT VANISHED FROM SIGHT diyor bir de ahahaah

Vengeance spoiler

bir de şey vardı geçen sezon, işte romalı asillerin villarından birini basarken spartacus, içeriyi gösteriyordu, dominusun biri köle kızla tam iş üstündeydi bunlar basacakken. O sırada adam yoruluyordu, o zaman kölesi olan tiberius'a kullanma kılavuzu gösterir gibi PLACE COCK IN ASS diye emir veriyordu, 1 hafta falan aralıksız gülmüştüm ahahfdsjk

YEAH TIBERIOUS, GET SOME

Sosyal ağlarda paylaş

çok iyi bölümdü. Bu dizininde 5. bölümleri hep çok iyi oluyor asdf

fucking pirates. herifin kendi kılıcına kafa atıp ölmesi iyiydi ama asdf

Crixus ile Spartacus'un ayrılığını bu şekilde geçtilerse hoş olmuş. Hepsi birlikte olsun ayrılmasınlar. Kardeş kardeş ölsünler.

Birde bunlar gemide dövüşürken yavaş çekim bir sahne vardı. Böyle sağdan sola hareket ediyordu kamera. Orda Gannicus romalıya vurmadan daha herif takla atmaya başladı sora vurdu Gannicus asdf.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...