progamer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Tomb Raider pc için Uncharted gibiydi işte. Güzeldi bence gayet. Watch Dogs'da kötü olmayacak bence zaten. Hani grafik olarak sıçmışlar hafiften ama oyun hoş duruyor hala bence. Bi Assassins Creed kadar olsun yeter sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 DarKRideR said: Ya bana da oyun iyi olacak gibi geliyor ama sadece iyi, hani son Tomb Raider gibi asdfasd O da mesela firmaya büyük para kazandırdı, Tomb Raider serisini canlandırdı falan ama yani bir çok yanıyla çok ekstra iyi bir oyun değildi. Eksikleri vs. göze batıyordu ama üstüne koya koya giderse harika bir yeni seri olur. Watch Dogs'ın sıkıntısı işte yaptıkları kampanyalar, yarattıkları hype yüzünden daha büyük baskı altında olması. Tomb Raider rahattı. Yaya yaya çıkardılar, beklenmedik başarı yakaladılar. Bunda direkt en üst hedefleniyor. İşin garibi işte sürekli göze soka soka hype'ta etkisini kaybetti gibime geliyor. Hani geçen yıl 4-5 içerik ile orgazm olurken bugün resmen gereğinden fazla gereksiz şey sunulması yüzünden oyuna olan ilgimi kaybettim. Ama tutacak gibi bana da kalırsa, tutsun zaten figür satalım lel Tomb Raider yeterli parayı kazandırmadı o yüzden yenisi yapılmayacak diye duymuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 progamer said: The Division ne kadar farklı olacak acaba o gösterdikleri videodan. keşke o gösterdikleri gibi bir şey çıksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 öyle çıksa çok efsane olur da Watch Dogs'tan sonra zor heh birde tomb raider'ın yenisini yapıyorlar sanıyordum ben ya. Yapsınlar hatta. Güzeldi oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Review'lar ne zaman çıkacak bakalım. Eğer Pazartesi falan çıkarsa iyi puan aldı demektir, eğer 27'sinde çıkacak ise kötü sonuçlar çıkabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 işte bunu alırım http://u.kanobu.ru/longreads/2014/5/8/be4cecb6-5936-46ca-8a89-afd1e4766a5b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 square enix'i bu finansal yildi kar elde etmesini saglayan oyunlardan biride tomb raider definitive edition. devami mutlaka gelecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 heh onu diyecektim. Bu yıl 65 milyon dolarlık kâr açıkladılar, 3 oyun ile yaptılar bunu, yani kendileri diyor en büyük etkenler diye. Bilmiyorum kaç oyun çıkardı firma da zaten de Thief ve Tomb Raider'dan sonra başkasına da gerek yoktu. Hatta 2 oyun çıkardılar diyelim, biri FF HD remakeleri çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 tomb raiderdan yeteri kadar kar gelmedi falan diye açıklam yapmışlardı da kuyruklu yalan o ya da ciddi ciddi beklentileri 10m satış falandı lel bence kötü bir remakedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Üstümdeki mesajdan bu mesaja hep cahillik aktı bulaştı. Fışkırıyor efendim durduramıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 10 milyon degil, 5 milyondu. definitive edition cikmadan once 3 milyonu gormustu oyunun satislari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 tomp u oynamış beğenmiştim, belki ek görev falan gelir diye silmiyeyim dursun diyordum ama o dediğim haberi görünce silmiştim oyunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Kaede said: tomb raiderdan yeteri kadar kar gelmedi falan diye açıklam yapmışlardı da kuyruklu yalan o ya da ciddi ciddi beklentileri 10m satış falandı lel bence kötü bir remakedi remake'ten çok reboot'tu zaten. Eski oyunları çok oynamamış ama Uncharted çok seven biri olarak baya bana hitab ediyordu direk sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 tomb raider da oynardım, unchartedların da hepsini bitirdim gene de beğenmedim. hayır olay insanların şikayet ettiği gibi karakterdeki değişim falan değil. farklı bir background yazmak istemişler, eyvallah tomb raiderların parkurları hep zor olurdu. işin fun-challange kısmı hep o imkansız gibi görünen platform-parkurları çözmeye çalışmaktı. gerçekten kaybolurdun. yapmaya çalıştığın aksiyonun yapılabilir bile olduğunu kestiremeden tekrar tekrar denemekti tomb raiderın ruhu remakei benim gözümde bütçeli bir sinematik tpsden farksız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Biri stream etmiş birkaç saat evvel, sonra banlenmiş zaten. ordan capture edenler gif yapmış. said: Hey guys, it's me. Didn't think this will blow out that big. I streamed only to my friend because he was really interested in game, I have Limited Edition pre-ordered myself for PS4. Some random guy found stream with 1 viewer on twitch (if you know how twitch works - that's insane) and then posted link on reddit, so more people = got Twitch stuff attention and got banned. I don't intend to stream it anymore. Game is amazing, one of the games that actually justify next-gen consoles, especially it's weather and lightning systems. Game is locked 30FPS by the way, it's just effect of 2 heavy encrypted VPNs that destroyed my upload speed, I saw some people complaining about "low framerate". Game is as smooth as AC4 on PS4 if anyone played that. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 şu kan efekti ne kötüymüş. Onun dışında grafikler böyle GTA 5'in daha iyisi gibin duruyor işte. Gideri var gibin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 niye sopayla adam dovuyo, hani hekirdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 hacker işte hack and slash MEHEHEHEHE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 huehueheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 kafasına vura vura hackleyip devre dışı bırakıyor adamı. yannız şu oyunlarda hakkın çok az olunca bütün ekranın kırmızı olması bi bitsin artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Bunlar hala çocuk kandırdığını sanıyo sanırım. Yukarıdaki açıklama saçmalık hype tam gaz devam ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 komünist misin sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Şurda 2 tane yüksek kalitede 1-2 dakkalık 2 video var PS4'ten, tavsiye ediyorum izlemenizi: https://mega.co.nz/#!1Ylw2SQC!UTxDTU8D0uHsCyty7WK9s7-hndFrtYkJytYxGqPyGhs Grafikler kötü değil kesinlikle ama tabi E3 2012'de değil. Review'lara bakmak gerek. Bir tane review sızmış deniliyor, bilinmedik bir siteden, 7 falan vermiş 10 üzerinden ama güvenilir kaynak değil sdfs. http://wccftech.com/review/watch-dogs-review-hacker-hoped/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 http://www.liveleak.com/view?i=cfc_1400346978 http://www.liveleak.com/view?i=2e9_1400371115 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Adam çok kötü oynuyor ya fenalık geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar