progamer Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 assassins creed'ler multi olarak hep ölü oluyor pc de ya. hiç oyuncu bulmuyor fln. Watch Dogs'da öyle olursa o kadar reklamını yaptıkları milleti hackleme olayı yalan olabilir aslında biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=2GJsUvD8XR8 http://www.youtube.com/watch?v=W11Vnnse4Ac http://www.youtube.com/watch?v=V4EqrC-0nkc http://www.youtube.com/watch?v=rbrECfUJICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 nscorp said: 2 saattir oynuyorum ps4 ile. Süper olmuş süper. Grafikler falan gayet de iyi. Hack olayı beklediğimden iyi. Single mod senaryo kastırıyorum şu an. Ben de çok beğendim. PS4de oynuyorum. Grafikler çok iyi ama klasik şu kukla karakterlerden kurtulamıyoruz. PS4de oynayıp CE-32753-0 hatası alan var mı? Oyunu update edemiyorum. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 kukla karakter ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Yaw cutscenede falan bu karakterlerin ağızları gözleri bi acayip oluyor ya, onu diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 second son da baya iyiydi halbusi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 PS3 de oynayan var mi ? Varsa nasil oyun Ps3 de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 ps3 didi ya fuckir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Ehue alicaktim bi ps4 burdanda daha oynamadigim baya oyun var ps3 de, onlari bitirince alirim hem ucuzlar biraz. Ama bunu merak ettim ya gomsem mi 60 dolaresi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 of gaza geldim aldim playstoredan faturaya yansitma olunca insanin alasi gelio 5 lira aylik nolcak dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 DA2019 said: PS4de oynayıp CE-32753-0 hatası alan var mı? Oyunu update edemiyorum. :( Oyun 27'sinde çıkıyor ondandır :D Siz nerden aldınızda oynuyordunuz yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 ben anlamadım, her platformda aynı gün çıkmıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Playstore un fiyatı çok iyi. PS4 için almasam mutlaka alırdım. @Lathspell abi benim oyuncu var İçerenköyde. Ondan aldım. Özel müşteriyiz diye telefonla aradı gel al diye. 1000tane oyun yarım saatte bitmiş zaten Kadıköyde. Denilene göre şu an sadece Türkiye'de ve Brezilya'da satıldı. Hatayı Child of Lightı güncellerken de alıyorum. Sanıyorum ubisoft serverları ile alakalı. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Oyun aynı GTA ama. Araba çal şöförlük yap falan. Ganster gibi takılıyoruz yine. Ama hack olayı eğlenceli. Bi de multide başkasının oyununa girmek var ama update edemediğim için bağlanamıyorum. 4de yattım dün gece, işe de geç kaldım. Hala uykum var. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 aferin aferin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 ne adamlar var ya, 27si di mi release tarihi. kac gb acaba keyi verseler de indirmeye baslasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 25 gb hard disk yeri diyormus pofs. 27sinde vericekmis keyleri playstore. gg zor indircez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 ahahah 10 tl de indirim yaptı 12 taksitle AAA oyun aldım, bu günleride görecek myidik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 1 saattir playstore'a üye olmaya çalışıyorum, başaramadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 60 lira mı lan playstoreda? yuh oynamıcam ama alıcam asdfaf allahım sonunda brezilya ve rusya gibi olduk asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 15 dakka kaldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 ps4'te spotculardan alanlar basladi bitiriyo, biz preorder ettik beklioz hala hahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 totemic said: 60 lira mı lan playstoreda? yuh oynamıcam ama alıcam asdfaf allahım sonunda brezilya ve rusya gibi olduk asdf 49.99 a geliyor hediye çekiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 oo hediye cekinden bi dal alırım.(yoksa bireysel bisey mi bu?) ahah bitmis. almıycam demekki. zaten emin degildim pc de yeterli oynayan olacagına. ps4 e alırım belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 torrınt akar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar