Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Oyun DS için ama emüle edilebiliyor rahatlıkla, nasıl olduğunu bilmiyorum ama. Oyunu Shin Megami Tensei ekibi yapmış ve kesinlikle en iyi işleri. Konusunu bile anlatmak istemiyorum aslında, ilk bir saatte olanları anlatayım: İki çocuk görünüyor yine dünyayı kurtaramadık ama tekrar bir deneyelim bakalım diyen, esas oğlana geçiyor sahne ve savaş bölgesinden bir casus kurtarmaya gidiyoruz, beceremiyoruz ve hepimiz ölüyoruz. Sonra ilk çıkan iki çocukla karşılaşıyoruz sürreal bir ortamda, geçmişteki güçlü anılar ve kararlar taşıyan noktalara (zamanı değiştirebileceğiniz 236 nokta var) geri dönüp tarihi değiştirebileceğimizi söylüyorlar, geçmişe gidip hepimizi kurtarıyoruz olayları tekrar yaşayarak. Oyun böyle başlıyor. Dövüş sistem epey yaratıcı ve güzel. Srpg tarzı dövüşler ama ilk kez bu tarz bir oyunda sıraların tamamen değiştirilebildiğini gördüm. İsterseniz sıranızı düşmanla bile değiştirebiliyorsunuz (düşman sırası değiştiği anda saldırıyor ama) kendi karakterlerinizle kombolar yapmak için. Sırf dövüş sistemi için bile denenebilir aslında. Müzikler kesinlikle inanılmaz. Shimomura Yoku yapmış ama Uematsu Nobuo seviyesinde direk. Final Fantasy ile, Chrono Trigger ile yarışır müzikleriyle. Öykü ise öyle bir içine çekiyorki oyuncuyu direk god tier yapıyor oyunu. Bu daha önce JRPG'ler arasından arasında sadece Chrono Trigger, The World Ends with You, Earthbound ve Persona 3 verebileceğim bir ünvandı. Son nesilin en iyi JRPG'si (hatta RPG'si) The World Ends with You derdim hatta hep, artık değil. Zaman yolculuğu kavramını daha önce hiç görmediğim bir yere taşımışlar ve çok iyi kotarmayı da becermişler. Özellikle karakterle aşırı empati kurabiliyorsunuz, oynarken direk alignment change olayını yaşadım yani, resmen duygusal olarak kayıyorsunuz saatlerce oynayınca. Normalde düşünmeyeceğiniz şeyler yapıyorsunuz. Oynanış genel olarak çok iyi. geleneksel ölmeyen bosslar gibi öğeler var ama modern öğeler de var. Modern JRPG ile klasiğin birleşimini iyi kotarmışlar. Olabildiğince non-linear ayrıca. Atlus gerçekten kendini aşmış, zirveye çıkmış. Atlus gibi imba bir firma için bunu söylemek ne kadar zor olur tahmin edebilirsiniz. Oynayın diyorum, oynamayını dövüyorlarmış. http://www.youtube.com/watch?v=xD9FevMw1_o
0ne Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Kelebek etkisi filminden oyun yapmislar kisaca?
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 iniyor denicem şimdi öyle ballandırdın ki
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Herkesde 3DS oldugu icin bir up edeyim dedim. Bence bu rahat son 5 yilin en iyi RPG'si olmaya aday. Alin. http://www.amazon.com/Radiant-Historia-Nintendo-DS/dp/B004CVWETI/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1374253909&sr=8-1&keywords=Radiant+Historia Turkiye'ye yolluyor. Artik Amazon cogu oyunu yolluyor sanirim.
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Satan firmaya göre değişiyor o ya
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 bu arada ya 3DS'e yada VITA'ya bir chinatown remake gelmeli gta2 günlerime döndüm bırakamıorum
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 List Price: $29.99 Sale: $29.98 & FREE Shipping. Details You Save: $0.01 Oh I saveee :)
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Ben yanlisla satin alip iptal ettim biraz once, eminim o yuzden bu oyun konusunda =)
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 3DS remake geliyor yakin zamana, bir suru ek sey de ekliyorlar. Gelmis gecmis en iyi RPG'lerden biri bu oyun benim icin, oynamayan kesin oynasin diyorum. DS ya da 3DS yoksa emule edin. https://www.nintendo.com/games/detail/radiant-historia-perfect-chronology-3ds
Sam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 remake için brand new fiyatı istemek tam bir nintendo klasiği, büyük indirim olursa bakarım ama olmayacağını da biliyorum. :/ neyse artık aklımda olsun. ingilizce dub facepalm https://atlus.com/radianthistoria/img/system/mb2.png pek remake de değil gibi grafikler filan. 40$ çok olmuş hani ds'ten port'a char ekleyip.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 3DS tamamen kirildi bu arada, ben bile kirdim korsan karsiti halimde. Nintendo EU'ya oyunlar ya gelmiyor, ya cok gec geliyor. Pek umrunda degilse oyle oyna abi. Oyna ama bence, deger her sekilde.
Sam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 yani tactics ogre psp full graphics storyline extra char gameplay systems fearures remake gibi bir efora bile 10$ vermiştim indirimdeyken, 20 idi normalde. vc pc port vs hep yarı fiyattan çıktılar. öyle olsa zaten iyi oyunlara acımıyorum ama kazık yani şu. istemiyorum ya o işlere girmek, alet çalışıyor sonra bir sorun çıksa çöp olur herşey dijital oyunlarım hep. hesapsızlık sistemi sağolsun.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Haklisin sen de, ben artik yeni oyun almam diye girdim, bunlar duyurulmaya basladi. Bozulmadi ama hic. Bu oyun dedigim gibi cok iyi ama DS'nin omrunun sonlarinda ciktigi icin pek fark edilmedi. The World Ends With You ile filan ayni donemde ciksaydi ortaligi yakip kavururdu bence. Chrone Trigger seviyelerinde neredeyse, oynadigim en iyi 2-3 JRPG'den biri diyorum zibilyonunu oynamis biri olarak. Ilk ucume girdi Chrono Trigger ve Dragon Quest V'in arkasinda. Simdi 3DS remake'ini de 3DS'nin omrunun sonlarina dogru cikartiyorlar =( Mukemmel oyuna yazik etti Altus.
Sam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 evet personalarda da aynı olay oldu, ps2 biterken p3 ve p4, ps3 bitince de p5. neyse ki p5i ps4e de portladılar uzayınca development. atlus acele etmiyor gerçi iyi de çıkıyor oyunlar öyle olunva.
knox Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 GERGE said: 3DS tamamen kirildi bu arada, ben bile kirdim korsan karsiti halimde. Nintendo EU'ya oyunlar ya gelmiyor, ya cok gec geliyor. Korsanlamak için güzel bir bahane bulmuşsun.
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Sadece physical var herhalde, digital gorunmuyor linkte.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Daha cikmadi, preorder o. Preorder edilir ama bu oyun alacaksan.
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Iyi hype yaptim, bakacagim mutlaka.
batuhan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Bende 3ds sürümünün çıkmasını bekliyorum. Ds versiyonunu şu anda oynamaya gerek yok.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 16 Subat dendi.
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Remastered versiyonları iyi oluyor, bastan yapiyorlar neredeyse.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Cuma gunu cikiyor, hesaba parami yukledim, bekliyorum.
DarkC1oud Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=JxduQb_xTNY
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 https://www.polygon.com/2018/2/5/16972534/radiant-historia-perfect-chronology-review-3ds Yeni Friendly modunu tuttum. Istersen mob combatlari atlayabiliyorsun, ama XP ve loot geliyor. DS'de hatirliyorum, bazi yerlerde iki yer arasi onlarca mob dovmen gerekiyordu birbirinin karbon kopyasi. Atlamak bu durumlarda, istediginde de dovusmek guzel olmus. Boss'lar filan atlanmiyor tabii, ya da oykuye yedirilmis combatlar.
batuhan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Append mode ile bitirdim, müthiş oyun olmuş. Remake başarılı, hikaye güzel, twistler çok güzel, şimdi nemesia ile yeni eklenen bölümleri oynuyorum oda oyuna çok güzel yedirilmiş.
Öne çıkan mesajlar