Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

RP Serverları


Anelor

Öne çıkan mesajlar

Bu serverlarda hakketen RP dönüyor mu merak ediyorum.
Kendisi oynayan arkadaşı oynayan falan var mı hiç?
Şu dungeon/raid guide mevzusundanda ağır baydım böyle atıma atlayıp dancının girişine gitmek yolda horde görüp kafasına vurmak dungeonın önündeki elemanlarla RP yapıp party kurup içeri dalmak falan istiyorum.

Mümkün müdür? Yoksa onlar vanilla'da kaldı kardeşşşş mi?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Marv said:

ya orası öyle de, sadece level 60 content'in bulunduğu, flying mount'un ve resilience'ın olmadığı eski tatta 1-2 realm açsalardı iyiydi.


Defensive said:

Dayanamadım tekrar yazayım ya, vanilla'yı o kadar özledim ki. Oynanış olarak şu ankinden 10 kat zordu ama çok samimiydi. Gerçekten kendimi kaptırarak oynardım. Bir alliance saldırdığında heyecanlanırdık. Dire Maul tribute run yaptım tam ust uste 60 kez. Grup toplamaya kasardık, 5 kişi oraya gitmeye kasardık. Gittik kesebilmek meseleydi zaten. Normal dungeonları bile bitirmek cokda kolay degildi. Abi ben hiçbirşeyi bu kadar ozledım ya. Ulan epic o zamanlar saygın birşeydi. Çok seçmece insanda olurdu. O mc raidleri, ilk pvp sistemi geldiginde tarren m,ll southshore arası muhabbetler. Off off. Sadece çok özledim.


Üstteki yazıyı yazıp senin yazını okudum. Üşüyorum...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Heh heh, fikir üşütüyor cidden. Çok üşütük bir fikir zaten, o yüzden olacağını sanmam. Ama olmasını çok isterim.

Ve dediğin gibi, Duskwood'da ki wb'u kesebilmek bile meseleydi, küçücük guildimizle 10-15m zor bulurduk, çoluk çocukta gelirdi hani (40-50 level oyuncular), bi ümitle kesmeyi denerdik boss'u. Herkes uyuyana kadar denenirdi o boss, hiç kesilemezdi ama haftada 3-4 gün denenirdi. Heyecanı yeterdi, ayrıca biz RP yapmıyorduk ama oyun farkettirmeden RP yaptırıyordu bize.

Hiç epic itemım olmadı mesela benim, anca dungeon farmlıyorduk. İlk kestiğim wb event boss'u Omen'di, ne sevinmiştik o'nu kendi başımıza kesebildiğimiz için. Hiç unutmam. :) Hatta ilk raide başladığımız zaman (ZG idi o raid), TBC geldi ve kaldı öyle... (ki bence TBC'in de çok keyifli bi içeriği olmasına rağmen) üzülmüştüm ek paket geldi diye. Ama wotlk'da full epic olan karakterime tercih ederim vanilla ya da TBC'de ki karakterimi.

Tabi, low level dungeon girişlerinde horde'ların gankleri sonucu ortaya çıkan pvp'ler, stv ve tarren mill pvp'leri, karşı faction ile goldshire'da camp fire başında oturduğumuz sonra Likeshire'a yüzmeye gidip sabaha kadar arkadaşlarla sohbet ettiğimiz yaz geceleri ve quest yaparken hep tetikte olduğumuz günler cabasıydı yani.

Oyunun şu gidişatıyla o aksiyon, o heyecan, o rp havası geri gelmez. Ama eğer ki şöyle 1-2 vanilla server'ı açsalar, o zaman ......
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ha şöyle de bi gerçek var ama bana göre,

Şu an güzel, kafa dengi bi arkadaş ortamıyla çayırlarda, bayırlarda koşa koşa, yosun, yüzük, balık tuta tuta hatta boş zamanlarda campfire yakıp grupça vakit öldürerek leveling, explore yapıp, max levelde aynı düzeyde RP ve hoş sohbet ile casual PvE/PvP'ye devam edilebilinse (ki yapılabilir söylediğim gibi bi arkadaş ortamı bulunursa), WoW yine piyasadaki bi çok oyundan daha fazla keyif verir. Biraz da komuniti'de bitiyor yani iş

Lakin böyle bi törkiş komuniti bulmak, Blizzard'ın vanilla server'ları açması kadar ihtimal dışı bi durum gibi de duruyor. =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tbc ile raid olayına cok ağırlık verdi blizzard tbc hatta sadece farm ve raid yapmak üstüne kurulu bir contentti (vanilla ile kıyaslanınca) sonucta insanlar RP yapmayı bıraktı yavaş yavaş vanilla zamanı cılgın rp dönerdi ama rp serverlarında cok da keyifliydi açıkcası.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Elbette noobluğumuzu özlüyoruz da, daha çok özlediğimiz şeyse world PvP. Resilience ve flying mount'un hatta yeni kıtaların olmadığı classic dönemde çok daha güzel PvP, RP ve muhabbet dönüyordu.

PvE namına bir şey isteyecek olsam TBC expansionunu özlüyorum derdim. Ki WotLK ve Cataclysm expansion'larını düşününce, TBC burnumda tütüyor.

Kiminiz buna, giden geleni aratıyor misali her yeni gelen expansion için bunu düşüneceksiniz diyebilir de. Vanilla'da ki PvP ve aksiyon, TBC'de ki atmosfer ve PvE hiç bir expansion'da yoktu cidden. bu da WoW'un gerçeğidir

MoP'tan umutluyum, PvP namına daha daha güzel olacak gibi oyunun hali, ha tabi vanilla'da ki günlere dönemeyeyiz yine

umarım al, oyna, bi ay sonra bi köşeye kaldır xpack'i olmaz bu da
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

3 yıl RP realminde oynadım ( RP yapmadım yalnız sadece orada daha az velet spammer falan var diye ) RP yapmak isteyen yapıyor ya ama öyle non stop RP yapılmıyor. Birde mevzu hep gelip cyber sex ve aha ben sana aşık oldum yok o sana aşık olduya falan dayanıyor. RP realmlerindeki nüfusun %5'i falan Roleplayer'dir, %20-30'u arada bir takılır kalanı bildiğin normal realmlerdekilerle aynı. Yalnız daha az küfür oluyor birde daha çok hatun var. ( İngiliz kızları kızdan sayarsan )
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
argent dawn'a girdim, stormwind kuaföründe kadınlar matinesi dönüyodu. şehir içinde sağda solda balık tutup geyik çevirenler vardı. bazı insanlar koşmak yerine yürüyolardı, rp namına. ilginç bi ortamı var. bi dilenci lord tipli bi heriften para istedi, yırtık paçalı bi şeyler giymişti. ilginç doğaçlamalar oluyo böyle.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bir kere 5-6 kişilik grup olarak çayır çimende oturmuş RP adına kendi çapımızda geyik döndürüyoduk. Uzaktan yardıra yardıra bir dwarf koptu geldi. " Ne yapıyorsunuz lan batak mı çeviriyosunuz" dediğinde yarılmıştım.

Geçtiğimiz günlerde de quest yaparken iki tane gnome abartmıyorum yaklaşık 4-5 saat beni takip ettiler. Hiç birşey de söylemiyolar sadece takip. Hakikaten garip tipler var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...