misroiz Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 o ne demek peki? bi fist wep. ve kemer yani. nasıl sıgmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 dolmuştur demek. boş ise biz ne yapabiliriz ki, blizzard'a bir ticket at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrStein Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Şu yeni patchle birlikte başkaları için belki küçük ama benim için büyük para kazandım. Kasamda gördüğüm en fazla para o zamana kadar 1m iken, 3 saatte bunun 3-4 katını kazandım al-sat yaparak, 1-2 gün daha devam etti bu ama işler durdu biraz. Millet gearı yeniledi ve bitti, fiyatlar dengelendi, ya da bana öyle geliyor. Ben sadece amulet kovalıyordum, diğerleri hakkında pek bilgim yok çünkü fazla dağılınca, onu da kovalayayım, bunu da kovalayayım diyince fiyat aralıkları, özellikler falan karışıyor, kara geçeceğinizi düşündüğünüz itemi alıp satamıyosunuz :) Küfür ediceksiniz, biliyorum ama yeni patch gelsin de bişilerle oynasınlar, bişeyi nerflesinlar, başka bir şeyi artırsınlar istiyorum. Western filmlerindeki cenaze levazımatçısı gibi hissediyorum kendimi, düello olsun, barda kavga çıksın, en kötü kızılderililer saldırsın istiyorum ve ellerimi ovuşturuyorum. Hoş ben kazandığım birkaç milyona sevinirken, 200-300m para yapan vardır mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 bende RMAH çıkınca 110€ yükledim real money alıp satarım paramı yükseltirim diye düşündüm şu an için 2,5 Eurom kaldı 30€ aldığım itemi 10€ a bile satamadım sanırım RMAHın en aptal satıcısı benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 :) baştan para yuklemekle hata yapmışsın yani kendi yağı ile kavrulmasına çalışman lazımdı. Geçmiş olsun diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 510£ kazandim onunu harcadim sadece ustum full legendary unique oldu : p ama su an repair yapacak goldum yok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 iyi paraymış. geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 abi gerizekalı gibi sabahtan beri kendimi aynı itemda outbid yapıyorum öyle item ararken negzel item dur bidliyim diyorum kendi kendimi 5m zarara soktum. aahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 outbid olunca nası zararlı çıkıyosun abi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 itemı benden başka bidleyen yok 2saati kalmış 7m e alacakken gittim 9m e aldım öyle zararlı çıktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 pahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 http://i.imgur.com/QiDBw.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 o iş rmah'ta güzel oluyor aslında ama stresli valla, pek bulaşmıyorum o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 ah farmlamaya üşeniyorum dün bildiğin 9k ya aldıgım helmi 300k ya sattım mesela.ama sıkılıyorum tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Rmah'da güzel olur da işte çok takip etmek gerekir piyasayı. Boşta oturan adam olunca iyi de, çalışan/okuyan/bir meşgalesi olan adam için pek cazip değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Fin said: itemı benden başka bidleyen yok 2saati kalmış 7m e alacakken gittim 9m e aldım öyle zararlı çıktım. söylemiyor mu kendi kendini outbid ediyosun birader diye bu durumlarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 normal auction tabında uyarıyorda searchten itemı görünce uyarmıyor :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 evet ya simdi denedim ben de aynen çok saçmaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 ah buga mı girdi satılmayan itemlerimi göremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 ah gg galiba şu an. benim de 6 auction diyor, itemlerden ikisini göstermiyor. az önce birşey aldım parası gitti item gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 lan sabahtan beri kovaladığım eldiveni alamıycam büyük ihtimalle bu saçmalık yüzünden. abv blizz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 ben silah kacirdim yine cillop gibi allah belani versin blizzard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 stashte item/gold yok kaç gün sürerki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 yahu şu AH bir tek bana mı çok ilkel geliyor. wow'dakinde addon'la falan hallediyorduk, orada güzel oluyordu. burada eklenti de yok ki! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 sabaha kadar düzelmezse çok çılgın silahı 1m e çekiyorum şu an bid/buyout yapılmıyor 7h var gerçi kesin patlar alamam gibi sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar