Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun tavsiyesi istiyorum

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
İki ay filan derslerin bitmesiyle rahatım. Yaz okulu haftada 10 saat filan. Son bir yılda çıkan oyunlardan önerin bir şeyler, 1-2 ay oynatıp gideceğim. Makinem orta-üst ayarlarda Skyrim oynatıyordu en son.

Windows yüklemeye geçiyorum şimdi diski bölümleyip, işim bittiğinde buradan ne yazdıysanız indirmeye başlarım.

Çok parak yok ayrıca, 29 dolar üst sınırım şu anda. Diablo III olmuyor o yüzden =(
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

MediaMarkt'da 49TL'ye Starcraft II gördüm, onu aldım. Birincisini bile oynamamıştım daha önce.

singleını oynamak için aldıysan,
ilkini oynamadan girişmeni önermem. baya geniş bir hikayesi vardı ilkinin. ikincisi de ilkinin üstüne inşaa etmiş çoğu şeyi. "e iyi de bana ne" diyebilirsin ikincisinin hikayesini oynarken.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Single bitireceğim önce, daha öteki ırkları görmedim bile, 3-4 görev yaptım sadece. Dragon Age'lerle dönüşümlü oynuyorum.

Görevler bitince söylerim. 50 oyunluk learning academy mi ne öyle bir yere aldı zaten multi, önce orada bir 50 oyun atacağım.
Sosyal ağlarda paylaş

50 oyun olayından uzak dur. scni köreltirsin. arkadaşlairnla biraz pratik yap sonra 5 oyun at zaten seviyene göre lige koyar. ondan sonrası keyfine bakar ister kasarsın ister kasmazsın.

hii zaten sc'en yokmuş. abi git sc bw yükle pcye. temiz temiz o campaingleri oyna. daha sonra onun gaziyla sc2 bitir.çünkü sc2nin senaryoda şimdilik bişi yok olan kısmı da biraz holywood iq'su gibi. (masum olduğunu kanitlamak için dünyanın yarısını katletmek gibi)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...