Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 İki ay filan derslerin bitmesiyle rahatım. Yaz okulu haftada 10 saat filan. Son bir yılda çıkan oyunlardan önerin bir şeyler, 1-2 ay oynatıp gideceğim. Makinem orta-üst ayarlarda Skyrim oynatıyordu en son. Windows yüklemeye geçiyorum şimdi diski bölümleyip, işim bittiğinde buradan ne yazdıysanız indirmeye başlarım. Çok parak yok ayrıca, 29 dolar üst sınırım şu anda. Diablo III olmuyor o yüzden =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 oynamadıysan bastion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 7.5$ yeni humble bundle sabah akşam oynasanda götürür 1 ay en az. amnesia nın lost the light modunu da kurarsın ps: torchlight 2 de yazın gelcek bi aksilik olmassa kalan 22nin 20si ile onu alırsın son 2 ilede cthulhu saves the world. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 diablo 3 alma zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 diablo3 son 12 senenin en overrated oyunu sanıyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 yoo neler geldi geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 overrated, en degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 MediaMarkt'da 49TL'ye Starcraft II gördüm, onu aldım. Birincisini bile oynamamıştım daha önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 harika.. silver league e felan girersin bide yanlışlıkla. bir canavar daha doğar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 GERGE said: MediaMarkt'da 49TL'ye Starcraft II gördüm, onu aldım. Birincisini bile oynamamıştım daha önce. singleını oynamak için aldıysan, ilkini oynamadan girişmeni önermem. baya geniş bir hikayesi vardı ilkinin. ikincisi de ilkinin üstüne inşaa etmiş çoğu şeyi. "e iyi de bana ne" diyebilirsin ikincisinin hikayesini oynarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 ne hikayesi ya mineral toplayıp adam basıyon zerg var böyle yapış yapış iğrenç bişi protos var entel takilio bunlar latince fln konuşuyorlar bi de insanlar var al sana hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Tamamdır, çaktım öyleyse. Protoss oluyorum ben. Omnia pertinent ad basim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 bas tabi marine fln bas bol bol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 sc1 iidir yae, onunda fakir versiyonunu bul sıkılmadan oynarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 senko said: ne hikayesi ya mineral toplayıp adam basıyon zerg var böyle yapış yapış iğrenç bişi protos var entel takilio bunlar latince fln konuşuyorlar bi de insanlar var al sana hikaye ya sc1 hiç oynamadın, ya da oblivious troll is oblivious Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Edit: Bu mesajı yok sayın, adam oyunu alıp parasını harcamış, ben burada mal mal öneri yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 SCII güzeldir ya multi oynamak istersen ses et beraber oynayalım en azından alıştırma yapma şansın olur bende multi oynamayalı çok oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Single bitireceğim önce, daha öteki ırkları görmedim bile, 3-4 görev yaptım sadece. Dragon Age'lerle dönüşümlü oynuyorum. Görevler bitince söylerim. 50 oyunluk learning academy mi ne öyle bir yere aldı zaten multi, önce orada bir 50 oyun atacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Oradaki 50 oyun tam fiasko karşına bir adam geliyor sen 3 bina dikmeden adam 20.binayı dikmeye başlıyor fln. Gerçi oradaki yenilgi tablona göre seni ligte bir yere atıyor. Ama o adamları zaten ilk oyunda yenene helal olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 GERGE said: Görevler bitince söylerim. 50 oyunluk learning academy mi ne öyle bir yere aldı zaten multi, önce orada bir 50 oyun atacağım. Forumda Sleeep var SC2 birincisi ondan özel ders al, çocuk Alışveriş bölümünde turnuvalardan kazandıklarını satarak zengin oldu:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 50 oyun olayından uzak dur. scni köreltirsin. arkadaşlairnla biraz pratik yap sonra 5 oyun at zaten seviyene göre lige koyar. ondan sonrası keyfine bakar ister kasarsın ister kasmazsın. hii zaten sc'en yokmuş. abi git sc bw yükle pcye. temiz temiz o campaingleri oyna. daha sonra onun gaziyla sc2 bitir.çünkü sc2nin senaryoda şimdilik bişi yok olan kısmı da biraz holywood iq'su gibi. (masum olduğunu kanitlamak için dünyanın yarısını katletmek gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar