BonePART Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 eh aldım 2 tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paypal sanal kart ile calisiyor 4 yildir bir fiil kullaniyorum. Sadece amnesia icin para verdim digerlerinin hepsi var zaten ayri keyler olsa idi atardim size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Steam'e gift olarak eklenmiyor bu oyunlar bu arada. Yani 2-3 tane alıp oraya buraya yollayamıyorsunuz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 bastion keyi ayrı. mesela darejedi da bastion varmış ztn sırf amnesia için almış, bastion keyi kalmıştır elinde yani keyi veriyosun hediye diye. yada bundle ı direk hediye et birine şeklinde satın alıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 param olsa dağıtırdım da garibanım ağabey ben, bastian schweinsteigeri bile almadım 2.5 verdim :(. drmfree olarak isteyene alıp yollayabilirim amme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Anında linki maillediler banada. Bundle efsane olmuş resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 İlla steamden hediye etmeye gerek yok , humblebundle sitesindede hediye alıyorum seçeneği var .Hediye alıyorum de vatandaşa göndersinler maili. En olmadı download sayfasında verdiği steam keylerini copy/paste le hediye edeceğin adamlara yolla onlar siteamden eklesin ,isteyene çözüm çok. Darksun said: Steam'e gift olarak eklenmiyor bu oyunlar bu arada. Yani 2-3 tane alıp oraya buraya yollayamıyorsunuz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 braid, lone survivor ve super meat boy'u da eklemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 ben anlamadım bu para ödeme işini gönlümüzden kopanı mı veriyoruz sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 evet, ama belli bir limiti gecmezsen bazı oyunlar gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikayeci51 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 şimdi ben 8 dolar verirsem 8 oyunmu alacam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 9 dolar verdim hayrına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 ıstoysan 0.1 ver ilk 4 oyunu alıyosun, son 4 oyunuda istiyosan en az 7.88 vermen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 bende limbo vardı.nasıl hediye edicem onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 steamden lopeth diye aratıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 yeni eklenen oyunlarıda alabiliyosunuz 7.88 doları aştıysanız,eklenirmi eklenmezmi diye dert etmeyin . Yeni eklenen keylerin steam keyini almak için size gönderilen maili tekrar açıp linke tıklayın ''Super Meat Boy, Lone Survivor, and Braid Steam key '' için yazının solundaki düğmeye tıklayın ve bu yeni oyunlar için steam keyinizi alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 paypal hesabına kredi kartından para nasıl aktarıyoruz? hesabımda 1.62$ var, uzerini tamamlayıp satın alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 üzerini tamamlama olmuyor paypalda .ya da var ben bilmiyorum.benimde 4 dolar var bakiyede.harcayamıyorum. bişi aldıgında direk karttan çekiyor parayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 evet ya cok sinir bozucu. paypal hesabının guvenligi icin gostermelik 3tl hesaba atılmıstı, simdi onu cekemiyorum da harcayamıyorum da. ne zkindirik is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 paypal hesabından bişeyler harcayamıyoruz bayadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Aynı miktarda para bendede duruyor ,maliye yüzünen deniyor.Hesabımızdaki bakiyeyi kullanamıyormuşuz yurt dışı işlemlerde. googlede '' paypal bakiye kullanamama '' diye aratınca daha fazla bilgi bulabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 jagd said: yeni eklenen oyunlarıda alabiliyosunuz 7.88 doları aştıysanız,eklenirmi eklenmezmi diye dert etmeyin . Yeni eklenen keylerin steam keyini almak için size gönderilen maili tekrar açıp linke tıklayın ''Super Meat Boy, Lone Survivor, and Braid Steam key '' için yazının solundaki düğmeye tıklayın ve bu yeni oyunlar için steam keyinizi alın. Hay bin yaşa ya =D Bende param yok 2. seti almaya diye hayıflanıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 oh 3 oyun daha geldi beleşe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 şimdi bu oyunları bölüp bölüp dağıtabiliyoz mu, bende bazıları var 8 dollah vercem hepsini alayım almışken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 cok tesekkurler ya 3-4 unu almayi planiliyordum, isabet oldu eömin değilim ama steam key olanlarda sende varsa +1 gift olarak işliyordu sanırım steam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar