Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Humble Bundle 5 - GOD TIER BUNDLE

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

İlla steamden hediye etmeye gerek yok , humblebundle sitesindede hediye alıyorum seçeneği var .Hediye alıyorum de vatandaşa göndersinler maili.

En olmadı download sayfasında verdiği steam keylerini copy/paste le hediye edeceğin adamlara yolla onlar siteamden eklesin ,isteyene çözüm çok.

Darksun said:

Steam'e gift olarak eklenmiyor bu oyunlar bu arada. Yani 2-3 tane alıp oraya buraya yollayamıyorsunuz sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

yeni eklenen oyunlarıda alabiliyosunuz 7.88 doları aştıysanız,eklenirmi eklenmezmi diye dert etmeyin .

Yeni eklenen keylerin steam keyini almak için size gönderilen maili tekrar açıp linke tıklayın ''Super Meat Boy, Lone Survivor, and Braid Steam key '' için yazının solundaki düğmeye tıklayın ve bu yeni oyunlar için steam keyinizi alın.
Sosyal ağlarda paylaş

jagd said:

yeni eklenen oyunlarıda alabiliyosunuz 7.88 doları aştıysanız,eklenirmi eklenmezmi diye dert etmeyin .

Yeni eklenen keylerin steam keyini almak için size gönderilen maili tekrar açıp linke tıklayın ''Super Meat Boy, Lone Survivor, and Braid Steam key '' için yazının solundaki düğmeye tıklayın ve bu yeni oyunlar için steam keyinizi alın.

Hay bin yaşa ya =D Bende param yok 2. seti almaya diye hayıflanıyordum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...