Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Humble Bundle 5 - GOD TIER BUNDLE

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bastion keyi ayrı. mesela darejedi da bastion varmış ztn sırf amnesia için almış, bastion keyi kalmıştır elinde

yani keyi veriyosun hediye diye. yada bundle ı direk hediye et birine şeklinde satın alıyosun
Mesaj tarihi:
İlla steamden hediye etmeye gerek yok , humblebundle sitesindede hediye alıyorum seçeneği var .Hediye alıyorum de vatandaşa göndersinler maili.

En olmadı download sayfasında verdiği steam keylerini copy/paste le hediye edeceğin adamlara yolla onlar siteamden eklesin ,isteyene çözüm çok.

Darksun said:

Steam'e gift olarak eklenmiyor bu oyunlar bu arada. Yani 2-3 tane alıp oraya buraya yollayamıyorsunuz sanırım.
Mesaj tarihi:
yeni eklenen oyunlarıda alabiliyosunuz 7.88 doları aştıysanız,eklenirmi eklenmezmi diye dert etmeyin .

Yeni eklenen keylerin steam keyini almak için size gönderilen maili tekrar açıp linke tıklayın ''Super Meat Boy, Lone Survivor, and Braid Steam key '' için yazının solundaki düğmeye tıklayın ve bu yeni oyunlar için steam keyinizi alın.
Mesaj tarihi:
üzerini tamamlama olmuyor paypalda .ya da var ben bilmiyorum.benimde 4 dolar var bakiyede.harcayamıyorum.

bişi aldıgında direk karttan çekiyor parayı
Mesaj tarihi:
Aynı miktarda para bendede duruyor ,maliye yüzünen deniyor.Hesabımızdaki bakiyeyi kullanamıyormuşuz yurt dışı işlemlerde.

googlede '' paypal bakiye kullanamama '' diye aratınca daha fazla bilgi bulabilirsiniz.
Mesaj tarihi:
jagd said:

yeni eklenen oyunlarıda alabiliyosunuz 7.88 doları aştıysanız,eklenirmi eklenmezmi diye dert etmeyin .

Yeni eklenen keylerin steam keyini almak için size gönderilen maili tekrar açıp linke tıklayın ''Super Meat Boy, Lone Survivor, and Braid Steam key '' için yazının solundaki düğmeye tıklayın ve bu yeni oyunlar için steam keyinizi alın.

Hay bin yaşa ya =D Bende param yok 2. seti almaya diye hayıflanıyordum.
Mesaj tarihi:
cok tesekkurler ya 3-4 unu almayi planiliyordum, isabet oldu

eömin değilim ama steam key olanlarda sende varsa +1 gift olarak işliyordu sanırım steam
  • Yeni Oluştur...