Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Transferde Gomez'i almıştım, onaylamadan önce iki maç patladı bu maç bir bok yapamaz. Ama Almanya kesin gol yemez demiştim ve Lahm'in yanında Hummels'i almıştım. Evet ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 ahahahh kaptanım ronaldoyu wildcard kullanarak takımdan çıkarttığım hafta 2 gol attı sadfgfda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Şimdi elenen takımlardaki adamları nasıl değiştireceğiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 sınırsız transfer hakkı var çeyrek final maçları başlayana kadar. eksi puan yazmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 48 yıllık menajerlik tecrübemi yine konuşturmuşum day3te. fistandantilus, o lig benim panpa çık aradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 İlk defa girdim çok ilgilenmediğim halde kurduğum kadro ile paticik te 3. olmuşum büyük başarı valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 ben yalan oldum, acil iş çıktı 3-4 gün yurtdışında kaldım hiç bakamadım kadroya, şimdi de 2. turlar başlamış kadro bile güncelleyemedik. Zaten çok hevesli değildim bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 reziilik ya sonucuyum ama -75 yedikten sonra küsmüştüm şuan -75 puanımı ve yedeklerden as kadroya almayı unuttuklarımı koysam ilk 5 i zorlardım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 ben birinciydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 ibo'nun golüne neden 4 puan verilmiş anlamadım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 forvetlerin golleri 4 puan değil mi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Swa mi yoksa Lahm mi kaptan yapayım dedim, hep Lahm'i yapardım gittim bu sefer Swa yaptım :D O da bir tane atsa günüm bayram olsa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 baştan beri ronaldo kaptan 2 maçtır rahatım asdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 yannız gomez yok o fena oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Neuer, Hummels, Lahm, Swa aldım almanya'dan, yemezler dedik dedik bak ne oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 bende 2 defans var valla biri coentrao öbürü lescott olcak inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 iyi mesuttanda asist aldık asdasfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 ahaha neyse ki forvette salpingidis'i tutmuşum, alman defanslarından giden tüm puanlar ondan geldi resmen ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 almanya yaktı beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Fistan ezdi abi yine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 bugün fransa kazanırsa, cabaye ve benzema gol ve asistler yaparsa uff çoşacam sadfsd fransa'ya gömdüm niyeyse herşeyi, 4 adam aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 bu hafta patlattik sonunda. mesut gibi sonradan acildik. dun bide gol atsaydi mesut of of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 maçın yorumcusu da mesut'u almıştı heralde fantazi ligde. bu performansı bi golle taçlandırmalı diyip durdu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 kimi çıkarsak çoşuyor maşallah, jordi alba'yı almıştım. takımda 3 fransız var, rakipten kimse olmasın saçma olur diye çıkardım alou diarra'yı aldım. biri asistini yaptı, diğeri oynamıyor bile ... pardon rami'yi almıştım dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Dedik hadi bir ekşin yapalım, ispanya'yı sevmiyoruz fransa sürpriz yaparsak herkesle aramdaki puan farkını kapatırım dedim. Tutmadı planlar :( Fransa'nın rezil olduğunu biliyordum da bu kadar rezil olmalarını bekleyemezdi kimse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar